Şimdi Ara

Corolla 96 GLi Fiyatı Nasıl? 14binTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
5.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar şu sıralar araba almayı düşünüyorum (bütçem maksimum 15bin lira).Aslında 2000 modelin altna düşmeyi hiç düşünmüyordum ama efsane kasa corollanın namını sizlerde duymuşsunuzdur. Çalıştığım kurumdaki memur arkadaş 96model corolla gli klimalı aracını satıyor. Daha öncede 2005 corolla kullandım 6yıl(araç babamın) motor yönüyle beni memnun eden tek araç diyebilirim. ancak memuriyetim yeni çıktığı için araba babamda kaldı ilk arabam olacağı için ince eleyip sık dokuyorum.
    Araç 166binde, hiç tüp takılmamış, ön sağ çamurluk değişmiş, sağ iki kapıda lokal boya var,klimalı lastikler yeni değişmiş. Araba orjinal diri duruyor. kaça satarsın dedim 14binden aşağı satmam dedi. ama 15 yaşında bir araç için fiyat biraz fazla geldi gibi sizce fiyat nasıl? pazarlık payı ne olabilir. Ben Erzurum Oltudayım eğer fiyatta anlaşırsak Erzurumda servise göstereceğim aracı. Fiyat konusunda düşüncelerinizi merak ediyorum.

• Corolla piyasada çok ama temiz bulmak gerek, biz akrabamıza çok temiz bir tane bulmuştuk 6 ay kadar önce Ankara'da 19994 modeldi o. Bu arada 96 alacaksanız 94 leri de değerlendirmenizi öneririm. 94 den öncesi tamamen japon üretim. 94 sonrası Türkiye'de üretilmeye başlandı diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medmania

Corolla piyasada çok ama temiz bulmak gerek, biz akrabamıza çok temiz bir tane bulmuştuk 6 ay kadar önce Ankara'da 19994 modeldi o. Bu arada 96 alacaksanız 94 leri de değerlendirmenizi öneririm. 94 den öncesi tamamen japon üretim. 94 sonrası Türkiye'de üretilmeye başlandı diye biliyorum.
    Çok pahalı, aşırı uçuk. Böyle bir fiyat nasıl ciddiye alınıp konu açılabiliyor ?
    Ne efsaneymiş be !
    Bu kasa corollanın efsanesinin sebebi rakiplerine göre çok daha sorunsuz olmasıydı. İyi de araç 15 yaşına gelmiş. İnsaf doğrusu para kolay kazanılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medmania

Corolla piyasada çok ama temiz bulmak gerek, biz akrabamıza çok temiz bir tane bulmuştuk 6 ay kadar önce Ankara'da 19994 modeldi o. Bu arada 96 alacaksanız 94 leri de değerlendirmenizi öneririm. 94 den öncesi tamamen japon üretim. 94 sonrası Türkiye'de üretilmeye başlandı diye biliyorum.
    DEĞMEZ O PARAYA 2000-2001 CORDOBA SİGNO AL DAHA İYİ YADA DAHA BİR ÇOK MODELLİ ALTERNATİFE BAKABİLİRSİN 15BİNE
  • quote:

Orijinalden alıntı: G7*

DEĞMEZ O PARAYA 2000-2001 CORDOBA SİGNO AL DAHA İYİ YADA DAHA BİR ÇOK MODELLİ ALTERNATİFE BAKABİLİRSİN 15BİNE

Alıntıları Göster
    1994 bulursandaha iyi olur onlar orjinal japon ve gercekten 2000 öncesine baktıgımda hayranlık olusturucak bir arabadır o corollalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: witchking34

1994 bulursandaha iyi olur onlar orjinal japon ve gercekten 2000 öncesine baktıgımda hayranlık olusturucak bir arabadır o corollalar...

Alıntıları Göster
    Parana yazık olur. Daha yeni model bir araç bak, alternatif çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boz Yele

Alıntıları Göster
    Siz almayacaksanız söyleyin ben alayım. Böyle kelepir her zaman denk gelmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 HONDA CIVIC FİYAT NASIL ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Alıntıları Göster
    14 binden aşağı satmazmış..
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ciddiyetle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Çoğunuz parana yazık demiş yalnız ben daha yeni memur oldum ve peşin param yok taksitle alacağım.Bu arabanın piyasası çok deli sıkıştığım anda satmaya kalktığımda zarar etmeden satabileceğim sayılı araçlardan biri. Bu sınıfa giren diğer araçlar ise ; reno, kuş serisi ve hyundai. Bu saydığım modellerden hiç birinin 2000 üstü modeli corolladaki rahatlığı vermez bunu sizde gayet iyi biliyorsunuz. Ve bu saydığım diğer model araçlar sanayiyle ilişkilerini çok samimi tutuyorlar Yorumlarınızı buna göre yaparsanız çok memnun olurum. Dediğim gibi araba orjinal full ve en çok tutulan serisi. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: psk.selman

Arkadaşlar ciddiyetle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Çoğunuz parana yazık demiş yalnız ben daha yeni memur oldum ve peşin param yok taksitle alacağım.Bu arabanın piyasası çok deli sıkıştığım anda satmaya kalktığımda zarar etmeden satabileceğim sayılı araçlardan biri. Bu sınıfa giren diğer araçlar ise ; reno, kuş serisi ve hyundai. Bu saydığım modellerden hiç birinin 2000 üstü modeli corolladaki rahatlığı vermez bunu sizde gayet iyi biliyorsunuz. Ve bu saydığım diğer model araçlar sanayiyle ilişkilerini çok samimi tutuyorlar Yorumlarınızı buna göre yaparsanız çok memnun olurum. Dediğim gibi araba orjinal full ve en çok tutulan serisi. Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-voswagen-polo-1-6-2001-model-49328914/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-masrafsiz-temiz-polo-46506075/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-orjinal-arayanlar-49383166/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-masrafsiz-temiz-49344828/detay/

örnek olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dharma Initiative

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-voswagen-polo-1-6-2001-model-49328914/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-masrafsiz-temiz-polo-46506075/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-orjinal-arayanlar-49383166/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-masrafsiz-temiz-49344828/detay/

örnek olsun.

Alıntıları Göster
    ZurnaBey ilginiz için teşekkür ederim ancak ben konu başlığını açtığım araçla ilgileniyorum. Örnek verdiğiniz araçlar donanım olarak çok iyiler ama piyasası olmayan araçlar ve bu araçların bakımı (özellikle WV için diyorum) 96 toyotadan daha masraflı.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Alıntıları Göster
    benim 1997 gli lpgli beyaz corollamı
    12900 tl ye sattım ocak ayında.
    15-16000 tl isteyenler var onlara bu fiyatları verenin aklına şaşarım.
    17000 e 2006 kia rio aldım dizel 110 hp, abs var çift hava yastığı var digital klima var
    arada 9 yaş fark var. corollada bunların hiç biri yok üstüne birde felaket yol sesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffate -- 20 Mayıs 2011; 9:19:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dharma Initiative

örnek olsun.

Alıntıları Göster
    beyfendinin talebi doğrulusunda boş boş yorumlar yapmışşınız,

dostum eğer en full modeli ise yani abs otomatik vites hava yastıklı 4 cam otomaitk olan klimalı ise kaçırma derim,

geçen sene kuzenim aldı bir tane dediğim en fulunu 115 bindeydi 16 milyardı 15.500 e el sıkıştılar,

böyle ise kaçırma derim

• quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

dostum eğer en full modeli ise yani abs otomatik vites hava yastıklı 4 cam otomaitk olan klimalı ise kaçırma derim,

geçen sene kuzenim aldı bir tane dediğim en fulunu 115 bindeydi 16 milyardı 15.500 e el sıkıştılar,

böyle ise kaçırma derim

Alıntıları Göster
    Salih Bey teşekkür ederim duyarlılığınız için sabah sabah bayağı bi moralimi bozdu arkadaşlar sağolsun dediğim araç manuel vites, 4cam otomatik ama abs ve airbag varmı bilmiyorum. bende 13bine el sıkışmayı düşünüyorum dur bakalım hayırlısı.

• quote:

Biz aynı paraya daha yeni model araçlar alabileceğini düşünerek parana yazık olur dedik. Sen Corolla'nın sana daha uygun olacağını düşünüyorsan al tabii, güle güle kullan. İşin de hayırlı olsun.

• quote:

quote:

Biz aynı paraya daha yeni model araçlar alabileceğini düşünerek parana yazık olur dedik. Sen Corolla'nın sana daha uygun olacağını düşünüyorsan al tabii, güle güle kullan. İşin de hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler DSMN. Ben Erzurumun Oltu ilçesindeyim. Bana öyle bir araba lazım ki arızası az olsun. BUrda imkanlar kısıtlı ha diyincede Erzuruma gidip gelemem(120km) Araç bulunduğum yerde olması sebebiyle uygun geldi bana ama 2001 focus hb bulabilirsem 15bine corollayı unuturum.

• quote:

Teşekkürler DSMN. Ben Erzurumun Oltu ilçesindeyim. Bana öyle bir araba lazım ki arızası az olsun. BUrda imkanlar kısıtlı ha diyincede Erzuruma gidip gelemem(120km) Araç bulunduğum yerde olması sebebiyle uygun geldi bana ama 2001 focus hb bulabilirsem 15bine corollayı unuturum.

Alıntıları Göster
    O paraya yeni model clio veya kalos çok daha iyi olur düşüncesindeyim
  • hayırlısı olsun.

size göre dolu yorum al demek heralde.96 model araba ya 14 bin verilir mi yav.
    quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

böyle ise kaçırma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

O paraya yeni model clio veya kalos çok daha iyi olur düşüncesindeyim

Alıntıları Göster
    Dostum sen öneri istiyorsun ama söylenen önerileride çürütüyorsun. Senin gönlün bu aracı almaya yönelmiş durumda. Şimdi mantıklı düşünürsek bu araç okadar yapmaz. Ama bizim piyasada adı çıktığı için yapar. Yani 166 binde, temiz, bakımlı, hiç lpg takılmamış Corollaya 14 bin verilir. Haftaya oto pazarına götürülür 15 bine rahat satılır Şaka bir yana siz sorunsuz araç istiyorsunuz ben bu araca alternatif sadece sorunsuzluğu göz önünde bulundurarak Honda Civic 1.4 İ.S 90 beygir tavsiye ederim 1999 modelini bulabilirsiniz. Hem daha az yakar hem mekanikte Corolla kadar sorunsuzdur hem daha donanımlıdır. Esas 1.6 İES 120 beygir tavsiye ederim ama onunda temizi 14bine bulunmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 20 Mayıs 2011; 10:01:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: insideman

Dostum sen öneri istiyorsun ama söylenen önerileride çürütüyorsun. Senin gönlün bu aracı almaya yönelmiş durumda. Şimdi mantıklı düşünürsek bu araç okadar yapmaz. Ama bizim piyasada adı çıktığı için yapar. Yani 166 binde, temiz, bakımlı, hiç lpg takılmamış Corollaya 14 bin verilir. Haftaya oto pazarına götürülür 15 bine rahat satılır Şaka bir yana siz sorunsuz araç istiyorsunuz ben bu araca alternatif sadece sorunsuzluğu göz önünde bulundurarak Honda Civic 1.4 İ.S 90 beygir tavsiye ederim 1999 modelini bulabilirsiniz. Hem daha az yakar hem mekanikte Corolla kadar sorunsuzdur hem daha donanımlıdır. Esas 1.6 İES 120 beygir tavsiye ederim ama onunda temizi 14bine bulunmaz.

Alıntıları Göster
    insideman; senın yaptığın gibi mantıklı önerilere sözüm yok ama bu araçla modeli ne olursa olsun kıyaslanmayacak araçlar var. Misal clionun 2010unu en temizini al deseler 14bine yemin ederim binmem.Reno ve Fiata karşı antipatim var ayrıca ben araç önerisi istemedim sadece corolla 96GLi piyasasını bilenlerden fiyatı için bir yardım talebinde bulundum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.