Şimdi Ara

15bin liraya scenic 98 model RTE alınır mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 215binde tüplü, hasar kaydı 300-500civari çıkıyormuş tavan ve bagaj hariç boyali, ne dersiniz alınır mı , ikinci eli zayifmis ama kullanmak için Alacam ve piyasanın altında olması cezbetti. Nasıldır araç olarak bilenlerin yorumunu esirgemezse sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Subliminal mesaj var
  • Senik diye okunduğundan mesaj falan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

Senik diye okunduğundan mesaj falan yok.

Bence anlamadın.
  • bu tarz bir araç lazımsa alınır. fiyatı uygun.
  • Donanımı nasıl?Çok düşük donanımlı değilse alınabilir.Airbag abs klima olması lazım.
  • xxkowboyxx X kullanıcısına yanıt
    RTE mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dalga geçmeyin araba donanımlarıyla.Yok rte'miş bilmem neymiş.
  • Bir sıkıntısı yoksa alınır,paşa paşa binilir.Renault clio parasına scenic ,15 bine temiz clio kaldımı orası muammma
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-fiyat-dustu-renault-scenic-cift-sunroof-aile-araci-genis-381964417/detay

Linki vereyim birde şöyle bakin, bu aracı face'de bulmuştum piyasa araştırırken sahibinden de de olduğunu fark ettim

2 çocuklu bir aileyiz ve şuan felicianin ufakligindan dolayı büyütmeyi düşünüyordum ama aklımda yoktu face de timeline da görünce içim ısındı ama kronik sikıntısı yada beni üzecek bir durumu varmıdır.

Kar yağışı biraz azalırsa yarın bakacam

• quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

RTE mi

Evet.😂
  • Biz de ayni arac vardi. Aile araci olarak iyidir. Biz kalabalik bir aile olarak cok rahat etmistik. Ama arac eskidikce sorunlar cikti, reanult servisleri sorunlari cozemedi, mahkemelik olduk sonra da sattik.
    18 yillik araba sonucta sorunlarina katlanacaksaniz olabilir. Modern arabalardan sonra biraz minibus kullaniyorus gibi gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-fiyat-dustu-renault-scenic-cift-sunroof-aile-araci-genis-381964417/detay

Linki vereyim birde şöyle bakin, bu aracı face'de bulmuştum piyasa araştırırken sahibinden de de olduğunu fark ettim

2 çocuklu bir aileyiz ve şuan felicianin ufakligindan dolayı büyütmeyi düşünüyordum ama aklımda yoktu face de timeline da görünce içim ısındı ama kronik sikıntısı yada beni üzecek bir durumu varmıdır.

Kar yağışı biraz azalırsa yarın bakacam

Hocam güzel araba bu.Alınır,bilinir tam bir aile arabası başka söze gerek yok.

• Hemican kullanıcısına yanıt
    Ne gibi sorunlar hocam ? Başıma neler gelebilir

• Audi383848 kullanıcısına yanıt
    Yorum için çok teşekkür ederim hocam, İnşallah kar azalır yarın da gider bı bakarım

• Kaçmaz
  • Osmanlı tugrasiyla geliyorsa al

• quote:

18 yillik arabada bence her sey gelebilri de.

Bizim basimiza gelenler biraz da servis kaynakliydi. Aracin akusu ne yazikki yolcu koltugunun altinda. Servis akuyu catlatmis takarken ve aracin ici asit oldu, butun halilar aracin boyasi vs. yandi. Bizim soludugumuz asit de isin baska boyutu. Akunun bu konumu her zaman risk.
    Ama mesela aracin icine su girdi. arka koltugun onu su doluyordu yagmur yagdiginda. Bizim arac sunroofluydu.

Teybin dugmelerinin yazilari silindi (hadi bu onemli degil) ama bazi dugmeler dustu. *bizimkinde 2 dugme dustu 5 yilda baska araclarda 5-6 dugme eksik gorudugm oldu.

Biz 2005 te sattik eski zaman yani bunlar arac 3-4 yillik iken oldu.
    Ayrica 2004 te kaza yaptik parca icin bir ay falan bekledi. (buyuk bir kaza degildi.) tampon far vs.

Ha suda var bu yasta her arac sorun cikarmaya aciktir benim gorusum. 15 bin TL ye diger alinabilecek araclara bakmak onlarla karsilastirmak lazim,

• O fiyata bedavaymış valla. Bence direk alın derim. Zaten çoğu mekanik parçası Megane ile aynıdır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

quote:

18 yillik arabada bence her sey gelebilri de.

Bizim basimiza gelenler biraz da servis kaynakliydi. Aracin akusu ne yazikki yolcu koltugunun altinda. Servis akuyu catlatmis takarken ve aracin ici asit oldu, butun halilar aracin boyasi vs. yandi. Bizim soludugumuz asit de isin baska boyutu. Akunun bu konumu her zaman risk.
    Ama mesela aracin icine su girdi. arka koltugun onu su doluyordu yagmur yagdiginda. Bizim arac sunroofluydu.

Teybin dugmelerinin yazilari silindi (hadi bu onemli degil) ama bazi dugmeler dustu. *bizimkinde 2 dugme dustu 5 yilda baska araclarda 5-6 dugme eksik gorudugm oldu.

Biz 2005 te sattik eski zaman yani bunlar arac 3-4 yillik iken oldu.
    Ayrica 2004 te kaza yaptik parca icin bir ay falan bekledi. (buyuk bir kaza degildi.) tampon far vs.

Ha suda var bu yasta her arac sorun cikarmaya aciktir benim gorusum. 15 bin TL ye diger alinabilecek araclara bakmak onlarla karsilastirmak lazim,

Anladım hocam bunlar sanırım 2. El her araçta olma ihtimali olan şeyler, tabi akunun yeri çok garip geldi ilk defa öyle bir yerde akü olduğunu duyuyorum. Tesekkur ederim bilgilendirme icin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.