Şimdi Ara

Corolla 96 GLi Fiyatı Nasıl? 14binTL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
5.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Öncelikle ne olursa olsun alacağınız araç hayırlı olsun...
    O kasa corolla benim almak istediğim; çok beğendiğim bir araçtı. (Efsane olmadan önce alınabilir seviyelerdeyken).
    Yakın bir arkadaşımın vardı; çok bindim kullandım zamanında....
    Kim ne derse desin; kişisel görüşüm o araca o fiyatın çok olduğudur. Sizin de belirttiğiniz üzere o fiyatı aracın kendisi değil; sadece ikinci eldeki tutulması ediyor. Zira hiç kimse bana aynı fiyat aralığındaki 2005-2006 B segemntindeki araçlarla o arabayı kıyaslatamaz.. Ama kıyaslarsak :
    Zira; güvenlik çok zayıftır.. (Toyota en son kasalara kadar ncap testleriden 5 yıldız alamamıştır(istisnalar hariç))
    Altı alçaktır; Sürekli sürter;
    İkinci elde tutulmuyor diye demeyin; Diğer araçlara bakın; Ben Albea yı 1 haftada sattım...
    Tamam çok güzel kaliteli araçlarda; Satmak için araba alınmaz... Eğer yatırım düşünüyorsanız; 3-5 milyara şahin alın üstüyle de altın alın :)) hem ayağınız yerden kesilir; hem de paranız değerini korur....
    En nihayetinde 4 teker üstünde gidiyoruz yahu...
    kişisel görüşüm bu arabalara o fiyatlar çok....
    kişisel tavsiyem o fiyatlara Opel Astra (arkadaşım yeni sattı; 1999 Opel Astra CD imscher 160000 lerde full (4 airbag abs klima vs..) 15750 ye)
    Hyundai Elantra; (veyaKim ne derse desin ; Temiz megane veya marea ;)
    alınabilir...

Umarım söylediklerimi yanlış anlamazsınız.... Allah gönlünüze göre versin...

• Değerli vaktinizi ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim. Sizinde dediğiniz gibi bende 96 model bir araca o kadar para verilmesi taraftarı değilim. Ama 1 haftaya kadar araba almam lazım ve karşıma çıkan tek temiz araba şimdilik bu. Bugün babam Malatya galericiler sitesinde 2 saat gezmiş eli yüzü düzgün 1 tane araç yok diyo. İnternetten baktığımız gözümüze hoş görünen arabanın bi sürü sorunu çıkıyo araştırınca. Hal böyle olunca bu bahsettiğim corolla çok temiz eğer 13e veya 13buçuğa anlaşırsak alacağım. bir yerden daha haber bekliyorum 2000 opel astra varmış birde 2003 accent admire 1.6 eğer bu araçlardan biri denk gelirse toyotadan vazgeçerim yok olmazsa eğer değerini koruyan bir araç olduğu için toyotayı alacağım. Eğer zamanla karşıma daha iyi bir seçenek çıkarsa toyotayı satarım. Sonuçta vazgeçilmezim değil.
  • Bu arada emisyona göre vergi alınmaya başlarsa,(ki yıllardır konuşuluyor bu) alacağınız araç pek değerini korumaz gibi duruyor. Bunu da göz önüne alın isterseniz.

Ne alırsanız hayırlı olsun, güle güle kullanız.

• selam
    kardeşim al hayırlı olsun
    kuşkusuz güzel araba
    93 ü vardı zamanında bizde
    98 gli isi amcamda idi sıfır almıştı beyaz gelin gibiydi rahat ve kullanışlı araba
    yağ su olayı deyince aklıma geldi
    babamın 2005 clio suna da yağ-su hariç bişi değiştirmedik hala biniyoruz hiç sanayii ye gitmedi
    serviste rutin bakım o kadar geçtiğimiz kış aküsünü değiştirdik sadece o da garanti olsun diye
    yolda bırakmasın diye ayrıca ben corolla alsam tutulmayan 99 -2000 modellerine bakardım
    varsın el alem tutmasın ben tutayım şu tutulma olayına da hastayım varsın kimse tutmasın ben tutmuşum ya
    15 yaşında araba için fark etmez bence
  • Herkes atıp tutmuş yine Corolla hakkında

Yok piyasası şöyle yok piyasası böyle, zorla mı satıyorlar o paralara, yada almayanı dövüyorlar mı. İşine gelen alır, işine gelmeyen başka marka araç bakar.

Selman hocam, bizde 6 senedir 97 GLi var, şayet ben tavsiye ederim Corolla almanızı. Fiyat olarak 14 çok sayılmaz bana göre.

Alın gözünüz arkada kalmaz
  • araç için iyi- kötü yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Galerici arkadaşımdan beklediğim sevindirici haberi alamadım şu aralar piyasa tahmin edersiniz çok kızışık. Bu araç için pazarlığa gireceğim 13.500e kesin alıyorum dahada düşürebilirsem ne ala. aracın fotoğrafını eklemek istiyorum ama nasıl yapılıyor ?
  • Arkadaşlar ilgilendiğim araç bu buyrun.

Corolla 96 GLi Fiyatı Nasıl? 14binTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psk.selman -- 22 Mayıs 2011; 21:34:57 >
  • hemen al kaçırma sudan ucuz.ben 20bin verirdim.
  • motoru ne bunun
  • 1.6 gli klimalı
  • arkadaşlar araba için pazarlığa pek yanaşmadı adam en son 13.750 olur dedi. aracın trigiyer seti yeni değişmiş muayenesi 2013e kadar hiç bir sorunu yok yani anlayacağınız benzini koy git diyolar bi kaç yere gösterdim aracı çok ii dediler.
  • kardeş doğruyu söylemek gerekirse o fiyata cillop gibi mazda bulursun.ben o parayı o arabaya vermezdim.
  • dediğin gibi cillop gibi 98 mazda(626) bulurdum belki ama mazdayı hemen elimden çıkaramam birde toyota tanınmış bilinmiş araba. Bir zarar edeceğimi düşünmüyorum. Yarın nasipse Erzuruma götüreceğim arabayı.
  • Fiyat yüksek 14.000tl kesinlikle verilmez.
  • yapmayın etmeyin ya vallahi ben üzüldüm burda. efsane diye diye en azından 4 bin liranızı çarpıyorlar siz de koşa koşa gidiyorsunuz. 16 yıl boyunca araç garajda bile kalsa o araca güven olmaz sorunsuz sorunsuz diyorsunuz ama bi sıkıntı çıkardı mı uğraşın uğraşabildiğiniz kadar bir tarafını toplasanız öbür tarafı dağılır. günümüzde insanlar 100.000 km'yi geçmiş araçları almaya hiç yanaşmıyorlar siz nasıl satacaksınız bence bir düşünün ve almaktan vazgeçin.
    cliolara albealara binmem demişsiniz ancak o paraya ne kadar ekmek o kadar köfte biraz daha paranız oluncaya kadar istediğiniz gibi bir aracınız olmayacaktır. bence 2005 model civarı bir clio veya albea sizin için biçilmiş kaftan.
  • git temiz bir vectra al 2002 civarı en azından yarı yaşında daha kaliteli konforlu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.