Şimdi Ara

!!!corolla d4d dizel sol M/M mi ,AURİS mi yoks HONDA CİVİC yeni kasa mı arkadaşlar acil!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araba alıcam önceden toyota d4d sol m/m kullanuıodum otomatik dizeldir bu araç,perte çıktı paramı aldım yenisini almaya gittiğimde türküye genelinde bu arabanın bittiğini gördüm şimdi soruorum ocaı bekleyip bu arabayı mı almak(inat edip:))yoksa imdi bir honda civic yeni kasa full bi araba mı yoksa bekleyip auris almak mı?ya ada başka bi araç?42000ytl para var nasıl değerlenir??

• kimsenin fikri yokm u?
  • durumumuz musait olursa auris almayı düşünüyoruz.o yüzden sana tavsiyem aurisi bekle.asıl önemli olan ne biliyormusun bu araç türkiyede üretilcek ve türkiyenin ihracatına katkıda bulunacak.
  • yarın da senden 43000 e hangi arabayı alsam diye topic bekliyoruz
  • topiclerle dalga geçerek kullandığınız zekanızı yardım için kullansanız eminim şuan daha güzel yerlerde olurduznu çünkü yardımı alay konusu yapan insanlar yardıma muhtaç olduklarında alay konusu olurlar...
  • buradan edineceğim bilgiler gerçekten önemli çünkü ekmek diil araba alıoruz ciddi bi yatırım o yüzden arkadaşlar saçma sapan fikirleri olan saçma sapan eleştiriler yapanlar diil gerçekten bilgisi olanlar çalıştırsın parmaklarını ve kafalarını
  • insanları azarlıyarak yardım bekleyemezsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • insanları bu şekilde eleştiren bi insandan yardım gelmesin zaten açtığım topiklerle dalga geçilmesi hiç hoşuma gitmedi elalem eğlensin diye değil bilgilenelim araştıralım diye uğraşıoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: toy_ota

saçma sapan fikirleri olan saçma sapan eleştiriler
    aynı soru için 3 defa topic açman saçma sapan
    40000 ytl ye hangi aracı önerirsiniz diye senden önce bir topic gözünün önündeyken ilk önce
    41000 ytl ye hangi araç sonrada
    42000 ytl ye hangi araç diyen topiclerin saçma sapan

uslubunda saçma sapan
  • bence sen bi aurisi bekle bi test surusu yap arabayı dene eger begenirsen alırsın
  • ben sadece 41000açtım sende gözünü dört aç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.