Şimdi Ara

Corolla-Focus (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım benim anlamadığım şey sen sordun hangisini alayım diye..herkes te fikrini söyledi..sen illa toyota alacağım diyorsan ben sadece iyi yaparsın güle güle bin derim sana..yok sen focus alıyorum deseydin yine aynı şeyi söyleyecektim...toyota ford a göre daha sorunsuz bir arabadır..bunu herkes biliyor zaten
  • Yanlış anlama türbülans kardeş, ben bu şikayet syfalarını yeni gördüm ve okudum,,, burayada forumdaki diğer arkadaşlarında bilgisi olsun diye yazdım... yoksa şu iyi bu kötü diye düşündüğümden değil...
    eğer öyle düşünseydim 2 araba arasında kalmaz daha iyi olduğunu düşündüğüm markayı alır geçerdim... ben zaten sadece bu 2 model arasında kararsızım... bu segmentteki diğer markaların modelleri zaten benim ilgimi çekmiyor... lütfen sinirlenmeyelim... benim için buradaki arkadaşların yorumları önemli bir etken olacaktır... zaten bu forumun amacıda bu değilmidir???
  • ki zaten emin olun ben focusu almadan önje bi cok yeri araştırdım hiç biri burası kadar ayrıntılı + kaliteli deildi
  • yok dostum sinirlenmedim..senin için kriter sorunsuzluk ve fiyat avantajı ise toyota iyi bir tercih..performans ve donanım ise focus...ama dediğim gibi hangisini alırsan al hata yapmış olmazsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeaDMasH

ki zaten emin olun ben focusu almadan önje bi cok yeri araştırdım hiç biri burası kadar ayrıntılı + kaliteli deildi

• teşekkürler dostum... inşallah hayırlısı olur...
    quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

yok dostum sinirlenmedim..senin için kriter sorunsuzluk ve fiyat avantajı ise toyota iyi bir tercih..performans ve donanım ise focus...ama dediğim gibi hangisini alırsan al hata yapmış olmazsın..
  • Corolla terra focus a göre daha kısa zaman sonra kasa degişecegi için bence ford focus sedan daha mantıklı ama bilemiyorum tabi hangisi daha çekici gelirse onu seçmek en dogrusu olucaktır
  • Dostum. Kesinlikle Corolla al.

Ben nerdeyse butun marka arabalari kullandim mersedes den skoda ya kadar.

DUNYANIN EN SAGLAM ARABASI TOYOTA.EN AZ SORUN CIKARAN MARKA TOYOTA.

TOYOTA DAN ŞAŞMA.

şu ana kadar 5 kez toyota corolla sahibi oldum ve şu an 1.4 dizel toyota corollam var ve çok memnunum.

KARAR senin.

Ama bence kesinlikle corolla al.

Garajimda 2005 model mercedes c200 olmasina ragmen hergun işe genellikle corollamla gelip gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi own3dripy -- 26 Nisan 2006; 23:10:39 >
  • tavsiyen için teşekkürler peki sendeki corolla hangi donanımda? ve yakıt/performans durumu nasıl?
    quote:

Orjinalden alıntı: own3dripy

Dostum. Kesinlikle Corolla al.

TOYOTA DAN ŞAŞMA.

şu ana kadar 5 kez toyota corolla sahibi oldum ve şu an 1.4 dizel toyota corollam var ve çok memnunum.

KARAR senin.

Garajimda 2005 model mercedes c200 olmasina ragmen hergun işe genellikle corollamla gelip gidiyorum.
  • bu Aydındaki bayi Dikmenler mi?
    gerçekten bu fiyat 36...ytl mi ?
    ghia benzinli ne kadar fiyat veriyorlar peki, bilgin var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: CorollaD-4D

teşekkürler dostum... inşallah hayırlısı olur...
  • aydında dikmenler yok dikmenler bi kuşadasında war bide nazillide

aydın da olan zafer oto onlarında bide sökede bayileri war
  • Valla 36'ya dizel focus bulmuşsun hala almamışsın şok oldum. Corollayı falan geçiniz lütfen, focusun yanında arabadan saymam için servis kalitesinden başka artı yönü olmalı bana göre. Eski kasa focus alırım yine corolla almam. Benim için sürüş keyfi ilk sırada yer alır...
  • Sürüş keyfi üzerinde yoğunlaşanlar var lakin corollanın ve diğer bir çok japon markası içinde geçerli örneğin mazda gibi sürüş keyfi konusunda çok iyidirler zaten japonlar otomobil sektöründe sorunsuzluk, sağlamlık ve sürüş keyfi konularında isim yaptılar. Kendi tecrübemi söyliyeyim Corolla uzun yolda sınıfında sürücüsünü en az yoran otomobillerden birisidir.
  • arkadaşlar bi de citroen C4 ü değerlendirebilir misiniz ..lakin ben de corolla-focus-ve C4 arasında kaldım..
    Citroen C4 1,6 110 Hp. dizel..(ESP, otomatik klima, vs... gibi cazip donanımlar var..)
    fiyatı 34 000 YTL.(kampanyalı liste fiyatı 38 000 YTL.) ne dersiniz....
  • araba güzelde genç işi yani yaşın 30 üstü deilse gider fiyatda iimiş benje kacırma
  • C4 hakkındaki izlenimlerim;

1. Görüntü olarak farklı bir dizayna sahip farklı bir şey arayanlar için ideal olabilir.
    2. Araç içindeki göstergeleri biraz dağınık buldum bu nedenle çok kullanışlı gelmedi alışmak zaman alabilir
    3. Amartüsörlerde genel bir problem var bunu arkadaşımın C4'ünü arka amortüsörlerden ses geldiği için götürdüğümüzde serviste ki sorumlu arkadaş söylemişti Citroen bu konuda çalışıyormuş
    4. Bazı arkadaşlar C4 ile 307 nin bir çok ortak parça kullandıklarını söylemişti eğer doğru ise işçilik, sağlamlık ve sorunsuzluk yönünden sizde bir fikir oluşturabilir
    5. Arkadaşım Aracını balık sırtı tarif edilen yollarda kullanıyor Türkiyenin şehirler arası yollarının çoğu böyle malesef bu nedenle her servise gittiğinde oto ayarları bozulduğundan bilgisayarda ayarları yapılıyor yanılmıyorsam garantiden çıktıktan sonra sadece bu işlemi 40-50 ytl arasında yaptıracak
    6. Kaportası çok sağlam gelmedi özellikle ön (motor) kaputuna elinle bastırmanı önereceğim bayağı bi içe göçüyor sana fikir verebilir
    7. Malzeme kalitesi çok iyi değil bence bunu otomobilin kapısını açıp kapatırken kokpitteki sesleri dinlerken hissedebiyorsunuz haa C4lerin çoğunda isletmedeki tekerin çapı orjinalindekine uymuyor.
    8. Otombilin yol tutuşu ve yalıtımı fena değil motor u konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü benim test ettiğim otomobil 1,4 motor bu motor hakkında izlenimim ise 1,4 cc'ye göre seri fakat yakıt tüketimi fazla sanırım bunda otomobilin ağır olmasıda etkili.

• quote:

tavsiyen için teşekkürler peki sendeki corolla hangi donanımda? ve yakıt/performans durumu nasıl?
    quote:

TOYOTA DAN ŞAŞMA.

KARAR senin.

Corallam terra donanaminda.Şehir içinde 100ytl benzin ile 700 km gidiyo en az.Sehir dişinda 1000 km gider zannedersem.
    Corolla kesinlikle focus dan iyi.Mesela araba pazarlariina gidersen her yer ford focus dolu, ama corolla ya cok az rastlarsin.Cunku corolla nin ikinci eli de focus dan kat kat daha iyi.

• quote:

Corallam terra donanaminda.Şehir içinde 100ytl benzin ile 700 km gidiyo en az.Sehir dişinda 1000 km gider zannedersem.
    Corolla kesinlikle focus dan iyi.Mesela araba pazarlariina gidersen her yer ford focus dolu, ama corolla ya cok az rastlarsin.Cunku corolla nin ikinci eli de focus dan kat kat daha iyi.

biraz yavaş gitsin toyota benzinli o kadar km..
    dizel arablar zor gidiyor
  • quote:

quote:

tavsiyen için teşekkürler peki sendeki corolla hangi donanımda? ve yakıt/performans durumu nasıl?
    quote:

TOYOTA DAN ŞAŞMA.

KARAR senin.

Sehir içi çok zor bu tüketim 120 -130 ytl lik benzinle dersen gider ama o kadar 100 ytl ile çok zor dostum

• quote:

dizel araclar o kadar yapmıo arkadasım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.