Şimdi Ara

Corolla-Focus (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sadece sis farları farlı bence... oda ön tampon spoylerinden kaynaklanan bir farklılık
  • sonuçda biras gelişmiş hali ama hala aynı kurallar içerisinde kalan bi kasa
  • SELAM ADAC KARDEŞ...
    YAZDIKLARIN ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN DİZEL Mİ BENZİNLİ Mİ DİYE ÇOK KARASIZDIM...YAZINI OKUDUKTAN SONRA BENZİNLİ ARAÇ ALMAK DAHA MANTIKLI O ZAMAN ...ANCAK BİRKAÇ SORUM OLACAK...MAZOTUN KALİTESİNDEN BAHSETMİŞİN.DİZEL YAKIT OLARAK SÜREKLİ OPET EURO DİZEL YA DA KALİTELİ DİZEL KULLANSAN DA BU SORUNLAR OLUYOR MU GERÇEKTEN...DİZEL ARAÇLAR 50.000 -60.000KM DEN SONRA YANİ TAHMİNEN 2-3 YILDAN SONRA SÜREKLİ SORUN MU ÇIKARIYOR..GERÇEKTEN DİZEL MOTORLAR BİKAÇ YIL SONRA ÇOK MU BAŞIMI AĞRITIR..BU KONUDA TECRÜBELİ OLDUĞUNU TAHMİN EDİYORUM....BİRAZ DAHA AÇIKLAR MISIN...CEVABIN BANA ÇOK YARDIMCI OLACAK...ANLADIĞIM KADARIYLA BENZİNLİ ARACI TAVSİYE EDİYORSUN...VE BU TAVSİYENDE DE ÇOK İDDİALISIN... BENDE ASLINDA CİTROEN C4 110HB DİZEL YA DA FORD FOCUS GHİA DİZEL DÜŞÜNÜYODUM...O ZAMAN BUNLARIN BENZİNLİ VERSİYONUNA MI BAKSAM Kİ...LÜTFEN YARDIM...TEŞEKKÜR....

quote:

Orjinalden alıntı: ADAC

şu marka bu marka demiyorum...... TÜRKİYEDE DİZEL ARAÇ MOTORLARI BU KALİTEDE MAZOTA 50-60BİN KM DAYANIYOOOOO.... SONRASI HEP PROBLEM HEP PROBLEM BU DA GARANTİ BİTTİKTEN SONRAAAAA KAR ETTİĞİNİ SANDIĞIN MAZOT PARASI PARÇA PARASI OLARAK CEBİNDEN ÇIKIYOOOOOORRRRRRRR.
    merak eden bi arkadaş vardı 1. sayfada istiyorsa vakit ayırıp servis arıza kayıtlarını çıkartıp yollayabileceğim 3adet caddy'm 1 adet focus c max 'ım var bu haftada yeminle sıfır araç alıyorum benzinli alacam lanet olsun ya.. bizler ticari anlamda kullandığıız için bu araçları yani her iklimde her şehirde ne olduğunu çok net görüyoruz. Mazotlumu bir daha allah korusun. Bu yazıyıda yazın aklınıza 1 yıl sonra görüşürüz.

• KARDEŞ COROLLAMI FOCUSMU DİYE DÜŞÜNÜP DURUYORSUN NEYE KARAR VEREMEDİN ANLAMADIM AMA

KESİNLİKLE TERCİHİNİ FOCUSTAN YANA KULLAN DERİM BEN DE COK KARARSIZDIM ARABAMI ALMADAN ÖNCE

JETTA 407 COROLLA MEGANE VE FOCUS ARASINDA KALMISTIM AMA FOCUS UN ARTI YÖNLERİ BİRAZ DAHA AĞIR BASIYOR

ARACI ALDIM 3 GÜNDE 1600 KM YOL YAPTIM ARABA GERCEKTEN COK MÜKEMMEL BURSA- NİĞDE ARASI GİT GEL 1500 KM ORTALAMA HIZIM İSE 160-170 KM HIZLA YANİ ARABAYA DOYAMIYORSUN YOL TUTUŞU PERFORMANSI SÜPER UZUN YOLDA COROLLADAN DAHA İYİ BEN COROLLADA KULLANDIM AMA FOCUS KADAR GÜVENLİ VE PERFORMASLI DEĞİL FOCUS AL PİŞMAN OLMASSIN KARDEŞİM
  • Toyota Corolla 1.4 D-4D HB Sol Siyah renk.... dün akşamüzeri adım. Pazartesi günü arabamı teslim alacağım saati iple çekiyorum...
  • Hayırlı olsun. Kazasız, belasız iyi günlerde kullanın

Ne kadara aldınız? Webdeki fiytalardan indirim aldınız mı?
  • Sonun da kararınızı verdiniz...Hayırlı olsun.
  • teşekkür ederim arkadaşlar... park sensörü paspas trafik seti ve koltuk koruma dahil 36.000 ytl...
  • hayırlı uğurlu olsun
  • Güzel seçim, hayırlı uğurlu olsun renk seçimide çok iyi corollalarda siyah ve lacivert çok iyi duruyor.
  • CorollaD-4D

Güle güle kullan.
    Nickin başta Corolla'ya gönül verdiğini belli ediyor.
    Umarım pişman olmazsın...
  • bende dizel alsam ya corolla hb yada focus hb alırdım herhalde..
    iyi günlerde kullan.

quote:

Orjinalden alıntı: CorollaD-4D

Toyota Corolla 1.4 D-4D HB Sol Siyah renk.... dün akşamüzeri adım. Pazartesi günü arabamı teslim alacağım saati iple çekiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CorollaD-4D

merak ettim acaba hani markaymış bu?
    quote:

Arkadaşlar eğer focus diesel motor ile c max diesel motoru aynı motorsa , ki c max takide 109hp 10bin- 20bin km lerde problem çıkarmaz bizde c max diesel var canına yandığım 60binden sonra turbo bir kez egr valfi 2 kez , bir kaç kez de senrörler değişti namussuz dizel motorlar ne yapıyorsa 50 - 60 binden sonra yapıyor. Caddy de var aynı haltı oda 70 binlerde yedi haftaya yeni araç alıyorum soruyu soran arkadaşı etkilemeyeyim amacım kesinlikle bir markanın bayrağını sallamak değil o yüzden alacağım markayıda yazmıyorum ama kesin ve kesin benzinli alacam olsun diesel gibi iktisatlı olmasın çünkü dieselde uzun vadede yakıttan kazancını garanti dolduğunda parça masrafından kaybediyorsun 2 farklı marka benzinli , 3 farklı marka diesel kullanıp satmış biri olarak gönül rahatlığı ile söylüyorum.

ya bu dizellerin 50 binden sonra gebermesi şikayetlerini ben de duydum. bu yüzden korkup stılo aldım.

• euro dizel meuro dizel bi işe yaramıyo diyor arkadaşlar.

quote:

Orjinalden alıntı: ayyüzlüm

SELAM ADAC KARDEŞ...
    YAZDIKLARIN ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN DİZEL Mİ BENZİNLİ Mİ DİYE ÇOK KARASIZDIM...YAZINI OKUDUKTAN SONRA BENZİNLİ ARAÇ ALMAK DAHA MANTIKLI O ZAMAN ...ANCAK BİRKAÇ SORUM OLACAK...MAZOTUN KALİTESİNDEN BAHSETMİŞİN.DİZEL YAKIT OLARAK SÜREKLİ OPET EURO DİZEL YA DA KALİTELİ DİZEL KULLANSAN DA BU SORUNLAR OLUYOR MU GERÇEKTEN...DİZEL ARAÇLAR 50.000 -60.000KM DEN SONRA YANİ TAHMİNEN 2-3 YILDAN SONRA SÜREKLİ SORUN MU ÇIKARIYOR..GERÇEKTEN DİZEL MOTORLAR BİKAÇ YIL SONRA ÇOK MU BAŞIMI AĞRITIR..BU KONUDA TECRÜBELİ OLDUĞUNU TAHMİN EDİYORUM....BİRAZ DAHA AÇIKLAR MISIN...CEVABIN BANA ÇOK YARDIMCI OLACAK...ANLADIĞIM KADARIYLA BENZİNLİ ARACI TAVSİYE EDİYORSUN...VE BU TAVSİYENDE DE ÇOK İDDİALISIN... BENDE ASLINDA CİTROEN C4 110HB DİZEL YA DA FORD FOCUS GHİA DİZEL DÜŞÜNÜYODUM...O ZAMAN BUNLARIN BENZİNLİ VERSİYONUNA MI BAKSAM Kİ...LÜTFEN YARDIM...TEŞEKKÜR....

quote:

şu marka bu marka demiyorum...... TÜRKİYEDE DİZEL ARAÇ MOTORLARI BU KALİTEDE MAZOTA 50-60BİN KM DAYANIYOOOOO.... SONRASI HEP PROBLEM HEP PROBLEM BU DA GARANTİ BİTTİKTEN SONRAAAAA KAR ETTİĞİNİ SANDIĞIN MAZOT PARASI PARÇA PARASI OLARAK CEBİNDEN ÇIKIYOOOOOORRRRRRRR.
    merak eden bi arkadaş vardı 1. sayfada istiyorsa vakit ayırıp servis arıza kayıtlarını çıkartıp yollayabileceğim 3adet caddy'm 1 adet focus c max 'ım var bu haftada yeminle sıfır araç alıyorum benzinli alacam lanet olsun ya.. bizler ticari anlamda kullandığıız için bu araçları yani her iklimde her şehirde ne olduğunu çok net görüyoruz. Mazotlumu bir daha allah korusun. Bu yazıyıda yazın aklınıza 1 yıl sonra görüşürüz.

• Tabiki her yönden ford focus tdci daha iyi . hatta piyasadaki o fiyata alınabilecek en mükemmel araba. ama siz yinede toyota alın :) herkeste focus olmasın hehe
  • Öncelikle doğru seçimi yaptığın için kutlarım
    Bir arkadaşım var onlardada Corolla D-4D var yakıtı fabrika verileri ile aynıymış şu an da 100km/4,3 Litre

Yazdan sonra bizdeki 97 XEİ yi satıp Corolla D-4D alacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gs_KuRTuLuS -- 27 Mayıs 2006; 15:07:36 >
  • ford arabamı beeee nerenin malı olduğu bile belli değil öyle arabaya araba diyipte binilmez bile...konu saçma olmuş moderatör olsam anında klitlerdim.tartışılmaz corollazaten servislede arası pek iyi değil
  • Fiyat-kalite olarak corollayı tek geçerim, maalesef gerçek bu
  • aslında daha ucuza eski kasa focusların dizelini alsana 2000 cc benzinlilerle aynı performansı verir. sadece fikir .
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.