Şimdi Ara

Corolla gitti, Forester geldi.(Yeni Fotoğraflar+Videolar)) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
6
Favori
18.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Arkadaşlar, dün gece konuyu açtıktan hemen sonra Istanbul'a yola çıktım. Aracı aldık, yarın sabah kasko ve ödeme işlemlerini de bitirip teslim alıyorum.
    Araç 2009 Forester Elegance ve 40.000km kazasız.
    Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Daha iyisi sizlerin olur inşallah.

Tekrar hayirli olsun.
    Benzinli,dizel?
    Düz,otomatik?
    vs..vs..

Dostum, geç cevap için kusura bakmayın aracı daha bu akşam eve getirebildim.
    2000 motor, benzinli ve otomatik. Yol bilgisayarını sıfırlayamamistim aldığımda 11 civarı ortalama gösteriyordu ama gelene kadar 8.4 lt ortalamaya düştü ki benim için çok güzel bir değer çünkü şehir içi hemen hemen hiç araba kullanmıyorum.
    Tüm arkadaşlara iyi dilekleri için teşekkürler....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlker hocam hayırlı uğurlu olsun.

Gönlünce kullan :)
  • Güle güle kullanın :)
  • quote:

Dostum, geç cevap için kusura bakmayın aracı daha bu akşam eve getirebildim.
    2000 motor, benzinli ve otomatik. Yol bilgisayarını sıfırlayamamistim aldığımda 11 civarı ortalama gösteriyordu ama gelene kadar 8.4 lt ortalamaya düştü ki benim için çok güzel bir değer çünkü şehir içi hemen hemen hiç araba kullanmıyorum.
    Tüm arkadaşlara iyi dilekleri için teşekkürler....

Şehiriçi hemen hemen hiç kullanmıyorsun ama her fırsatını bulduğunda dağa çıkıyorsun İlkercim be yaa.

Tekrar hayırlı olsun.

Foto da isterük.

• İlker abi selamlar.

Aldığın da sattığın da hayırlı uğurlu olsun. Forester'la aileni bol bol çamura sokarsın artık. :)

Forumdan desoto'nun ailesinde de Forester dizel var 2011 model. Gayet ekonomik, performanslı ve çevik bir araç. Benzinlisi de Zonguldak'ta yormaz diye düşünüyorum.
    Ama servisteki rutin bakımları bile çok çok pahalı, aklında bulunsun.
  • hayırlı uğurlu olsun fotoğraf eklerseniz sevinirim
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun İlker Bey,güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Şehiriçi hemen hemen hiç kullanmıyorsun ama her fırsatını bulduğunda dağa çıkıyorsun İlkercim be yaa.

Tekrar hayırlı olsun.

Foto da isterük.

Dostum fotoğraf ceple çekildi, bayiden çıkmadan önce ama tebessümün dozunu biraz fazla kaçırdığımı düşündüğüm için kendimi kestim fotoğraftan.

Corolla gitti, Forester geldi.(Yeni Fotoğraflar+Videolar))

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

İlker abi selamlar.

Aldığın da sattığın da hayırlı uğurlu olsun. Forester'la aileni bol bol çamura sokarsın artık. :)

Forumdan desoto'nun ailesinde de Forester dizel var 2011 model. Gayet ekonomik, performanslı ve çevik bir araç. Benzinlisi de Zonguldak'ta yormaz diye düşünüyorum.

Biliyorum Coşkun ama uzun zamandır istediğim bir araçtı. Bakımları göze aldım, bunun haricinde saçma sapan bir arıza vermesin yeter bana.
    Bu arada ilk 4 çeker ve otomatik aracım. Çok keyif aldım gelirken. Hızı hissettirmiyor ve oldukça sağlam basıyor yere...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

İlker abi selamlar.

Biliyorum Coşkun ama uzun zamandır istediğim bir araçtı. Bakımları göze aldım, bunun haricinde saçma sapan bir arıza vermesin yeter bana.
    Bu arada ilk 4 çeker ve otomatik aracım. Çok keyif aldım gelirken. Hızı hissettirmiyor ve oldukça sağlam basıyor yere...

Maşallah diyelim öncelikle. :)

Çok ferah bir araç olduğunu farketmişsindir yol boyunca. İçi de krem rengi galiba.
    Otomatik vites ve 4x4 araçlar yeni kıtanın yıllardır kullandıkları hatta artık sıkıldıkları ama ülkemizde pek cesaret edemediğimiz tipteki araçlar. Keyifle kullanmanı dilerim.

Arazide de şakası yoktur, simetrik 4 çeker olduğu için dağları taşları aşar haberin olsun.

• hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin insallah.

Sakincasi yoksa Forester fiyatini paylasabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: RS13

Hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin insallah.

Sakincasi yoksa Forester fiyatini paylasabilir misiniz?

50 bini geçti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 10 Kasım 2012; 2:39:17 >
  • Güzel günlerde; kazasız belasız üstadım...

Selamlar

• Hayırlı olsun
    yedigöller yolu artık daha zevkli hale gelir forester ile
  • subaruuuuu..... asi japonunuz hayırlı olsun hocam. emin olun hiçbirzaman pişman olmyacaksınız. aslan gibi bir araba aldınız. güle güle kullanın inşallah
  • hayırlı olsun, güle güle binin
  • Hayirli olsun.

Bizde de 2004 de alinma makyajli kasa corolla 2005 hb sol var. Gecen sene satip yeni araba aliriz diyorduk, simdi ise satmaya kiyamiyoruz elde tutup sanirim nissan qashqai alacagiz biz de.

2004 den beri arabanin cikardigi maslafi soyleyeyim size: bagaj isiginin ampulu degisti.

5 lira masraf cikardi araba 9 yilda, saygi duyulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 10 Kasım 2012; 9:58:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.