Şimdi Ara

COROLLA HATCBACK 1.4. TERRA NASIL ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalr. arkadaşlar bi konuvar aydınlatırsanız çok sevınırım . epeyidir bir araba arıyordum yaris almayı düşündüm ama fiyatlar çokpahalı geldi bana 19 bin gibi bir bütcem vardı ama gerçekten temiz alınnabilecek bir araba bulamadım üç aydır. en son bir arakadaşım arabasıını satacagını soledı ama araba hakkında hiç bir bilgim yok ciddi niyetim var fikişr sahibi olmamda yardım cı olursanız sevınırım aracın markası ve ozellık lerını yazıyorum...

TOYOTA CORolLA HATCBACK 2007 MODEL 1.4 TERRA MANUEL 40 BİNDE TERTEMİZ BİR ARAÇ FİYATTA 24 BİNDE ANLAŞTIK PİYASA HAKKINDA Bİ BİLGİM YOK Bİ KAÇ KİŞİ UYGUN FIYT DEDI AMA BEN BIR DE SIZLERE SORAYIM ISTEDIM OZELLIKLE PIYASAYI BILEN ARKADAŞLAR YORUIM YAPARSA SEVINIRIM

• quote:

Orijinalden alıntı: hattabb

herkese merhabalr. arkadaşlar bi konuvar aydınlatırsanız çok sevınırım . epeyidir bir araba arıyordum yaris almayı düşündüm ama fiyatlar çokpahalı geldi bana 19 bin gibi bir bütcem vardı ama gerçekten temiz alınnabilecek bir araba bulamadım üç aydır. en son bir arakadaşım arabasıını satacagını soledı ama araba hakkında hiç bir bilgim yok ciddi niyetim var fikişr sahibi olmamda yardım cı olursanız sevınırım aracın markası ve ozellık lerını yazıyorum...

TOYOTA CORolLA HATCBACK 2007 MODEL 1.4 TERRA MANUEL 40 BİNDE TERTEMİZ BİR ARAÇ FİYATTA 24 BİNDE ANLAŞTIK PİYASA HAKKINDA Bİ BİLGİM YOK Bİ KAÇ KİŞİ UYGUN FIYT DEDI AMA BEN BIR DE SIZLERE SORAYIM ISTEDIM OZELLIKLE PIYASAYI BILEN ARKADAŞLAR YORUIM YAPARSA SEVINIRIM

Bu araç Corolla'nın en bazı modelidir. 1,4 olması ikinci el değeri için ileride sıkıntı olabilir.
    Eski Kasa Sol Sedan 1,6'lar 30.000 'e kadar edebiliyor. Tabiiki düşük km ve boyasız, değişensiz araçlar.
    Bunu da ona göre kendi kafanızda bir çıkarımda bulunun.

Sizin söylediğiniz aracın 30.000 eden araçtan eksileri:
    1-1,4 olması. (Normal kullanımda yeteceğini düşünüyorum.Yine de bir test edin.)
    2- HB olması. (Ben HB Corolla'yı çok seviyorum.Bagajı çok kullanmıyorsanız HB olmasında mahsur yok.)
    3- Terra olması.(Corolla'da zaten bir çok özellik standart. Kullanım şeklinize göre eksikliğini duyacağınız bir donanım yoksa sıkıntı yok.)

Bu etkenler, kullanımda bir sıkıntınız olmaz ama piyasa değerini aşağıya düşürüyor tabi,

İkinci elde fiyatta belirleyici asıl etmen aracı sizin sevmeniz. Eğer içiniz ısındıysa 300-500'ün hesabını yapmayın, alın derim.

• sağolun yanı pıyasayı bılmedıgımden 24 ıyımı dıye soruyorum bırde 1.4. çok yakıoyr corolla hb de dedıler ama anlma vermedım km ye ne kadar acaba
  • fiyat çok uygun,arabada bir sıkıntı olabilir.
  • Bende Toyota Corolla HB Dizel var ve model yükseltmek için satmaya karar verdim
    düşünürseniz inceleyebilirsiniz.
    2007 model Dizel ve 62.000Km de.
    Sahibinden de ilanı mevcut inceleyebilirsiniz.
    ilan numarası ; 42961318

Saygılar.
    Aylin YILMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozx -- 10 Nisan 2011; 11:58:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.