Şimdi Ara

corolla mı astrami ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar bu konuyu sahsi mesele haline getirmenize gerk yok.
    ikiside gayet guzel araba ama ben toyotoda karar kıldım. opel kasa olarak daha hoş ama toyota daha bi güven verdi bana. hemde turkiyede uretilmesi benim için + puan.
    sonucta bugun arabayi almaya gittim ama otomatik vites kalmadigi için çarşamba yada perşembe teslim alacagim.
    hayırlısı insallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

işstersen gel gör bakalım nasıl 80 yapıyo kardeşim bak şu ana kadar bindiğim arabaların çoğu opel hepside çekiş bakımından gayet güçlü ve performanss gösteren arbaalar yani tamam bana toyota yı övme opelin yanında yani dedim ya madem hantal bi araç getir en i modelini bende getirim sana opelin hangi modelini sitiyorsan tabi astra vectra corsa zafira meriva combo hangisi ise tamam anlamıyon hehal adam 2.0 CD ile 5. viteste 240 basacaktı diyom babamnı arkadaşı aldı 2006 model astra 1.3 CDTI 6 ileri vites var 6 viteste araba 240 dedi diyo 1.3 CDTI motor anladın mı

Tamam güzel kardeşim yapar hatta zorlasan 300 de yapar..

Adamlar bas bas bagırıyo 185 i geçemedim diye sen de hala rüyalarını bizimle paylaşıyorsun ?

Senin araba bilginden şüphe ediyorum
    edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimBeam -- 5 Aralık 2006; 1:03:06 >

• quote:

işstersen gel gör bakalım nasıl 80 yapıyo kardeşim bak şu ana kadar bindiğim arabaların çoğu opel hepside çekiş bakımından gayet güçlü ve performanss gösteren arbaalar yani tamam bana toyota yı övme opelin yanında yani dedim ya madem hantal bi araç getir en i modelini bende getirim sana opelin hangi modelini sitiyorsan tabi astra vectra corsa zafira meriva combo hangisi ise tamam anlamıyon hehal adam 2.0 CD ile 5. viteste 240 basacaktı diyom babamnı arkadaşı aldı 2006 model astra 1.3 CDTI 6 ileri vites var 6 viteste araba 240 dedi diyo 1.3 CDTI motor anladın mı

Porsche boşuna 3,6 lt motorlu araba yapıyor desene

• quote:

Orjinalden alıntı: taris1

quote:

bende çocukken bizin renault 12'nin dünyanın en hızlı arabası olduğunu sanırdım

• birde hantalık konusunda hızın bir alakası yoktur. bunu ne opel ne toyota need baskası için soyluyorum. onemli olay aynı hıza hangisi daha kısa surede cıkar odur serilik. aksş taktrde sen 3 vtesle 100 de yaaprsın 130 da ama bunu akc saniye de ayptığın onemli. yanlıssa soyleyin. porsche 100 km yi 4 sn yapar benimki 11 sn de simdi hangisi hntal
  • demek 7 olsa 300ü rahat görecek
    quote:

Orjinalden alıntı: taris1

quote:

• siz böle dalga geçinde görüşrüz bakalım gençler merak etmeyin caddyde 240 basyı onuda göstereem size buraya resim eklemeyi bilmiyom mail olarak atarım size
  • eywallah
    quote:

siz böle dalga geçinde görüşrüz bakalım gençler merak etmeyin caddyde 240 basyı onuda göstereem size buraya resim eklemeyi bilmiyom mail olarak atarım size
  • kardesım ben ıkıa racıda kullandım 96 da 0 yenı kasa cıkmıstı ozaman cd aldık vectra 98 de sattık gli aldık nese opel guclu ve serı bır arac fakat toyota bana daha rahat gelıyor acıkcası ozellkle bunu demem lazım.opelın gl sınıfını kullandım 1hafta arac bendeydı.o arac cıddı anlamda agır hantal denebılır arac 2000 modeldı kılometreye 400.000 yakıyodu sehır ıcı kasayı tasıyamıyodu yanı bole ıkı aracıda cok severım ama toyota daha bambaska 1 de 80 palavra arkadasım 2 desen anlarımda.benım corollamla daha gecen gun caddede 1.4 astra tokatladım yenı kasa hava atıyodu yanın da 2 kızla fena yedı valla tokdı.opele hıc bızaman kotu demem ama bence toyota daha rahat.bu konuyu sahsılestırmeyın bence ayrıca arabanızı ovmenınde bı luzumu yok sınıfları bellı yaptıkları bellı + bısı yaptıramayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 5 Aralık 2006; 15:19:58 >
  • quote:

siz böle dalga geçinde görüşrüz bakalım gençler merak etmeyin caddyde 240 basyı onuda göstereem size buraya resim eklemeyi bilmiyom mail olarak atarım size

video daha iyi olur
  • hangi devirde yasıonuz siz ;240 km yi hala caddydemi yapıonuz,
    ben corollo ya 290 yaptırdım hemde photoshop ta...
  • :) arakdas hatasını anlıcaktır fazla gıtmemek lazım ustune :) ya bıde toyota 230 vurdurdum ama 200 u gordumu hayat garantın yok cok savuruyor.buda ek not alınsın 1.3 arabayla valla dmek bmw falankadranı yanlıs yazıyo?
  • arkadasimin yeni aldiği 335 i si ile pazar gunu otobanda 260 yaptik diye sevinmistik bosaymiş oysa bosuna vermis cocuk 90.000 euroyu
  • 5.20 lede 240 a ındırdık ıbreyı oda baosunaymıs yawwww
  • resimler ne oldu yapabildin mi photoshop ta yoksa bende yardım edebilirim yani benim için sorun deil...
  • quote:

AYRICA Bİ ARABAYA 90000 EURO VERİLMEZ TAMAM MI SEN BUNU ÖNCE KALIIN KAFANA SOK SONRA BURADA KONUŞ TAMAM MI KARDEŞİM HAAAA ZENGİNSİNDİR O AYRI PARAYI SOKAKATA SÜPÜRUYORSUNDUR O AYRI İŞTE Bİ FAKİRİ SEVİNDERECEK DEĞİLSİNİZ YAA GİDE 90000 EEUROLUK ARABALARA BİNERSİNİZ

Seviyorum bu forumu ya
  • burdakı tek dangalaklıgı sen yapıyosun bence daha rezıl olmadan bence susman gerek.en azından saygılı ol burdakı ınsanlara herkezın fıkır ozgurlugu var bende 5.20 ıcın 65.000 avro verdımde bundan kıme ne yardımımı da yapıyorum?bırazcık saygı kapadokyalı luyfen.ayrıca toyotalı olmak bı ayrıcalıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 5 Aralık 2006; 21:41:53 >
  • astra
  • Abi bak bende de 2.0 Vectra vardı 96 model.
    1. vites 80
    2. vites 130
    3. vites 205
    4. vites 255

bu arada benım arabam 4 vitesli otomatik şanzumandı. 255 kadranı da gordum. Ayrıca araba oldukça hantaldı. 2000 motor olmasına rağmen kasayı zor çekiyordu motor. 1.3 cdti ile 240 yapan adam 90 derece eğimli yolda yapmış heralde Bu konuyu bu kadar buyutmeye gerek yok. Saygılar...
  • selam arkadasim,
    atmosferik 2.0 benzinli aracla yaparsin. Arac 4 vites oldugu icin son genis tutmuslardir oda yüksek sürat yapar. Zaten zorlarsan 1.6 benzinliler 210 yapiyor....

ama konu burda dizel bir arac. dizel araclarda tork ve max hp 4.000 devir civarinda biter istediği kadar yokus olsun 6. viteste zaten motor devri ceviremez 5 te zorlasan devir kesici araya girer... olmaz yani...dizelin yapisina aykiri bir durum bu ha oldu diyelim zaten turbo patlar

quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Abi bak bende de 2.0 Vectra vardı 96 model.
    1. vites 80
    2. vites 130
    3. vites 205
    4. vites 255

bu arada benım arabam 4 vitesli otomatik şanzumandı. 255 kadranı da gordum. Ayrıca araba oldukça hantaldı. 2000 motor olmasına rağmen kasayı zor çekiyordu motor. 1.3 cdti ile 240 yapan adam 90 derece eğimli yolda yapmış heralde Bu konuyu bu kadar buyutmeye gerek yok. Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 6 Aralık 2006; 8:47:12 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.