Şimdi Ara

corolla mı astrami ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TOYOTASI OLAN ARKADŞALAR BURDA Bİ ARKADŞA ALMIŞ TOYOTA COROOLLAR TERRA MI NE DİYO YOL BİLGİSYARI İLE GÖVDE ARASI AYRILMIŞ ARABANIN GÖRÜYORUZ TOYOTAYI BASİT İNGİLİZ İŞÇİLİĞİ İŞTE BU ARABALARIN SEDANLARI GALİBA TÜRKİYEDE ÜRETİLİYOMUŞ HATCHBAKLAR BASİT İNGLİZ İŞÇİLİĞİ İŞTE TAM TEERSİ DE OLABİLİR YANİ HATCBAKLAR TÜRKİYEDE SEDANLAR İNGİLTEREDE ÜRETİLİYO OLABİLR AMA İŞTE SORUN BU BASİT İNGİLİZ İŞÇİLİĞİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

TOYOTASI OLAN ARKADŞALAR BURDA Bİ ARKADŞA ALMIŞ TOYOTA COROOLLAR TERRA MI NE DİYO YOL BİLGİSYARI İLE GÖVDE ARASI AYRILMIŞ ARABANIN GÖRÜYORUZ TOYOTAYI BASİT İNGİLİZ İŞÇİLİĞİ İŞTE BU ARABALARIN SEDANLARI GALİBA TÜRKİYEDE ÜRETİLİYOMUŞ HATCHBAKLAR BASİT İNGLİZ İŞÇİLİĞİ İŞTE TAM TEERSİ DE OLABİLİR YANİ HATCBAKLAR TÜRKİYEDE SEDANLAR İNGİLTEREDE ÜRETİLİYO OLABİLR AMA İŞTE SORUN BU BASİT İNGİLİZ İŞÇİLİĞİ

Önce saygılı Türkçe yazmayı öğren sonra arabalara da bakarsın...
  • quote:

hadi be hantalı ben kulanıyorum daha dün akşam basım 2 viteste 85 dedi araba 1.4 GL hemde nladınızmı 3 çektim devir 5500 de araba 129 dedi 4 çektim devir 6000 de araba 150 dedi anladınız mı 5 e çeksem 6000 devire 200 diyecek üstelik 1.4 motor benim alt komşu adlı vecrta 2.0 cd gözümünü önünde adam 4 viteste 200 dedi araba deviir 5000 de hemde nasıl hantal oluyo bu araba söleyin bana

Vites oranları ile seriliği aynı kefeye koyuyorsan sen kusra bakma ama hiç birşey bilmiyorsun

o zaman benim araba 1. vites 60 2. vites 110 3. vites 170-185 4. vites 260(gelemedim ama teorik olarak bu)

o zaman ben 250kmde sınırlandırılmış AMG mercedesleri geçerim

saçmalamayın ya

• 1.3 cdti ile 240 yapmaniz yetmio bide toyotaya pok ation opelin cikardiği ortalama sorun masrafiyla ben 3, 5 kez japonyaya gider toyotanin sahibini tebrik eder gelirim

quote:

TOYOTASI OLAN ARKADŞALAR BURDA Bİ ARKADŞA ALMIŞ TOYOTA COROOLLAR TERRA MI NE DİYO YOL BİLGİSYARI İLE GÖVDE ARASI AYRILMIŞ ARABANIN GÖRÜYORUZ TOYOTAYI BASİT İNGİLİZ İŞÇİLİĞİ İŞTE BU ARABALARIN SEDANLARI GALİBA TÜRKİYEDE ÜRETİLİYOMUŞ HATCHBAKLAR BASİT İNGLİZ İŞÇİLİĞİ İŞTE TAM TEERSİ DE OLABİLİR YANİ HATCBAKLAR TÜRKİYEDE SEDANLAR İNGİLTEREDE ÜRETİLİYO OLABİLR AMA İŞTE SORUN BU BASİT İNGİLİZ İŞÇİLİĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 6 Aralık 2006; 10:38:02 >
  • ben hıc yolda kalmıs toyota gormedım ama coooook opel gordum yaw.cok kalıtelı ıscılık var ya opelde ondandır.aaa bıde 1.4 arabalar opelde 300 yapıcakmıs ya mercedes bmw artık uretmıcek araba tuh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 6 Aralık 2006; 11:09:12 >
  • kopodokyalı arkadsım resim diodun , nerde o resimler ;
    hani opel atra nın 1. viteste 260 yaptıgı resimler,
    hazırlayamadın mı hala photoshop ta bide teknisyenim diodun,
    yapamadıysan sole bende yaparım yani,sorun deil...
  • burda konu baya dagilmis ama bn cok kararsizim...corolla baya bi indirim yaptı 37500 hb sol at ama bu saatten sonra almaya deger mi bilmiorum siz ne dersiniz..
  • Debriyaj balatası sorunları, direksiyondan gelen sesler, ateşleme bobin arızaları, sensör arızaları, sabahları çalışmayan mı istersin?

Yoksa Toyota mı

Toyota alacaksan da; indirim mi yoksa 2007 de yerli Auris HB mi? Karar sana kalmış
  • Abi opelin arabaları güzel ama dandik. Adamlar bir araba yapıyor en fazla 3-4 sene masrafsız kullanıyorsun Toyota yı masrafsız rahat 10 sene kullanabiliosun. Burda opele b.k atan arkadaş toyota kullanmamış heralde. Toyota'nın kalite düzeyini bütün herkes biliyor. Opel renault vb... firmalar bu markanın kalitesini yakalamaya çalışıyor. Arkadaşım at gözlüklerini çıkar, numaralı gözlüklerle bak olaylara.....Saygılar...
  • auris marttan önce gelmez gelsende üstüne en az 3 koy simdiki fiyatlarin....

quote:

Orjinalden alıntı: canboca

burda konu baya dagilmis ama bn cok kararsizim...corolla baya bi indirim yaptı 37500 hb sol at ama bu saatten sonra almaya deger mi bilmiorum siz ne dersiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

auris marttan önce gelmez gelsende üstüne en az 3 koy simdiki fiyatlarin....

quote:

Orjinalden alıntı: canboca

burda konu baya dagilmis ama bn cok kararsizim...corolla baya bi indirim yaptı 37500 hb sol at ama bu saatten sonra almaya deger mi bilmiorum siz ne dersiniz..

Sanırım Auris 1,4 33 bin ytl'den başlayacak isterseniz Toyotanın İngilteredeki sitesine bir göz atın
  • arkadaşlar 2001 model astra kullandım 1,4 şu anda da corolla ya biniyorum o aldım 2006 hemen hemen bir yıl oldu .opel birazdaha ağır diyelim hantal deyilde ağır ver kullanımı rahat deyil bence sürat yapmayı sevmiyorum ama toyota nın daha seri ve daha rahat .daha konforlu olduğu kesin vites aralarını bilmiyorum ama izmir .aydın otabanında ben 175km yi devirdim benim için bu sürat yeterli zaten bu bile fazla toyota herzaman daha iyidir opelden .

corolla mı astrami ?
  • toyota biraz daha kıvrak opele oranla fakat her hangibi bir uzun mesefeda opelin tozunu yutar toyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FcbAYERN -- 24 Aralık 2006; 15:38:33 >
  • opel kullanmadan, kübra-i işkembe den atmayın yok hantalmış yok ağırmış, 1.3 bu ekonomi amaçlı bir araç. Birinci vitesi ağır kabul ama iki ve üstü viteslerde koltuğa yapışıyorsun, bunlardan bahseden yok...200 müş 240 mış Türkiye de 200 yapacak kaç tane yol var.Hadi yaptın diyelim sonra da arabam çok yakıyor.neyse siz yapın 200'ünüzü de yollarda karşılaşmayalım lütfen.
  • Bu konuya gülüyorum sadece
  • arkadaşım eğer toyota almaya karar verdiysen en iyi seçimi yapmış olursun , opel arabasının servis ve parça fiyatları oldukça pahalıdır, ve problem çıkarma riski daha fazladır,
    toyota alırsan sadece benzin koy ve git derim sana , hayatta proplem çıkarmaz , ve servis fiyatları da uygundur,
  • quote:

bu verdiğin sonuçlar corollanın 1.4 motoru içnmi 1.6 mootoru içinmi ona kalırsa abimin arkadaşı yaptı bende arabanın içindeyken 1.6 opel vectra var GLS 1 viteste araba 80 dedi gaz devri 6000 de anlıyomusun opele hantal araba diyemezsin yani getir corollanın en son motorunu bi de opeli getir bakalım babamın arkadaşı 6ileri vites opel astra aldı 2006 model 1.3CDTI adam 6 viteste 240 dedi diyo nasıl hantal oluyo bu araba anlamıyom

ben çok gördüm opelin 1,4 ve 1,6 sını dikiz aynamdan, gözden kayboluşunu...ufaklaştığını...

• ARKADAŞLAR SÜRAT ÇOK RİSKLİ...AMA YOLLARDA BAZAN ALTIMIZDAKİ ARABA BİZİ DÜRTER BAS GAZA DİYE...
    BENDE AYDIN OTOBANINDA Bİ YOKLUYAYIM DEDİM ANINDA 180 İ GÖRDÜM...DAHA PEDAL DA PAY ÇOK VARDI...
    BİRDE ŞU VAR FABRİKA VERİLERİ DAİMA KARARLI İVMELENME HIZINI VERİR.YANİ NE ŞARTLARDA OLURSANIZ OLUN ANINDA ARACINIZ BU HIZA KAVUŞUR DER...BİZİM ARABALARDA(İMZADA YAZIYO) BUNA 190 DEMİŞ ADAM....BU ŞU DEMEK: BU ARAÇ BİRAZ DAHA BEKLEDİĞİNDE 210 U BİLE DEVİRİR ABİCİM..AMA HİÇ GEREK YOK.
    FORUMA CEVAP OLARAK: TABİKİ TOYOTA....
  • Yawaaaaşşşş...
    O dediğin 1.3CDTİ den kuzenimde var.
    O arabanın kellesini kessen görmez 240km.
    1.6 Vectra'nın 2.viteste 100 gördüğü doğrudur, 1. viteste 80 için bişey diyemem ama
    1.3 CDTİ imkansız 240 göremez.
    Göremez değil görmüyor denedik yaw.
    180 der kalıııır.

Ha toyota daha mı hızlı?
    Bende D-4D corolla var.
    5. vites 4000 devirde çok rahat gördüm 180'i
    ama geçemedim. Yol hafif meyillenince 190'a çıktı.
    Düz yolda 180 der.
    1.3 CDTİ'de aynıdır.
    Temiz 180 görüyo kabul amaaaa.

240 mı? Yawaaaaşşş...

quote:

bu verdiğin sonuçlar corollanın 1.4 motoru içnmi 1.6 mootoru içinmi ona kalırsa abimin arkadaşı yaptı bende arabanın içindeyken 1.6 opel vectra var GLS 1 viteste araba 80 dedi gaz devri 6000 de anlıyomusun opele hantal araba diyemezsin yani getir corollanın en son motorunu bi de opeli getir bakalım babamın arkadaşı 6ileri vites opel astra aldı 2006 model 1.3CDTI adam 6 viteste 240 dedi diyo nasıl hantal oluyo bu araba anlamıyom

• bende 1.6 16v 110 beygir megane-1 var.

hem corolla 1.4 d-4d dizel ve 1.6 olani ile hemde 1.4 ve 1.6 opel asta ile ve hemde 1.7 corsa ile kapştım.
    bide passat 1.9 tdi.

sonrası:
    --------

* corolla 1.4 d-4d benimle başa baş gidiyodu şaşırdım kaldım. gerçekten 90 beygir olduna inanmak zor. bence daha fazla.

* corolla 1.6 inanılmaz seri başa baş gittik

* astra 1.4 hiç şansı yok

* astra 1.6 hiç şansı yok

* corsa 1.7 hiç şansı yok

* passat 1.9 tdi 130 beygir, bu aracı geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 27 Aralık 2006; 11:21:07 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.