Şimdi Ara

corolla mı astrami ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bugunlerde bir araba almak istiyorum. 2000 meganım vardi 6 yılda dokuldu
    dun bugun renault haric tum markaları gezdim. opel astra kasa olarak cok hos. corollanin fiyat kalite politikası güzel.
    ikisi arasında kaldım ve en kısa zamanda karar vermeliyim.
    bu arada da corolla da plus line otomatik vites almayi düsünüyorum. iki modelide kullanan yada fikri olanlar paylaşırsanız sevinirim.

• COROLLA iyi arabada kasa değişiyo şu zamanda bence corolla alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTBA_36R

COROLLA iyi arabada kasa değişiyo şu zamanda bence corolla alma
    Corollada şu an fiyatlar çok iyi, yeni modeli beklersen bu fiyatların üzerien 3-5 bin ytl eklemen gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: drak

Corollada şu an fiyatlar çok iyi, yeni modeli beklersen bu fiyatların üzerien 3-5 bin ytl eklemen gerekecek

Alıntıları Göster
    Corollanın fiyatı iyi, kaçırma derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: taris1

Corollanın fiyatı iyi, kaçırma derim...

Alıntıları Göster
    Corollanın hem fiyatı makul hemde sorunsuz ama ben olsam yeni kasayı beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_vtec

Corollanın hem fiyatı makul hemde sorunsuz ama ben olsam yeni kasayı beklerim.

Alıntıları Göster
    beklemekte fayda var.bu saatte bence asla alınmamalı artık
  • corolla daha saglam daha kalite. yeni kasayı beklemeke fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    20 yıl önce açıldı
    Qashqai mi corolla mı?
    6 yıl önce açıldı
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORH

corolla daha saglam daha kalite. yeni kasayı beklemeke fayda var.
    kardeş opeldeki konforu ve performans ve gücü bulamazsın bence opel al bende 98 model opel astra var 2000 yılında aldım süper 7 senedr biniyorum hiç tık demedim valla karda kışta alıp başını gidiyo valla dimdik bayırı bile çıktı valla kışın şaşırdı mahhalemde oturanlar beni,m mahalle biraz bayırda nasıl çıkıyo senin araba orayı die bence buarabanın yeni modelleri vat onları al süper opelden şaşma kardeşş tavsiye ederimm yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlker Yıldız

kardeş opeldeki konforu ve performans ve gücü bulamazsın bence opel al bende 98 model opel astra var 2000 yılında aldım süper 7 senedr biniyorum hiç tık demedim valla karda kışta alıp başını gidiyo valla dimdik bayırı bile çıktı valla kışın şaşırdı mahhalemde oturanlar beni,m mahalle biraz bayırda nasıl çıkıyo senin araba orayı die bence buarabanın yeni modelleri vat onları al süper opelden şaşma kardeşş tavsiye ederimm yani

Alıntıları Göster
    CORROLLA

• quote:

Orijinalden alıntı: umutcan-1992

CORROLLA

Alıntıları Göster
    ewet bende cogunuz gibi corolla almaya karar verdim nasip olursa p.tesi alacagim.
    reno megane i bugun sattim 10000 ytl ye inşallah hayirlisi olur.
    dediginiz gibi yeni kasa güzel ama en azindan 40000 ytl olur. kapmanya fiyati cazip geldi bana.
    son olarak otomatik vitesler nasil hic kullanmadim da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat80

ewet bende cogunuz gibi corolla almaya karar verdim nasip olursa p.tesi alacagim.
    reno megane i bugun sattim 10000 ytl ye inşallah hayirlisi olur.
    dediginiz gibi yeni kasa güzel ama en azindan 40000 ytl olur. kapmanya fiyati cazip geldi bana.
    son olarak otomatik vitesler nasil hic kullanmadim da...

Alıntıları Göster
    performanslı bi arac almak istiosan opel astrayı onermem,cunku sınıfının en agır arabalarından biri,
    corolla ise en iilerinden biri,fiyatıda cok uygun, kaçırma derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: life19

performanslı bi arac almak istiosan opel astrayı onermem,cunku sınıfının en agır arabalarından biri,
    corolla ise en iilerinden biri,fiyatıda cok uygun, kaçırma derim...

Alıntıları Göster
    opel gerçekten hantal bir araç corolla çok daha iyi bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTBA_36R

opel gerçekten hantal bir araç corolla çok daha iyi bu konuda

Alıntıları Göster
    hadi be hantalı ben kulanıyorum daha dün akşam basım 2 viteste 85 dedi araba 1.4 GL hemde nladınızmı 3 çektim devir 5500 de araba 129 dedi 4 çektim devir 6000 de araba 150 dedi anladınız mı 5 e çeksem 6000 devire 200 diyecek üstelik 1.4 motor benim alt komşu adlı vecrta 2.0 cd gözümünü önünde adam 4 viteste 200 dedi araba deviir 5000 de hemde nasıl hantal oluyo bu araba söleyin bana

• quote:

hadi be hantalı ben kulanıyorum daha dün akşam basım 2 viteste 85 dedi araba 1.4 GL hemde nladınızmı 3 çektim devir 5500 de araba 129 dedi 4 çektim devir 6000 de araba 150 dedi anladınız mı 5 e çeksem 6000 devire 200 diyecek üstelik 1.4 motor benim alt komşu adlı vecrta 2.0 cd gözümünü önünde adam 4 viteste 200 dedi araba deviir 5000 de hemde nasıl hantal oluyo bu araba söleyin bana

Alıntıları Göster
    toyota corolla 1.6 110 hp 2. vites 100 km,3. vites 140 km 4.vites 170 km(kendim yaptım)
    0-100 10.2 sn
    opel astra 1.6 0-100 12.3 sn
    opel astra 1.4 0-100 13.7 sn
    işte aynen bole hantal oluo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi life19 -- 4 Aralık 2006; 22:11:50 >

• quote:

toyota corolla 1.6 110 hp 2. vites 100 km,3. vites 140 km 4.vites 170 km(kendim yaptım)
    0-100 10.2 sn

Alıntıları Göster
    bu verdiğin sonuçlar corollanın 1.4 motoru içnmi 1.6 mootoru içinmi ona kalırsa abimin arkadaşı yaptı bende arabanın içindeyken 1.6 opel vectra var GLS 1 viteste araba 80 dedi gaz devri 6000 de anlıyomusun opele hantal araba diyemezsin yani getir corollanın en son motorunu bi de opeli getir bakalım babamın arkadaşı 6ileri vites opel astra aldı 2006 model 1.3CDTI adam 6 viteste 240 dedi diyo nasıl hantal oluyo bu araba anlamıyom

• quote:

0-100 10.2 sn

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: life19

toyota corolla 2. vites 100 km,3. vites 140 km 4.vites 170 km(kendim yaptım)
    0-100 10.2 sn

+1 rakamlar ortada, Corolla Astra'dan 1600 ve 1400 cc de çok çok daha iyi bunu kişisel sorun haline getirmenin bir anlamı yok

"2006 model 1.3CDTI son hız OPEL'in sitesinde 172 km olarak geçmekte 1,6 benzinlinin ise son hızı 185 km gözüküyor yani bu araba bu motorlarla 240 basmaz, bazıları bu araçlarla 240 basıyormuş?!? bunları Opel AR-GE'de test pilotu yapmak lazım"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drak -- 4 Aralık 2006; 19:44:09 >

• araba aldınmı dostum.bugün kampanyada son gündü biliyorsundur umarım
  • quote:

bu verdiğin sonuçlar corollanın 1.4 motoru içnmi 1.6 mootoru içinmi ona kalırsa abimin arkadaşı yaptı bende arabanın içindeyken 1.6 opel vectra var GLS 1 viteste araba 80 dedi gaz devri 6000 de anlıyomusun opele hantal araba diyemezsin yani getir corollanın en son motorunu bi de opeli getir bakalım babamın arkadaşı 6ileri vites opel astra aldı 2006 model 1.3CDTI adam 6 viteste 240 dedi diyo nasıl hantal oluyo bu araba anlamıyom

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

Tamam bende 2.0 opel kullandım da yapma Allah aşkına 1. viteste 80 görmez.Fabrika verileri ortada

• quote:

Orijinalden alıntı: JimBeam

quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

Tamam bende 2.0 opel kullandım da yapma Allah aşkına 1. viteste 80 görmez.Fabrika verileri ortada

Alıntıları Göster
    sevgili KAPADOKYALI arkadasım madem okadar guveniosun 1.4 astrana cık yola zorla bi corolla yı(1.4 benzinli bulman zor)
    karsılık verirse gorursun hangi arabanın daha hantal oldugunu ,
    ne yapalım yani veriler ortada yapacak fazlada bişe yok...
    bide 1.6 vectra 1.viteste 80 yapmaz,bi yanlışlık olmalı en fazla 60-70 arası bişe
    yapar(ondada supheliyim)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi life19 -- 4 Aralık 2006; 22:24:33 >

• quote:

sevgili KAPADOKYALI arkadasım madem okadar guveniosun 1.4 astrana cık yola zorla bi corolla yı(1.4 benzinli bulman zor)
    karsılık verirse gorursun hangi arabanın daha hantal oldugunu ,
    ne yapalım yani veriler ortada yapacak fazlada bişe yok...
    bide 1.6 vectra 1.viteste 80 yapmaz,bi yanlışlık olmalı en fazla 60-70 arası bişe
    yapar(ondada supheliyim)...

Alıntıları Göster
    işstersen gel gör bakalım nasıl 80 yapıyo kardeşim bak şu ana kadar bindiğim arabaların çoğu opel hepside çekiş bakımından gayet güçlü ve performanss gösteren arbaalar yani tamam bana toyota yı övme opelin yanında yani dedim ya madem hantal bi araç getir en i modelini bende getirim sana opelin hangi modelini sitiyorsan tabi astra vectra corsa zafira meriva combo hangisi ise tamam anlamıyon hehal adam 2.0 CD ile 5. viteste 240 basacaktı diyom babamnı arkadaşı aldı 2006 model astra 1.3 CDTI 6 ileri vites var 6 viteste araba 240 dedi diyo 1.3 CDTI motor anladın mı

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.