Şimdi Ara

Corolla'nın Belirsiz Yol Tutuşu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    5 yıl kadar Ataköy'de oturdum. Dediginiz yeri de gayet iyi biliyorum. Ancak bana göre orada bir muhendislik hatasi vardi; Sirinevler tarafindan gelirken yolun solu daha yuksekteydi. Virajda ayni istikamette sola dogru oldugu icin, araclar cok cabuk yoldan cikabiliyor. Benim yasadigim dönemde her hafta 1-2 araba görurdum, yoldan cikmis, köpruden ucmus. Bana göre orasi test icin uygun bir yer degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DNZ_84

5 yıl kadar Ataköy'de oturdum. Dediginiz yeri de gayet iyi biliyorum. Ancak bana göre orada bir muhendislik hatasi vardi; Sirinevler tarafindan gelirken yolun solu daha yuksekteydi. Virajda ayni istikamette sola dogru oldugu icin, araclar cok cabuk yoldan cikabiliyor. Benim yasadigim dönemde her hafta 1-2 araba görurdum, yoldan cikmis, köpruden ucmus. Bana göre orasi test icin uygun bir yer degil.

Evet böyle yanlış açılı virajlar ülkemizde çok malesef. Ancak o virajda aracın sınırı kolayca anlaşılıyor 50km hızla bile yoldan çıkmak mümkün orada.

Kamber açısını değiştirmek hakkında bilgisi olan var mı? Basitçe bir anahtarla vs. arka tekerlere hafif negatif kamber verebilir miyiz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.