Şimdi Ara

corolla'nın otomatiği mi düz vitesi mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
24.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende 2005 corolla sol otomatik var çok memnunum on numara gerçekten
    otomatik vites çok rahat şehir içinde 9,6 lt yakıyor.düz vitesten 1 lt falan fazla yakıyor ama hiç önemli değil
    imkanınız varsa otomatik corolla alın memnun kalacaksınız
  • farkı anlamak için kullanmak gerek. ben de 2003 sol var otomatik. yakıt olarak fark göremiyorum.
  • Arkadaşlar Toyotanın sitesinde 1.6 benzinli corolla da M/M şanzuman satışları durmuş sadece dizellerde M/M var sebebini biln var mı acaba?
    Yoksa 1.6 Valvematic 6 M/T ya da Valvematic Multidrive S şanzuman mı gelecek corollaya?
  • DİZEL VE OTAMATİK ARABANIN KENDINE GORE DEVANTAJLARI VAR MUTLAKA.MASRAFI BAKIMI ONA GÖRE OLUYORR.KESENE VE ZEVKINE KALMIS ARKADASIM..HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN..

corolla'nın otomatiği mi düz vitesi mi?
  • Yurtdisinda galerim fln yok ama, otomatik secenegi varsa kesinlikle o secilmeli diyorum.
    Hamalliktan baska bisey degil manuel araba kullanmak..
  • Otomatik ama MMT kesinlikle değil.
  • aya027 kullanıcısına yanıt
    2005 OTOMATİK TOYATA COROLLA ALDIM BU ZAMAN KADAR HEP MANUEL KULLANDIM TEK KELİMEĞLE HARİKA KİMSENIN LAFINA BAKMAYIN TOYATININ OTAMATİĞİ
    ÇOK MUKEMMEL HONDA TOYATA MAZDA 3 ARABANIN OTAMATİĞİNİ ALIN ARKADAŞLAR YAKITIDA GAYET İYİ ANK TRAFİİNDE VE GAYET HIZLI TUŞ DÜMESİ VAR ONA ALDINMI İNANIN UÇUYOOO
  • https://store.donanimhaber.com/04/d6/d2/04D6D26D8D0917EE08110E30A80E6AEC.jpg ARKADAŞLAR RESİMDEKİ P NIN UZERİNDE BİR TÜŞ VAR O TUŞ NE İŞE YARIYO BİLEN VARSA Bİ YAZSSIN
  • araba çalışmıyorken vitesi değiştiremezsin ama oradaki tuşa basılı tutarak vitesi değiştirmek istersen değiştirebilirsin o işe yarar o düğme.
  • Selamlar . 2004 1.6 sol corolla alma niyetimiz var fakat araç 160 binde.
    Otomatik şanzıman ve önceki yorumlarda
    Okuduğum kadarıyla hantal bir araç değil
    Sollamada hızlanmada sıkıntı vermiyor.
    Benim sorum kaç km yapar otomatik şanzıman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.