Şimdi Ara

Corolla Sedan'da son nokta.Ohhhhh be! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
31.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Navigasyonsuz iç görünüm resimleri
     Corolla Sedan'da son nokta.Ohhhhh   be!

• quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

ya xenon farı nerden çıkardınız fotoğrafta normal far gözükmüyo mu, hatta ben hala xenon koymamışlar diye sinirlenmiştim.yoksa ben mi yanlış görüyorum?

far yıkama var önlerde, oradan çıkardım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

ya xenon farı nerden çıkardınız fotoğrafta normal far gözükmüyo mu, hatta ben hala xenon koymamışlar diye sinirlenmiştim.yoksa ben mi yanlış görüyorum?

iyi çıkarmışın arkadaşım da, xenon far da lens fln olması gerekmez mi bu normal H7 ampül değil mi?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

iyi çıkarmışın arkadaşım da, xenon far da lens fln olması gerekmez mi bu normal H7 ampül değil mi?

resimden pek belli olmuyor lens var mı yok mu, zaten yakında donanım listesi çıkar ortaya ordan anlarız var mı yok mu.

• navigasyonsuz model yine oldukça sade, umarım navigasyonlu modeli bu sefer getirirler çünkü bu araç çıktıktan sonra yaklaşık 5sene piyasada kalacak ve o zamana kadar navigasyon standart olarak sunulmaya başlanır, örneğin renault 2007den sonra navigasyonu standart hale getirecek şeklinde haberler çıkmıştı zamanında.
  • teknik özelliklerini bekleyecez ama xenon far yoksa harbiden ayıp ederler
  • cidden ya kıytırık astra da var megane da var corolla da halamyoksa yuh yani
  • Güzele benziyor ama incelemek görmek lazım farlara gelince halojen veya xenon çok fark etmez bence sonuçta ikiside aydınlatıyor.
    Önemli olan yol tutuş frenaj içeriye ses almaması gibi özelliklerin olması ve birde uygun bir fiyattan satışa sunulması civic gibi zam üstüne zam yemeden alıcılara sunulması ve son olarak dizel sedanda sol donanım seviyesi eklenmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 18 Aralık 2006; 19:49:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsj57

Navigasyonsuz iç görünüm resimleri

bu sedan modelinin iç resimleri

• bence xenon far oldukça önemli bi unsur.H7 den hiç memnun değilim ben, gece uzun yolda doğaçlama gidiyoruz resmen
  • İşte farları

• ee xenon değil işte.opsiyon da yoktur foto da bile göstermediklerine göre.ayıp etmişler harbi.
  • yazıklar olsun derim ozaman
  • yeni corollaya ESP ve xenon koymazlarsa nie aliyimki

BOSCH reklam veriyo çarşaf gibi, ESP siz araba almayın kazaları %50 engelliyo die.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 19 Aralık 2006; 20:30:03 >
  • quote:

bence xenon far oldukça önemli bi unsur.H7 den hiç memnun değilim ben, gece uzun yolda doğaçlama gidiyoruz resmen

Seninkisi tamamen kişisel bir tercih xenon far çıkmadan kimse gece yola cıkmıyormuydu önemli olan esp honda cıvıc dede yok esp umarım yeni corollada esp olur
  • resimden anlaşıldığına göre xenon far yok ancak far yıkama olması ilginç.
    yeni corolla'da esp olacak üst modelde.ancak toyota esp'ye vsc diyor.aynı şey!
  • arkadaşlar resimdeki modelde (navigasyonsuz olan) heralde otomatik klima yok.. yani varsa bile çok kıytırık bi konsol olmuş.... hanibiraz daha elektronik olması gerekmezmiydi... saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk_ -- 20 Aralık 2006; 16:41:37 >
  • otomatik klimalı olan var, terra sol gibi olacaktır muhtemelen ama navigasyon çok önemli bu sefer toyotanın pazarlama departmanı saçmalamasada opsiyon olarak sunsa navigasyonu . gerçi hiç sanmıyorum olacağını ama belki diyorum
  • 4 cam otomatik sanırım. ama yol bilgisayarı falan varmı acaba. standartmı olur yoksa opsiyonel mi oda?
    gerçi cokta fazla bir zama nkalmadı gelince hepsini bizzat gorecez ve deneyeceğiz kısmetse
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.