Şimdi Ara

Corolla Sedan'da son nokta.Ohhhhh be! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
31.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel olmuş.Yan aynalarda sinyal ışıkları olsa daha da güzel olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha06 -- 26 Aralık 2006; 17:35:00 >
  • bu fuarlardan iç mekan fotoğrafları var mı ?
  • Yabancı sitelerde 1.4 d-4d nin 97 beygir olduğu söyleniyo. Doğrumu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 26 Aralık 2006; 20:23:19 >
  • baksana abicim taş gibi araba... kesin alınır... bence honda solda 0 kalır
  • Orjinalden alıntı: acu___men

aracını söylede bırakıp bırakamayacağını samimiyetle söyleyim.

toyota yaris D-4D terra manuel vites.....
    yani ayni motor.... corolla almam icin motorda buyume sart.....
    aman gozunu seviiim benzinli onerme bana....
    yilda en assagi 70000 km yol yapiyorum....
  • nasil yaptigimi anlayamadim..... msj alintinin icinde....

Orjinalden alıntı: ondoganay

Orjinalden alıntı: acu___men

• sana kesinlikle benzinli önermicem. dünyanın en pahalı yakıtını kullanıyoruz nie önereyim.

ama gelelim yaris aynı motor meselesine.

toyotanın her aracı iyidir sağlamdır ve öneririm o başka ama.

yarisle benim megane-1 i karşılaştırmak haksızlık olur.

ne kadar aynı motorda olsa yaris corolla gibi gitmez.

Orjinalden alıntı: ondoganay

• Çok şık olmuş yeni corolla.
    Almasaydım da beklese miydim ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: esahan

Çok şık olmuş yeni corolla.
    Almasaydım da beklese miydim ne

walla artık bu saatten sonra eski kasa almak enayilik olur, gerçi ucuza alınır ama yine de yenisini beklemeye değer.
  • Bence olmamış,özellikle arabanın arkasını çok zorlamışlar hiçbirşeye benzememiş.Önden ,arkadan ,yandan bakıyorum hoşuma giden bir hat bir çizgi göremiyorum.Yolda güzel bir kız görünce dönüp bakarız ya ,bunu görünce dönüp bakacak bir hattı bile yok.
    İçi süper...Astra'dan iyi ,yeni CIVIC'ten sade...Bence en güzel yeri içi olmuş arabanın.
    Bana kalırsa efsane kasaya (93-98 Gli-xei) ABS-ESP-ASR-XENON vs. koyup içini de böyle yapsınlar peynir ekmek gibi satar....

• arabanın ön dizaynı iyi olmuş ama arka pasif olmuş. arka far grubunun biraz daha büyük olmasını isterdim.
  • bence arka farın bagaj kapağının üzerine taşması iyi değil, kırılma ihtimalini güçlendiriyor.Çıkacak versiyonları hakkında bilgisi olanlar varsa paylaşmaları dileğiyle
  • ya bu çok güzel olmuş yeni civic ile benzeşiyorda iç meknada başarılı tam olarak bilmiyorum ama japonyada ve amerikada satılacak olan model değildir inşallah öle bişey görmüştüm buraya gelicek olan daha kötüydü bu gelirse alırım ilerde yabu yada yeni civic
  • araca tam olarak önden bakınca honda city yi andırıyo onun dışında beğenmediğim bi tarafı yok

Corolla Sedan'da son nokta.Ohhhhh   be!

• bir arabaya bu kadar haksızlık yapılır yani.

gerçekten nasıl benzeştirebildin?

quote:

Orjinalden alıntı: xradiancex

araca tam olarak önden bakınca honda city yi andırıyo onun dışında beğenmediğim bi tarafı yok

• Arkadaşlar benim kanaatim bu araba teknik olarak ne kadar iyide olsa bu tiple başarılı olması çok zor.Arabanın arkası, önü küçük camlarıı hiç bir parçası uyumlu diil.Sanki bir Japon bir Fransız bir Alman bide Temel kafa kafaya vermeden sen camları sen ön dizaynı sen jantları Temel sende iç dizaynı yap demişler ve memleketlerine dönmüşler sonrada Afrikanın bilmem hangi kabilesine sende bunları birleştir demişler gibi bişey. Sadece espiri lüttfen kızmayın. Herşeyi abartmışlar çok hantal ve abartılı bir tarzı var. Belki çok uğraşmışlardır ama bana kesinlikle uygun diil hele bir genç arabası hiç değil civic le nasıl karşılaştırıyorsunuz anlamıyorum hani abartı olacak belki ama toyota plazadaki istediğin arabayı seç deseler ve galerinin dışınada civici koysalar herhalde benim yaptığımı yapan çok kişi olur. Benim gibi derken aldığı arabaya arkasını dönüp tekrar tekrar bakan insanları görüp mutlu olanlardan bahsediyorum. Tabi böyle düşünmiyenlerde vardır. Ben bir araçta öncelikle dış dizayn ve uyumu arıyan biri olarak bundan çoook daha iyi arabalar var diyorum.
    Ayrıca dizel motor seçenekleri Türkiye için hiç uygun değil 1.4 d bu kasa için çok zayıf kalır 2.0 d almak lazım onunda fiyat ve vergileri uçar yani bunun yerine 1.8 benzinli tercih edilebilir tabiki civic saygılar...

• nasıl anladın bu kadar olumsuzluğu olduğu arabanın?

quote:

Orjinalden alıntı: dincerozer

Arkadaşlar benim kanaatim bu araba teknik olarak ne kadar iyide olsa bu tiple başarılı olması çok zor.Arabanın arkası, önü küçük camlarıı hiç bir parçası uyumlu diil.Sanki bir Japon bir Fransız bir Alman bide Temel kafa kafaya vermeden sen camları sen ön dizaynı sen jantları Temel sende iç dizaynı yap demişler ve memleketlerine dönmüşler sonrada Afrikanın bilmem hangi kabilesine sende bunları birleştir demişler gibi bişey. Sadece espiri lüttfen kızmayın. Herşeyi abartmışlar çok hantal ve abartılı bir tarzı var. Belki çok uğraşmışlardır ama bana kesinlikle uygun diil hele bir genç arabası hiç değil civic le nasıl karşılaştırıyorsunuz anlamıyorum hani abartı olacak belki ama toyota plazadaki istediğin arabayı seç deseler ve galerinin dışınada civici koysalar herhalde benim yaptığımı yapan çok kişi olur. Benim gibi derken aldığı arabaya arkasını dönüp tekrar tekrar bakan insanları görüp mutlu olanlardan bahsediyorum. Tabi böyle düşünmiyenlerde vardır. Ben bir araçta öncelikle dış dizayn ve uyumu arıyan biri olarak bundan çoook daha iyi arabalar var diyorum.
    Ayrıca dizel motor seçenekleri Türkiye için hiç uygun değil 1.4 d bu kasa için çok zayıf kalır 2.0 d almak lazım onunda fiyat ve vergileri uçar yani bunun yerine 1.8 benzinli tercih edilebilir tabiki civic saygılar...

• arabaya haksızlık yaptığım fln yok,tam olarak önden bakıldığın farların çizgileri ve tamponun altındaki hava girişleri benziyor birbirine.onun dışında aracın beğenmediğim bir tarafı olmadığını belirttim zaten
    quote:

bir arabaya bu kadar haksızlık yapılır yani.

gerçekten nasıl benzeştirebildin?

quote:

araca tam olarak önden bakınca honda city yi andırıyo onun dışında beğenmediğim bi tarafı yok

• acumen

seni de bayağı iştahlı gördüm bu konuda, corolla alman yakın sanırım
  • corollayı iki gün önce yakından gördüm inceledim.

corollanın eski kasasını hiç beğenmem.

ama gerçekten her açıdan bu çok farklı.

bence tasarım olarakta, donanim olarakta üstün bir araç yapmışlar.

bide toyota markası daha ne olsun.

quote:

acumen

seni de bayağı iştahlı gördüm bu konuda, corolla alman yakın sanırım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.