elegant ta m/m olmadan xenon ya da vsc alabiliyo muyuz bilen var mı?
yurtdışında alabiliyorsun, nerden biliyosun dersen bugün cnn türk'te otoyaşam programı vardı ve orada yeni corollayı test ettiler, oradaki test aracı 1.6 elegant düz vitesti ve xenon far vardı (ön tamponda far yıkama sistemi vardı). şu an için türkiyede bu seçenek yok ancak bu doğrultuda talep gelirse getirmeleri mümkün, nitekim daha araç yeni çıktı, ilerde daha farkı donanımları gelebilir. örnek olarak avensisler 2003'te ilk çıktığında 1.6 motor seçeneğinde sadece comfort donanımı geliyordu, ancak 1 sene sonra elegant donanımı da geldi. yani aslında almakta acele etmeyip bir müddet beklemek gerek.
arkadaşlar yeni corollanın bagaj hacmini bilen var mı? toyotasanın sitesinde de yazmıyor. civicin en büyük eksikliği küçük bagjlı oluşuydu malum...
web sitesinde e-broşür var burdan indirebilirsiniz. Full özellikleri var. Bagaj hacmi 450lt, buna karşın arka koltuk diz mesafesi dar.
step-team arkadsım ne guzelde sallamıs yok ncap 4 yıldız aldı satıs elemanı 4 yıldız aldıgın soylerdek uzuntuluy falan dıye ben anlamıyorum bu ınsanları nasılda sallıyolar kardesımm corolla 5 yııldız aldı ncao he burada bana ınanmayanlar olursawww.arabam.com sıtesınde gorebılırler resımlerıınde bı de fıyat olarak pahalı demısler meganlar focusların ne kadarda corolla pahalı bıde bu gun autocar aldım corolla yenı meganı yenmıs oto haberın gecmıs sayılarında yenı cıvıc de yenmıstıı arkadaslar lutfen sallamalar yapmıyalım....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme