Şimdi Ara

Corolla Sedan'da son nokta.Ohhhhh be! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
31.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdiki corollanın yanından bile geçmemiş

ama arkası hariç çok guzel
  • evet arka tamponun far dizaynı hem stop lambaları hemde tampon içi reflektörler hiç güzel olmamış reklektörleri dikdörtgen ve düz bir yapıda yüzeye daha yakın yapsalardı hoş olurdu temizlemek daha zahmetli olacak şimdiki daha korumalı ama göze hoş gelmiyor onun harici citye benzetmek doğru değil biri b diğer c segmenti ha bir navigasyon yok diyoruz ama olsa kullanabilecekmiyiz sadece hoş bir eklenti olmasını ötesine geçemez şimdilerde
  • arkadaşlar bugün nataş a gittim. 28 ocak test sürüşüne ismimi yazdırdım. broşürleri gösterdi kadın. 3 gün boyunca eğitim vermişler test yaptırmışlar. focus, megane, astra, jetta ile karşılaştırmışlar. aynı platformda ondan in ona bin arkaya öne . kadın yanına yaklaşmazlar diyor. satıcı tabi. ama jetta ilede yarıştıryor yanına yaklaşmaz diyor. bakalım göreceğiz. fiyat 5-6 fazlası. dizel terra 41 civarı imiş. aklımda focus var hala focuz dizelmi yeni corolla dizelmi testten sonra karar vereceğim fikri olan varmı
  • dizelin sol versiyonu varmıymış?

bide bu 41bin mmt mi?

quote:

Orjinalden alıntı: fthcetin

arkadaşlar bugün nataş a gittim. 28 ocak test sürüşüne ismimi yazdırdım. broşürleri gösterdi kadın. 3 gün boyunca eğitim vermişler test yaptırmışlar. focus, megane, astra, jetta ile karşılaştırmışlar. aynı platformda ondan in ona bin arkaya öne . kadın yanına yaklaşmazlar diyor. satıcı tabi. ama jetta ilede yarıştıryor yanına yaklaşmaz diyor. bakalım göreceğiz. fiyat 5-6 fazlası. dizel terra 41 civarı imiş. aklımda focus var hala focuz dizelmi yeni corolla dizelmi testten sonra karar vereceğim fikri olan varmı
  • quote:

arkadaşlar bugün nataş a gittim. 28 ocak test sürüşüne ismimi yazdırdım. broşürleri gösterdi kadın. 3 gün boyunca eğitim vermişler test yaptırmışlar. focus, megane, astra, jetta ile karşılaştırmışlar. aynı platformda ondan in ona bin arkaya öne . kadın yanına yaklaşmazlar diyor. satıcı tabi. ama jetta ilede yarıştıryor yanına yaklaşmaz diyor. bakalım göreceğiz. fiyat 5-6 fazlası. dizel terra 41 civarı imiş. aklımda focus var hala focuz dizelmi yeni corolla dizelmi testten sonra karar vereceğim fikri olan varmı

Yanına yaklaşamazmıymış??Yav nereden biliyor.Tamam bende inanıyorum çok güzel bir araç çıkacak karşımıza ama bu tür sözlerdeYani bence bunu insanların gördükten sonra kara vermesi çok daha iyi olacaktır.Bana kalırsa iyide olacaktır ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 20 Ocak 2007; 0:00:22 >

• doğrusu yeni corollayıda yakından dokunan gören biri olarak,

yeni corollanın her açıdan jetta, civic, focus ve megane den daha üstün olduğu kesin.

eski kasa corollayı asla beğenmeyen biri olarak diyorum bunu.

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

Yanına yaklaşamazmıymış??Yav nereden biliyor.Tamam bende inanıyorum çok güzel bir araç çıkacak karşımıza ama bu tür sözlerdeYani bence bunu insanların gördükten sonra kara vermesi çok daha iyi olacaktır.Bana kalırsa iyide olacaktır ama.

• quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

doğrusu yeni corollayıda yakından dokunan gören biri olarak,

yeni corollanın her açıdan jetta, civic, focus ve megane den daha üstün olduğu kesin.

eski kasa corollayı asla beğenmeyen biri olarak diyorum bunu.

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

İyi olacağına inanıyorum ve biliyorum da.Ama bunu insanların test ettikten kullandıktan sonra söylemeleri daha hoş olur diye düşünüyorum.Sizin yorumlarınızdaki gibi.

• bende corollayı bekliyorum %90 sedan modeli alıcam eğer HB modeli geç çıkarsa..
    model olarak benzinli mmt düşünüyorum ama fiyatına bağlı! yoksa normal otomatiye kayacam maalesef
    birde kusura bakmayın buraya yazıyorum ama görünüm olarak fiat bravoyuda beğenmedim değil hani buda güzel bi araç... hakkını vermek lazım ama diğer işçilikleri nasıldır bilemem tabi

acaba bu fiat bravo ne zaman çıkıyor? tarihi belli mi? yada %90 şu tarihte çıkar dediğiniz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 20 Ocak 2007; 0:21:37 >
  • arkadaşlar ben fiyat konusunu satış temsilciden öğrendim. onlar eğitimden gelmişler 2 gün önce.oda kesin birşey yok diyor ancak normalin 5-6 fazlası diyor. benzinliler fiyatları civic ile aynı olur diyor. donanımları satış temsilciliklerindeki katalogdan baktım şimdiki ile hemen hemen aynı. terranın yerini entry almış sonra mid diye confort un yerini almış. sol diye birşey yok. adı değişmiş sadece .terrada ne varsa hemen hemen hepsi aynı. çıtalar siyah çelik cant yok. cruise kontrol yok. ama mp3 cd var. civic le aynı olacakmış benzinliler
  • sen tut 2007 model araç yap,hem de 2007ye gelene kadar tüm rakiplerinin ataklarını teknolojilerini gördükten sonra bunları gider,ama hala arkada BURULMA KİRİŞİ kullan,ne bu kiriş miriş,inşaat mı bu sırf bu yüzden kıl oldum yapanlara,mis gibi tam bağımsız süspansiyon varken
  • evet.

ben bunu bikaç gün önce tartışmaya açmıştım.

fakat dediklerine göre yeni geliştirilmiş bir burulma kirişi.

doğrusu sanırım benim megane 1 dede burulma kirişi var ve daha savrulma yada kötü yol tutuşu diye bir şikayetim yok.

bir eleştirim daha var corolla için, ne önde ne arkada viraj denge çubuğu kullanmıyo hala maliyetten heralde.

ama yeni civicte hem önde hemde arkada var.

quote:

Orjinalden alıntı: xradiancex

sen tut 2007 model araç yap,hem de 2007ye gelene kadar tüm rakiplerinin ataklarını teknolojilerini gördükten sonra bunları gider,ama hala arkada BURULMA KİRİŞİ kullan,ne bu kiriş miriş,inşaat mı bu sırf bu yüzden kıl oldum yapanlara,mis gibi tam bağımsız süspansiyon varken

• NE KRİŞİ BU YAV. DEPREME UYGUN YAPSALARDI BARİİ. ANLAMADIM BİZ KRİŞ MİRİŞ BİLMEDEN ALACAĞIZ VALLA MAKİNAYI. ESKİ KASA ARABALARI ARTIK 2 3 MİLYAR ALTINA VERMEYE BAŞLAMIŞLAR. LİSTE FİYATI O OLSADA. BENCE LİSTE FİYATLARI YÜKSELTTİLERKİ YENİ COROLLA FİYATINI YÜKSELTMEK İÇİN. AMA ŞİMDİKİ KASAYI ALIYIM DEDİĞİNDE KAFADAN 2 3 MİLYAR İNİYORLAR. NE BU.. PARAAA PARAA. NE YAMAN ŞEYMİŞSİN SEN..
  • o sınıfta öyle iddialı bi araba yapıp viraj denge çubuğu kullanmamak da akıl fikir işi değil,bunu bilmiyordum. hele de maliyettense toyota gibi firmaya diyecek birşeyim yok
  • viraj denge çubuğu (VDÇ) opsiyon olmasın!
  • ya bence on mukemmel olmus ıcıde ole ama araba yandan yıne hantal duruyor :(
  • Teknik Özellikleri:

Motorlar:
    1,4 lt 1,6 lt 1,4 lt 2,0 lt
    VVT-i Dual VVT-i D-4D D-4D

(95 oktan veya üzeri Benzin) ( 48 Cetane Dizel)
    Hacim:

1398 1598 1364 1998

DOHC DOHC SOHC DOHC
    16 Valf 16 Valf 8 Valf 16 Valf

Çap:
    79*71,3 80,5*78,5 73*81,5 86*86

Sıkıştırma:
    10,5 10,2 17,9 18,2

Max.Pow.
    97/6000 124/6000 90/3800 126/3600
    Max Tork:
    130/4400 157/5200 190/1800- 300/1800
    3000 2400
    Yakıt Tüketimi:
    6,7 lt/ 6,9 lt 4,9 lt 5,7 lt.
    100km.
    Hız :
    170km/h 195km/h 175km/h 200km/h
    Hızlanma:
    13,0 sn 10,5sn 12,0sn 10,3sn

Ağırlık:
    1270 1300 1315 1425
    Yakıt Deposu:
    55 lt. " " "
    Sürtünme Katsayısı:
    0,28 " " "
    Frenler:
    Ön :15"
    Arka:15"
    Dönme Yarıçapı:
    5,2m
    Lastikler:
    15"
    16" 205/55R/16

Transmission
    Type Single dry plate
    Operation type Hydraulic: manual T/M Electric: Multi Mode T/M
    Engine 1.4-litreVVT 1.6-litreVVT-i D-4D90 D-4D 125

Gearratio
    1st 3.545 3.545 3.545 3.538
    2nd 1.904 1.904 1.904 1.913
    3rd 1.310 1.310 1.310 1.218
    4th 0.969 0.969 0.969 0.860
    5th 0.815 0.815 0.725 0.790
    6th ------------------ 0.673
    Reverse 3.250 3.250 3.250 3.831

Corolla Sedan'da son nokta.Ohhhhh   be!

Corolla Sedan'da son nokta.Ohhhhh   be!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsj57 -- 23 Ocak 2007; 16:14:14 >

• Hepsini yazmışsın da bagaj hacmi nedir acaba?
    Bir de donanım özelliklerini nereden bulabiliriz.
  • aracın iç kapı kolları çok iğrenç olmuş çok basit oyuncak gibi duruyor birde bir sitede okumuştum xenon opsiyonel olacakmış

• İlk başlangıç modeli Entry'de klima opsiyonelmiş.
    Hangi devirde yaşıyoruz.Bizim köyde traktörlerde bile klima var.
  • ben de toyotayı merakla bekleyenlerdeyim, özellikle fiyatını.
    az once tarabya toyota ile gorustum. ellerinde gostermek icin yeni toyota varmıs.
    satıs henuz baslamamıs ay sonuna dogru fiyatlar netlesecek dedi konustugum kisi.
    bilginiz olsun!
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.