Şimdi Ara

corollamın ederi nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar 2006 model otomatik corolla hb sol arabam var 30.000 km yi görmedi daha. Boya vuruk çizik sürtük hiçbir şey yok. Kaç tl den ilana koymalıyım sizce ?

• Sizin arabanın manuel 2005 sol model daha çok km yapmış olanı Toyota kendi sitesinde iki gün önce 31.500 Liradan satıştaydı.. Duruyormu ? Satıldımı ? Bilmiyorum..Girip bakın..
  • sahibindende 34 35 yazan gördüm piyasa çok yükselmiş anlaşılan.
  • yeni bir konu acmak istemedim, fazla kirletmeyeyim forumu: hele daha dün üye olmusken:)

önümüzdeki günlerde bir corolla almak istiyorum (aslinda acil almam gerek bir araba: corolla olsun diyorum) ve internette arastiriyorum...
    su ilandaki corolla'nin fiyati neden bu kadar düsük? bu model ve km'deki temiz ve degiseni olmayan bir corolla cok daha fazla etmez mi? görmedigim, kacirdigim birsey mi var?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011-toyota-corolla-1.4-d4-comfort-ekstra-169350841/detay

hemde galeriden, direk sahibinden olsa 32'ye falan olacakmis galiba??

birde: hangi model corolla önerirsiniz? 1.4D'ler gercekten en tutulanlari mi?

• Pertten toplama değilse bu araba bu fiyata çok ucuz...Ayrıntısını bilmiyorum..Telefon açıp ayrıntılı bilgi almak lazım...Sivas TOYOTA ya parası ödenip expertiz yaptırılır...Karar sizin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoinTrends

yeni bir konu acmak istemedim, fazla kirletmeyeyim forumu: hele daha dün üye olmusken:)

önümüzdeki günlerde bir corolla almak istiyorum (aslinda acil almam gerek bir araba: corolla olsun diyorum) ve internette arastiriyorum...
    su ilandaki corolla'nin fiyati neden bu kadar düsük? bu model ve km'deki temiz ve degiseni olmayan bir corolla cok daha fazla etmez mi? görmedigim, kacirdigim birsey mi var?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011-toyota-corolla-1.4-d4-comfort-ekstra-169350841/detay

hemde galeriden, direk sahibinden olsa 32'ye falan olacakmis galiba??

birde: hangi model corolla önerirsiniz? 1.4D'ler gercekten en tutulanlari mi?

Adam plakayi bile sokmus telden sasi numarasi ve plaka isteyin ciddi aliciyim deyin buyuk ihtimal veremeyeceklerdir verselerde ekspertiz yaptirmadan alinmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarın ederi nedir ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.