Şimdi Ara

Corollaya Multimedya Ekranı Taktıranlar ve bilgisi olanlar (2019 için yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çin den 670 TL getirdiğim Türkiyede 2600 TL satılan teybi bugün yetkili servise götürdüm sağ olsunlar 15 dakikada ön konsolu dağıtıp takmayı denediler ama soketler malesef uymadı

Ustanın dediği bu soketler dolu modellerine uygun boşuna uymuyor.Eski kasa corolla multimedia taktıranlarda bir çevirici kullanıyor bildiğim kadarı ile sizin araçlarınız da da soketler bu şekilde mi ?
    2016 ve üstü modellere takılan teyplerdeki soket çeviricisini alsam sizce çalışır mı ? .

Çoğu esnaf ya bilmiyor bilende bilgisini malesef kendisine saklıyor

2019 corollanın soketleri
    Corollaya Multimedya Ekranı Taktıranlar ve bilgisi olanlar (2019 için yardım :)Corollaya Multimedya Ekranı Taktıranlar ve bilgisi olanlar (2019 için yardım :)Corollaya Multimedya Ekranı Taktıranlar ve bilgisi olanlar (2019 için yardım :) Corollaya Multimedya Ekranı Taktıranlar ve bilgisi olanlar (2019 için yardım :)

Android Teybin üzerinde gelen soketler
    Corollaya Multimedya Ekranı Taktıranlar ve bilgisi olanlar (2019 için yardım :)Corollaya Multimedya Ekranı Taktıranlar ve bilgisi olanlar (2019 için yardım :)Corollaya Multimedya Ekranı Taktıranlar ve bilgisi olanlar (2019 için yardım :)

Bakınız
    sahibinden.com
    Toyota Corolla 86120-02F70 CD Çalar / Radyo Sıfır Ürün - Yedek Parça ve Aksesuarlar sahibinden.com'da - 713190266
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-toyota-corolla-86120-02f70-cd-calar-radyo-sifir-urun-713190266/detay
    bu aracın teybin arkası ile benim aracın teybine çok benziyor daha önceden bu ekran olup da ekran takan varsa bana dönüştürücünün resmi veya nereden aldığını yazarsa sorunum çözülmüş olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 1 Ağustos 2019; 1:48:37 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada çift soket çevirici olması lazım bende Astra j ye taktırdım orjinal soketi ile ekranlı multimedyanın arasına bağlantı soketi çıkmıştı kutudan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Arada çift soket çevirici olması lazım bende Astra j ye taktırdım orjinal soketi ile ekranlı multimedyanın arasına bağlantı soketi çıkmıştı kutudan.
    Bu soketi bulabileceğim bir yer var mı türkiye de ? bilen

Çinden gelmesini beklemek istemiyorum
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Corolla 2019 grubunda bütün ayrıntıları var montajın orada size yardımcı olan illa çıkacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

https://www.youtube.com/channel/UCdk1OmB9gHzLq6CVqrbfF3A/featured

Bu konuyu en iyi bu arkadaş bilir...
    Bu arkadaşa ulaştım sağ olsun dönüş yaptı kısa sürede ama oda en sağlıklısı aldığın yerin soketleri göndermesi olduğunu söyledi
    Aldığım yer ile görüştüm göndereceğim dedi ama soket resmini gönder dedim dönüş yok henüz

Türkiye de bir yer buldum girişler uyumlu gözüküyor sadece direksiyon kumandası çalışmayabilir dedi ben çalışacağını düşünüyorum fiyat sordum dönmedi

Corollaya Multimedya Ekranı Taktıranlar ve bilgisi olanlar (2019 için yardım :)

Çok basit bir dönüştürücüyü kimse satmıyor

• Teybi çalıştırdım evde en son çare kendim tek tek bağlantılarını yapacağım

Işığını bağladım ,ses ondan sonra sadece direksiyon kumandası kalıyor zaten kendim montajını yapacağım fazla riskli bir şey gözükmüyor

Corollaya Multimedya Ekranı Taktıranlar ve bilgisi olanlar (2019 için yardım :)Corollaya Multimedya Ekranı Taktıranlar ve bilgisi olanlar (2019 için yardım :)Corollaya Multimedya Ekranı Taktıranlar ve bilgisi olanlar (2019 için yardım :)Corollaya Multimedya Ekranı Taktıranlar ve bilgisi olanlar (2019 için yardım :)Corollaya Multimedya Ekranı Taktıranlar ve bilgisi olanlar (2019 için yardım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 1 Ağustos 2019; 20:0:45 >

• Böyle işlerde aksilik olmazsa olmaz zaten soketsiz de yapılabilir, sizin yaptınız gibi kablo kabloya şekilde iyi bir kablolama yaparsanız ve güzelce izole ederseniz sıkıntı olmaz. Sadece işi kitabına göre yapmamış ve olası bir arıza vs durumunda daha fazla uğraşmak zorunda kalırsınız. Size tavsiyem otomobil montajlarında kullanılan ısıya dayanıklı kumaş bantlardan kullanın. Normal elektrik bantı pek iyi olmuyor bu tarz işler için

• quote:

Orijinalden alıntı: mmg02

Böyle işlerde aksilik olmazsa olmaz zaten soketsiz de yapılabilir, sizin yaptınız gibi kablo kabloya şekilde iyi bir kablolama yaparsanız ve güzelce izole ederseniz sıkıntı olmaz. Sadece işi kitabına göre yapmamış ve olası bir arıza vs durumunda daha fazla uğraşmak zorunda kalırsınız. Size tavsiyem otomobil montajlarında kullanılan ısıya dayanıklı kumaş bantlardan kullanın. Normal elektrik bantı pek iyi olmuyor bu tarz işler için
    Birleştirmede makaron kullanacağım üzerine bant yaparım birde taş gibi olur.

Evde düğme testi de yaptım sorunsuz düğmeler çalışıyor.Aslında şuan herşey hazır ama araç kablolarını kesmeyi düşünmüyorum.Araca girecek en azından ucu açık soket bulursam o soket üzerinde çalışıp kendi soketimi yapıp direk takmayı düşünüyorum

Araba piyasası kusura bakmasınlar çakallarla dolu 2-3 esnaf harici yardımcı olmaya çalışan olmadı 2.500 TL den milleti kazıklamaya iyi alışmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 2 Ağustos 2019; 12:9:22 >

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Elektrik bantı da çok sağlam olur ama sökerken, özellikle teyp arkası gibi sıcak yerlerdeyse yapış yapış oluyor. Olmadı kablolara paralel hat almak için aparatlar var, orjinal soketi bozmadan o şekilde bağlaybilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.