Şimdi Ara

CORONA DANIŞMA HATTINI ARAMADAN HASTANEYE GİTMEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunun onemli bir konu oldugunu dusunuyorum. Zaten her hastanede corona testi yapilmamakta. Her ateste ya da kuru oksurukte gidip hastaneleri bos yere doldurmayin/buyuklerimiz de doldurmasinlar. Evleriniz hastanelerden daha guvenli durumda su an. Corona bulastigini dusunuyorsaniz 184'u arayin onlar sizi yonlendireceklerdir zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen .
    Hadi hasta hissediyorsun kalkıp da 50 kişilik belediye aracına binmeye gerek yok. Zaten genelde hastane önüne giden araçlar full oluyor , sağlam binsen belki hasta dönersin. Aramak en iyisi.

• umurumda bile olmaz başım ağrısa giderim o öyleymiş bu böyleymiş diye niye kendi sağlığımı riske atayım
  • bugün metro istasyonunda asansöre o kadar kişi bir de bebek arabalı bağyan bindi
    yer olmasına rağmen ben binmedim bir başıma dışarıda kalınca kabin içerisindeki emice eliyle buyur işareti yaptı
    ben de Sn Cumhurbaşkanımızın tokalaşma yerine tavsiye ettiği hareketi yapıp elimi göğsümün üzerine götürdüm
    asansör gittikten sadece 30 sn sonra kabin boş olarak döndükten sonra bir başıma asansör kabinine binip çıktım
  • dephyr kullanıcısına yanıt
    corona suphesi ile gitmeyin anlaminda demistim. cunku test yapmadan gonderecekler ve corona varsa anlasilmayacak. gitmeden aranirsa ve suphe bulunursa gelip evinizden alacaklar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.