< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secxdx -- 27 Mart 2020; 2:4:53 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secxdx -- 27 Mart 2020; 2:4:53 > |
Bu videoyu çeken terbiyesizle o amcanın virüsü kapma ve yayma olasılıkları aynı. Hadi amca hastaneye gidiyor, bu gerizekalının ne işi var dışarıda?
|
Twitter deki yorumlar bari insancıl.
Toplumsal bir konuda insanlar birbirini uyarabilir. Görevli olanlar kanuna göre işlemde yapabilir. Fakat hakaret etmek yakışıksızdir. Bizim toplumumuzun özelliklerinden biriside yaşlılara saygı gostermemizdi. 65 yaş ve ustune burada bir konuda yapılan hakaretlerden bazılarını paylaşıyorum. Bu hakaretleri yapanlarin herhalde sevgiden, saygidan, eğitimden nasiplenmeleri az olmuş. İşin daha ilginç tarafı bu kadar hakarete forum yönetiminin sessiz kalmasi "Boşverin. Nüfus azalır biraz. Iyi olur ülke için." "az hümanist olmayın elleme gitsin öbür tarafa ne kadar boğaz o kadar rahat ülke eşitlenmiş olur 4milyon geldi 4 milyon gider" "Adamlari zorla yaşatmaya calisiyoruz inanilmaz gerçekten. Bu yaşlilarda bir problem var şuur kaybi yaşiyorlar gibi,kafayı çekmiş de yaşiyor gibiler bi garipler iletişim kurmak zor. Bu nesil yaşlansa öyle olmaz mesela,şu anki yaşlilarin kafa yapisini anlamak zor" "adamları zorla yaşatıyoruz bırakalım ölsünler dicem ama olan yine bize olacak ne yapacaz ki şimdi " Ölsünler oylar düşsün. Artık biz de saçma sapan konuşabiliriz." " yaşlıların ölmesi ülke menfaatine, ama bi taraftan da milletin anası babası sonuçta "Bunları evde tutmanın tek yolu var. Bedava bir ödül vaad etmek. Mesela 14 gün evde oturana 50 sevap point 1 ay oturana 100 sevap point gibi " Yaşlılar genelde geri kafalı oluyor, dinlemiyorlar ki." " laf anlamıyorlarsa bırakın gezsinler dert etmeyin. Hastalanırlar ve ölürler .SGK rahatlar . kendini düşünmeyeni ben mi düşüneceğim banane." "Yaşlı kesim bu ülkenin felaketi oldu. Hem sandıkla verdikleri kararla hem de herkese virüs bulaştırmakla ülkeye büyük zararlar verdiler." https://forum.donanimhaber.com/yaslilar-fildir-fildir-geziyor--142457261 Bu hakaretler sadece az sayıda ki ornek. Şu forumda bir kaç konuyu tarayın yüzlerce nefret suçu örneği bulunur. |
Bu video ''Keşke yaşlıları etkileyen değil de, böyle p.......i direkt yok eden bir virüs çıksaydı'' dedirtiyor.
Şu internet nesillerinin son versiyonları öyle zıvanadan çıkmış ki, iplerinden tutulup oynatılan kukladan hiçbir farkları yok! Hatta kukla kadar onurları bile yok. Çünkü kukla cansız bir varlıktır ve düşünme yetisi yok. Ancak bu canlı kuklalar kendi bilinçleri ve tercihleriyle böyle aşağılık duruma geliyorlar! Devam edersem çok argo konuşacağım!!! Şu görüntü beyin sarsıntısı geçirtti gece vakti. Bu nedir arkadaş!!! İnsanların babaları amcaları dedeleri şimdi el alemin veletlerinin madarası haline geldi. Lanet olsun! Virüs mirüs silip süpürsün bu insanlığı. Bu soytarının o amcayı düşünüp yardımcı olmak istediği falan yok. Tek amaç ele geçen fırsatla o kişiden faydalanmak. |
Buradakilerin çoğuna kalsa işe rahat gitmek, otobüste sosyal medyada daha iyi stalk yapabilmek için yaşlıları otobüse bindirtmeyecekler. Ben de sabah forumda pazarda meyve satmakta olan bir gencin videosuna denk geldim.Yorumlarda, çocuğun durumuna odaklanacaklar yerine gencin babasına takılmışlar kime oy vermiş onu sorguluyorlar.
|
Dün üzerine su balonu atılan yaşlılarla bu videodaki yaşlının farkları yok, ikisi de mağdur.
Bazıları dünki videoya gülerken bugünkü adam mahçup olmuş diye duyar kasmaya başlamışlar, bugünkü adam da mahçup olmayıp küfretse, sinirlense onunla da dalga geçeceklerdi. Başkalarını teşhir etme, başkasının alanına girme en nefret ettiğim şeylerdendir hepsine AĞIR CEZA verilmesi şart. Yok yaa, benim babam ya da dedem sokaktayken elin yarım beyinli ergeni gelip onlarla dalga geçecek?? O yarım beyinlinin yarım aklını da yok ederim. Ama yok edersem de muhtemelen neohümanist hukuk tarafından cezalandırılacağım. Hukuk sisteminin değişmesi gerekiyor; şuanki hukuk mağdur tarafı, suçsuzu değil başkalarını koruyor. Bu adamı teşhir edip, onurunu taciz eden kişi de en fazla para cezası alacak belki onu da almayacak çünkü adalet değil hümanist hukuk var. Kurallar değişmeli. |
Bu akp adlı parti kadar erkek düşmanı bir parti yok. 2 tane hemşire kız, yaşlı bir erkeği yoğun bakım ünitesinde öldürüyorlar, ölümüne neden oluyorlar. 2 kıza da hiçbir ceza verilmedi. Evet paylaştığın haberdeki kişinin ceza alması doğru. Ama ben merak ediyorum. Bu radikal feminist akp, neden aynı suçları kadınlar işleyince serbest bırakıyor. Şu ana kadar taciz,tecavüz iftirası atan bütün kadınlar akp döneminde serbest bırakıldı farkında mısınız? Yani Türkiye'de kadınların suç işlemesi akp döneminde serbest oldu.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 24 Mart 2020; 5:12:24 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tropeus77 -- 24 Mart 2020; 10:55:46 > |
|
|