Şimdi Ara

Coronavirüsü yendim - İyi ki varsınız DH Ailesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
6
Favori
19.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
522 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun.
    İyileşmek virüsün vücuttan tamamen atıldığının garantisi midir?
  • Yeni girdim foruma. İyileşmene sevindim. Böyle bir mesajı paylaşman da çok hoş. İnsanlar yardımlaşma ile bazı zorlukların üstesinden gelebiliyor. Sen de hastalığı atlatmışsın. Helal olsun.
  • realgs kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam cagil olmayız

Şaka bir yana uzun uzun yazmışsın çok güzel bilgilendirme yapmışsın teşekkürler

• geçmiş olsun.
  • nigya08 kullanıcısına yanıt
    Bunda hata olmalı. Komşumuz sağlık çalışanı değil ama adam 1. Pozitif tedavi gördü 2. Negatif çıktı 3. De negatif okursa hastaneden çıkacak. 3 test diyorum dikkatinizi çekerim

• Geçmiş olsun, tebrik ederim
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    İnşallah hicbir şey cikmaz. Ciksa da atlatirsiniz. Allah yardimciniz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doctor Psy D kullanıcısına yanıt
    Sağ olun ikinci test yapıldı o da negatif çıkarsa malum sağlık çalışanı olduğu için işine devam edecek mecburen..

• Akbell kullanıcısına yanıt
    Allah butun saglik calisanlarini korusun yakinlarina da sabir versin cidden cok zor bi durum. Insallah bugunleri de atlaticaz.

• Doctor Psy D kullanıcısına yanıt
    Amin inşallah

• tahmin ettiğimiz gibi olmuş gözümüz aydın hepimizin. Tebrik ederim seni de . :)
  • Hocam konunuzu ilk görenlerdenim geçmiş olsun

• Geçmiş olsun :) Kendinizi toplumdan izole ederek gerekli hassasiyeti gösterdiniz. Bu hassasiyetinizi 2 - 3 hafta sonra ( artık bunun oluru kaç haftaysa ) bağışlayacağınız kan plazması ile devam edeceğizi umuyorum. Ne yazık ki sosyal medyada çok sık karşılaşır olduk bu duyurulara. Bunun her iyileşen vatandaşımız için bir insanlık vazifesi olduğunu düşünüyorum. Belki birden fazla kişinin hayatına olumlu anlamda dokunmuş oluruz :)

Neden ikinci bir test yapılıp negatif sonucu verilmiyor ? Lütfen yanlış anlamayın, şahsınıza yönelik söylemiyorum ancak ne yazık ki eğitimsiz ve düşüncesiz insanlar heryerde. Siz buna dikkat etseniz de başka bir insanın edeceğinin garantisi var mı ? Bu iki haftalık süreçte kendini daha iyi hissedebilir, semptom olmayabilir ama bulaşıkçılık devam edemez mi ? Geçtiğimiz hafta bakan kendi söyledi düşündüğümüzden daha bulaşıcı bir virüs diye. Sağa sola maske göndeririz vatandaş takacak maske bulamaz, sağa sola test kiti yollarız 3 gündür test sayımız 40.000 de kaldı. Anlamıyorum ben bu işi.

• nigya08 kullanıcısına yanıt
    Bu mesajı göreceğimden emindim. Çok çok geçmiş olsun Allan tekrar yaşatmasın kardeşim.

• Geçmiş olsun hocam inşallah diğer hastalarda bir an önce iyileşir

• Ne demek kardeşim benim forum olarak bizler aileyiz :)

• Geçmiş olsun böyle pozitif konulara ihtiyacımız var.
  • Ya birsey diycem acaba ben de korona olup kendi kendime atlatmış olabilirmiyim diye düşünmüyo da değilim.
    Mart ayında yüksek ateş kuru öksürük ve nefes darlığı şart deniyordu. Bende 3üde yoktu yani ateş yoktu çok. Zaten hastaneye gitsemde o zaman kimse test yapmazdı kovulurdum resmen 3 ü de yok diye.
    Ama şimdi bakıyorum hastalar çok değişik belirti veriyor. Her insan kendi vücudunun doktorudur bence ..farklı bir hastalık oldugunu düşünmüştüm hastaneye de gitmedim. Zaten bu süreçte evdeyim kendime de iyi baktım dinlendim.
    Sabahları aşırı ama aşırı baş ağrısı ile uyanırdım. Ateş biraz çıkmıştı 37.2 max 37.5 öksürük vardı. İştahsızlık vardı. Bel kemik eklem ağrıları vardı.
    Bence çogu kişi evde hiç haberi olmadan iyileşiyor. Benim tahminim. Bazıları çok daha zorlu oluyodur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 22 Nisan 2020; 1:6:11 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.