|
Bildirim
|
Ortalama bir dh ölücüsünün vücudunda corona virüs açlıktan ölür. Dh ölücüsü coronaya bedava hücre yedirmez.
|
Tabiki 14 günlük süre geçince ilk işim o. İyileştikten sonra 14 gün geçmesi gerekiyormuş
|
“İyileşenlere ikinci bir test yapılmayacakmış”
Bilgi için teşekkürler. Canımız Allah’ a emanet tıbbi cihazlarımız İngilizlere... |
Sakın kurtuldum diye gevşek davranma önlem almaya devam et. Virüs tekrar bulaşabiliyormuş. Aman dikkat et.
Beğenin de üste çıksın ![]() ![]() |
Tebrikler hocam sevindirdin. Şimdi Plazma bağış yapmayı düşünüyor musun?
|
Babam sağlık çalışanı, Tomografide ciğerde iz görmüşler. Test sonucu yarın çıkacak. Evde 3 kişi daha varız Babamda varsa bizi de alırlar. Kendim için değil de anne babam için korkuyorum, yaşları 55... Allah yardımcımız olsun..
|
Geçmiş olsun.
Bende pozitif hastayım.tat ve koku kaybından başka şikayetim yok. 14. Günün sonunda 2. Bir test yapmadılar mı size? Benim 14. Günüm yarın doluyor. Dün hastaneden aradılar 14. Gün ikinci bir test için hastaneye çağırdılar. Süreç hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Tekrardan geçmiş olsun. |
Bu virüs işi askerlik işine dönecek galiba erken kapan erken kurtulacak başından tasayı atacak, artık iş başvurularında korona virüsü teşhiş konulup atlattınız mı diye soru sorcakcalar, kapmayanları ne olur olmaz diye işe almayacaklar git atlatta gel diyecekler
![]() Şaka bi yana geçmiş olsun ![]() |
ben de yendim sıkıntısız şekilde
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 20 Nisan 2020; 17:16:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|