Şimdi Ara

Coronavirüsü yendim - İyi ki varsınız DH Ailesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
6
Favori
19.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
522 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl birsey yaşanıyor ki? Belki bizde geçirip farketmiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın kurtuldum diye gevşek davranma önlem almaya devam et. Virüs tekrar bulaşabiliyormuş. Aman dikkat et.
    Beğenin de üste çıksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 20 Nisan 2020; 20:33:1 >
  • Belirtiler herkeste farklı olabiliyor. Hiçbir belirti olmadan geçirip atlatan da oluyor çok hafif geçiren de olabiliyor.

Bundan sonra çok daha dikkatli olmaya çalışıcam. İlk bi kaç gün çok zor geçti benim için asla unutmam o günleri
  • Kaç gün sonra belirtiler ortaya çıkmaya başladı? Virüsü nereden kaptın?
  • Çok sevindim ya geçmiş olsun
  • Virüsü nereden ve ne zaman kaptığıma dair bilgim olmadığı için kaç gün sonra belirtiler çıkıyor bunu bilemiyorum. Örnek veriyorum virüs vücuda giriyor bunu fark etmiyoruz bu sırada grip nezle olunca virüs ortaya çıkıyor. Ben çok aşırı soğuk aldım ondan sonra virüs belirtileri çıkmaya başladı. Soğuk alana gayet normaldi herşey
  • Çok geçmiş olsun hocam
  • Çok geçmiş olsun. Plazmalarınız insanlara şifa olsun
  • Şuanda normal sağlıklı halinden bir farkın var mı? Efor olarak bir eksiklik hissediyor musun
  • Babam sağlık çalışanı, Tomografide ciğerde iz görmüşler. Test sonucu yarın çıkacak. Evde 3 kişi daha varız Babamda varsa bizi de alırlar. Kendim için değil de anne babam için korkuyorum, yaşları 55... Allah yardımcımız olsun..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam gözünüz aydın inşallah hasta olan şifa arayan herkes sağlığına kavuşur.
  • Plazma bağışlamayı unutmayın lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun hocam dikkat et tedbiri bırakma yinede

• Geçmiş olsun hocam. Bir de neler yaşadın bize anlatabilrsen seviniriz. Yani öksürük var mı ? Ateş çıktı mı ? Boğaz yaniyor mu ? Kaç gündür boğazım yaniyor ara ara ama onun dışında halsizlik, ateş, öksürük falan yok. Ama insan bilmediği için tedirgin oluyor. Bilgilendirirseniz sevinirim.

• Geçmiş olsun, normal yaşantınıza dönebilmeniz sevindirici. Diğer vatandaşlarımızında en kısa sürede iyileşmesini temenni ediyorum.
  • Ortalama bir dh ölücüsünün vücudunda corona virüs açlıktan ölür. Dh ölücüsü coronaya bedava hücre yedirmez.
  • geçmiş olsun hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.