Şimdi Ara

Corsa 1.7 Dti Hard Yazılım Test Sürüşü / Dumanlı Alman (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
17.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkürler arkadaşlar sizlerin yardımı ile video 20 k izlemye ulaştı :) part 2 yakında
  • 21 K izlenme bu kadar çabuk geliceğini tahmin etmemiştim part 2 si gelicek fakat bu araç yerine siz başka hangi incelemeyi isterseniz ?
  • Just4ForMe kullanıcısına yanıt
    Motor isuzunun ama? İnsignia turbosu uyar mı bu araca? Bir de motor güçlendirmeye açık ama fren felan Allaha emanet tutuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeZer0

21 K izlenme bu kadar çabuk geliceğini tahmin etmemiştim part 2 si gelicek fakat bu araç yerine siz başka hangi incelemeyi isterseniz ?

Inceleyecekseniz 17 Marttan sonra benim araci inceleyelim. Rio mu olur baska bir arac mi olur bilemiyorum. Ama yazilim yapilacak. Ama ehliyet 17 martta

• ertug0 kullanıcısına yanıt
    Oluyor insignia turbosu motorun markasının önemi yok, isterseniz passat isterseniz s500 turbosu takın, turbo turbodur hepsi aynı mantıkla çalışır ancak seçim yaparken alt devirler mi yoksa üst devirler mi önemli sizin için bunlar göz önünde bulundurulmalıdır. 1.7 dti corsa için insignia turbosu çok güzel işler çıkarıyor alt devirlerde de üst devirlerde de.

• quote:

21 K izlenme bu kadar çabuk geliceğini tahmin etmemiştim part 2 si gelicek fakat bu araç yerine siz başka hangi incelemeyi isterseniz ?

Biraz da Amerikan klasikleri olsa ? Yani klasik derken 50-60-70 ler değil de mesela Pontiac Firebird tarzı var mıdır tanıdıklarda ?

Bumblebee Camaro vardı gerçi de o yeni sonuçta .

Mazda Rx-8 Yapmış mıydın ?
  • quote:

Eski arabalar nasıl desem. Komünist ülkelerin eserleri, Ladalar, Trabant incelemesi mesela hiç yok veya Wartburg, Zastava yugo, Fiat Bis.
  • Arkadaşlar cok soran oluyor Osmanın Turbo değişimi ve izmirde havaların bozuk olmasından dolayı 2. Bölüm biraz geçikecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

kaç hp kaç tork oldu?

Olsa olsa orjinal turbosu ile wastegate vakum hortumunu da söküyorlar bunda egryi körlüyorlar vs, kat da iptal 105 110 beygir verebilir. Bende de vardı 1.7 corsa yazılımsız kullandım. Soft yazılım mutlaka yapılması lazım araç kağnı gibi orjinal halinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Oluyor insignia turbosu motorun markasının önemi yok, isterseniz passat isterseniz s500 turbosu takın, turbo turbodur hepsi aynı mantıkla çalışır ancak seçim yaparken alt devirler mi yoksa üst devirler mi önemli sizin için bunlar göz önünde bulundurulmalıdır. 1.7 dti corsa için insignia turbosu çok güzel işler çıkarıyor alt devirlerde de üst devirlerde de.

gtb2056 ve gt2260 kullananlarda vardı. Eşek gibi sağlam motor kaç bar kaldıracağı belli değil. Bunun üstüne nos de ekleyenler var

• ÇVK kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam çok örnekleri var özellikle Türkiye için çok güzel az yakar çok kaçar tanımına uyuyor :) ne kadar yüklensede yakmıyor bu araç.

• ExtremeZer0 E kullanıcısına yanıt
    Golf varsa cok guzel olur, motor/donanim hiç fark etmez. Birde 320d

• ÇVK kullanıcısına yanıt
    Valla abs olsa satilmayacak araba aalinda da. Koymamis namussuzlar.

Yalniz 1.4 pd tdi ve 1.3 mjet lerin alayina sapliyor stock halde de. 1.4 psa dizelleri adam yerine koymuyorum bile.

Hele rampa cikarken basladiysak kapismaya dar ediyordum yolu adamlara.

Oyle bir blok var ki hayran kalmistim. Surekli 180 ile Izmir-Aydin otobanini gectim gik demedi araba. Tam cikista 154 ile radara girmeseydim eyiydi ama.

Kronik arizalarin hepsinden bahsetmemisler. Ses etmedim simdiye kadar ama soyleyeyim.

1- pompa beyni
    2- arac beyni(mazot yururse eger)
    3- 3 adet farkli yerlerdeki musurler. Bendekinde yukaridan ulasilan DENSO 179730-0020 marka model musur arizalandi. Butun pompacilar cikmasina 280 ile 350 lira arasi para isterken 35 euro +kdv ye aldim o zaman sifirini(100 liraya geldi o zaman )

Remap yaptiramadan gitti arac.

Simdi Rio var 2009 1.5 crdi. Turboya pek guvenemiyorum. Ehliyet yok deyinde kucuk sandi bizi abiler :))

Marttan sonra bir inceleme basvurusunda bulunuruz artik remapletirsem araci.

Ah be 1.7 dti. Tadin hic biseyde yok be namussuz.

• Bi tanıdık vasıtasıyla Osman abinin instagramına denk gelmiştim bu işlerden anlıyor,Umarım denk gelip tanışma şansımız olur hepinizle aynı semtin çocuklarıyız

• Keske su videodaki gibi ciksaymis egzos gazi
    Emre Evciyoutube
    6.0 Motorluk Dodge Egzoz Dumanı
    https://m.youtube.com/watch?v=sViafpccgng

• quote:

Orijinalden alıntı: Juan - Juan

Keske su videodaki gibi ciksaymis egzos gazi
    Emre Evciyoutube
    6.0 Motorluk Dodge Egzoz Dumanı
    https://m.youtube.com/watch?v=sViafpccgng

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Valla abs olsa satilmayacak araba aalinda da. Koymamis namussuzlar.

Yalniz 1.4 pd tdi ve 1.3 mjet lerin alayina sapliyor stock halde de. 1.4 psa dizelleri adam yerine koymuyorum bile.

Hele rampa cikarken basladiysak kapismaya dar ediyordum yolu adamlara.

Oyle bir blok var ki hayran kalmistim. Surekli 180 ile Izmir-Aydin otobanini gectim gik demedi araba. Tam cikista 154 ile radara girmeseydim eyiydi ama.

Kronik arizalarin hepsinden bahsetmemisler. Ses etmedim simdiye kadar ama soyleyeyim.

1- pompa beyni
    2- arac beyni(mazot yururse eger)
    3- 3 adet farkli yerlerdeki musurler. Bendekinde yukaridan ulasilan DENSO 179730-0020 marka model musur arizalandi. Butun pompacilar cikmasina 280 ile 350 lira arasi para isterken 35 euro +kdv ye aldim o zaman sifirini(100 liraya geldi o zaman )

Remap yaptiramadan gitti arac.

Simdi Rio var 2009 1.5 crdi. Turboya pek guvenemiyorum. Ehliyet yok deyinde kucuk sandi bizi abiler :))

Marttan sonra bir inceleme basvurusunda bulunuruz artik remapletirsem araci.

Ah be 1.7 dti. Tadin hic biseyde yok be namussuz.

Kronik arizalari aynen bu uclu diyebiliriz. Hepsinin de cozumleri var ucuz yollu. Kabloya ek yapmak kablolari siyirmak vs.. Kablonun icinden mazot yuruterek beyni dolduran tek arabadir 1.7 corsa degerini bilmek lazim :)

Bir diger pislik arizasi p1125 beni cok ugrastirdi. Sebebi turbo hortumundaki tirnak kadar catlakmis.

Gittim egzozcuya yaptirayim diye oluz kelepceyi sıkmamis, ikinci koprude hortum cikti o dumanlari ben de attim biraz :D

Efsane arabaydi hala ozluyorum.

Dipnot abs li modelleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇVK -- 10 Ocak 2016; 21:57:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• FerrOfficial kullanıcısına yanıt
    320d e90-93 arasi mi yoksa yeni kasadan mi bahsediyorsunz ?

• ExtremeZer0 E kullanıcısına yanıt
    Hic fark etmez ama e90-e92-e93 tercihim

• FerrOfficial kullanıcısına yanıt
    Sırada corsa var ondan sonra o kasada bi arac bulursam neden olmasın 👍😎

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.