Şimdi Ara

Corsa 1.7 Dti Hard Yazılım Test Sürüşü / Dumanlı Alman (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
17.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mcuk

İyide mesela güzel düzgün bir arabanız var 1.9 jtd 159 buna yazılım attınız diyelim o damı böyle dumanlı gelir?

Normalde araclarda Dizelde gucu sinirlayan faktorler var partikul ve NOx diyelim . Motor haritalanmasi ise bunlarin dusuk olacagi optimum tork ve beygirin alinmasina gore yapiliyor . Yani istenilse fabrika cikisi da olabilir ama Euro 5 euro 6 dan hayatta gecemez .

Neyse bu yazilimcilar da bu haritalari degistiriyor motoru esas gucune cekiyor . Ha ama bu psikopatlar bununla yetinmiyor çevrede umurlarinda olmadigi icin gucu arttiriyorlar .

Sen 159 una yazilim yaparsan duman atmaz ama atiyorum 150 beygirden 240 falan yaparsan duman atar örnek veriyorum tabi beygirler sallama .

İste bir cok parcayi da iptal ediyorlar bunlar performans kayiplarini onlemek icin

Sonra vay efendim hastalik oranlari artiyor . 1500-2000 aracin yarattigi kirliligi adam tek basina yapiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

İyide mesela güzel düzgün bir arabanız var 1.9 jtd 159 buna yazılım attınız diyelim o damı böyle dumanlı gelir?

Normalde araclarda Dizelde gucu sinirlayan faktorler var partikul ve NOx diyelim . Motor haritalanmasi ise bunlarin dusuk olacagi optimum tork ve beygirin alinmasina gore yapiliyor . Yani istenilse fabrika cikisi da olabilir ama Euro 5 euro 6 dan hayatta gecemez .

Neyse bu yazilimcilar da bu haritalari degistiriyor motoru esas gucune cekiyor . Ha ama bu psikopatlar bununla yetinmiyor çevrede umurlarinda olmadigi icin gucu arttiriyorlar .

Sen 159 una yazilim yaparsan duman atmaz ama atiyorum 150 beygirden 240 falan yaparsan duman atar örnek veriyorum tabi beygirler sallama .

İste bir cok parcayi da iptal ediyorlar bunlar performans kayiplarini onlemek icin

Sonra vay efendim hastalik oranlari artiyor . 1500-2000 aracin yarattigi kirliligi adam tek basina yapiyor

Yani hocam belirli sinirlar cervecesinde yapildiginda boyle bir problem olmaz degil mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Yani hocam belirli sinirlar cervecesinde yapildiginda boyle bir problem olmaz degil mi

Belki az az yokuslarda olabilir ama sanmiyorum %10-15 artislarda sorun olmaz .

• Mcuk kullanıcısına yanıt
    Suna hocam demeyin ya sonra simariyor

• kaç hp kaç tork oldu?
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Yeni Turbo geldi araça , yeni videoda bilgileri vericez :)

• Üzerinize alinmayin bizim burda da iki apacide var bu aractan, yazilim attirmislar hayvan gibi bagirtiyorlar sabaha kadar araclari. Bildigin bacadan cikan siyah duman cikiyor egzozlardan. Ozendirmeseniz insanlari su tur araclara gercekten rahatsiz oluyoruz.

• Baya eglenceli bir test olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekip iyi, muhabbet güzel. Bu yoldan yürüsünler bence, Otoparkçılara iyi bir alternatif olur.
  • coskunserce kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim inş kanalım ilerde daha daha iyi yerlerde olucak

• ExtremeZer0 E kullanıcısına yanıt
    Arkadaki tipe hic gerek yok. Birde cok ruhsuz konusuyorsun. Biraz ise askini kat

• bir bunlarda bir de eski 1.9 pololarda çok iyi oluyor güç arttırma işi, yüksek duman atmadan iyi güçler almak da mümkün
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmedigimden soruyorum. Duman atmadan yüksek güc almak nasıl mümkün oluyor ? Sert yazılım atıyorlar,egzost u iptal ettiriyorlar. Zaten ordan yeterince artış oluyor bildigim kadarıyla. Ama o da duman attırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Hocam bilmedigimden soruyorum. Duman atmadan yüksek güc almak nasıl mümkün oluyor ? Sert yazılım atıyorlar,egzost u iptal ettiriyorlar. Zaten ordan yeterince artış oluyor bildigim kadarıyla. Ama o da duman attırıyor.

çok yüksek güç olmuyor tabi ama aslında bu araç için makul bir güç oluyor, zaten bu tarz hard yazılım atanlar bir süre sonra kendileri de rahatsız olup soft yazılımlara geçiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Vw emisyon diye bağıranlar neredeler? Adam dünyanın a. koyuyor tek başına 200 arabanın pisliğini çıkartıyor. Dumanlı vs. deyip övünmekte çok acınası. Hepimizi kanser edinde kurtulalım şu ..... dünyasından. Bu işi yapan herkese bu sözlerim.

Vw'ye karşı hiç bir kinim,düşmanlığım yoktur hatta param olsa Golf 1.4 tsi almayı çok isterim ama tdi motordaki hileye gelince.

Videodaki Corsa alırken zaten eski olduğu bilinerek,yaşı o zamanın teknoloji hesaba katılarak buna bağlı olarak oluşan bir fiyattan alınıyor. 10-15 bin liralık araba alıp bakın 120-130 bin liralık passat'a dünyaya zarar veriyor diyordunuz bu da veriyor diyorsunuz şuanda.

Dünya,gezegen falan bunlar hikaye ilk önce bu konuda bir birlik olalım.Şimdi doğa falan diye işin içine girersek bitmeyecek bir zincir yapılması gereken şey var.Gereksiz kullanımlar,gereksiz harcamalar,aç gözlülükten oluşan açlıklar,felaketler,doğa ve hayvanlara verilen zararlar.

Burada Vw'nin yaptığı en büyük ayıp, ayıplı mal satmak. Türkiye'de doğru dürüst bir sistem yokta o yüzden volkswagen otomobil sahipleri şuanda sorunsuz biniyor arabalara.Şu araçların emisyonunu vb. şeyleri denetleyen kurumda özel kişilerin hakları olmasa ve işini doğru yapsa Vag sağlam bir dava da Türkiye'den yerdi. 20-25 bin satış yapılmış bu araçlar trafikten çekilse ve sahiplerine mahkeme hakkı tanılarak hatta bu mahkemelere devlet destek vererek ücretsiz avukat sağlasaydı o senede on binlerce sattığı motorların cezası ne olurdu.Bir de bizde biraz Amerika gibi uyanık olsaydık devlete de sağlam gelir olurdu 5-10 milyar lira

• ExtremeZer0 E kullanıcısına yanıt
    Kanalını baya süredir takip ediyorum hatta o zamanlar ismi nickindi çok az video vardı camarolar, pov gti lar falan. Galiba bir defada sasalıda red cupralı arkadaşla denk geldik muhabbeti falan iyiydi senin ekipten sanırsam.. İzmirde zaten başka örnek yok diye biliyorum senin gibi. Bi buğra var oda istanbulda. Videoların çekim kalitesi vs zaten yeterince iyi umarım daha iyi yerlere gelirsin.. Başarılar tekrardan
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Evet diyorum. Ama bu araç o passattan 100 kat fazla zarar veriyor dünyaya. Farkı az mı sanıyorsunuz iki araç arasındaki?

Niye hikaye oluyor? Sizin söylediğinize göre hiç bir şey yapmayalım. Nasıl olsa pislik dolu bir dünyada yaşıyoruz. Evet bunada katılıyorum. Yaşıyoruz. Ama bu kadarda sallamamazlık fazla değil mi? Bir yerden başlamak gerekmez mi? Kanser artışının, kirlilik oranının nasıl arttığından haberiniz yok mu sizin? Çocuklarımız bebeklerimiz kanser oluyor. Bunda büyük oranda araçlarında katkısı var. Hepimizin katkısı var. Neden standart araçlarla gezmek yerine kasten duman atması için yazılım yaptırıyorsunuz? Ülkeler neden emisyon diye kasıyorlar firmaları? Evet işin içine girelim. Bir yerden girelim ki en azından içimiz rahat olsun. Dünyaya yararımız olmadığı gibi zararımızda bu denli büyük olmasın en azından. Biraz olsun duyarlı olalım. Çok duyarlı olun demiyorum size. Ama şu dumanın zararlarını masumlaştırmaya, normalleştirmeye çalışmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Evet diyorum. Ama bu araç o passattan 100 kat fazla zarar veriyor dünyaya. Farkı az mı sanıyorsunuz iki araç arasındaki?

Niye hikaye oluyor? Sizin söylediğinize göre hiç bir şey yapmayalım. Nasıl olsa pislik dolu bir dünyada yaşıyoruz. Evet bunada katılıyorum. Yaşıyoruz. Ama bu kadarda sallamamazlık fazla değil mi? Bir yerden başlamak gerekmez mi? Kanser artışının, kirlilik oranının nasıl arttığından haberiniz yok mu sizin? Çocuklarımız bebeklerimiz kanser oluyor. Bunda büyük oranda araçlarında katkısı var. Hepimizin katkısı var. Neden standart araçlarla gezmek yerine kasten duman atması için yazılım yaptırıyorsunuz? Ülkeler neden emisyon diye kasıyorlar firmaları? Evet işin içine girelim. Bir yerden girelim ki en azından içimiz rahat olsun. Dünyaya yararımız olmadığı gibi zararımızda bu denli büyük olmasın en azından. Biraz olsun duyarlı olalım. Çok duyarlı olun demiyorum size. Ama şu dumanın zararlarını masumlaştırmaya, normalleştirmeye çalışmayın.

Hocam gözünü seveyim her konuda dünyayı iyileştirdik bir sağlık kaldı.Mevcut sistem değişmeden hiçbir şey olmaz hocam.Biz burada marka yarıştırırken millet bombaların arasında uyuyor veya kimisi aç ama unutmak için yatmaya çalışıyor.O kadar çok pislik o kadar çok vahşet,kan,toz var ki saymakla bitmez.Keşke dediğiniz şeyler de düzeltilse benim dediklerimde düzeltilse tüm sorunlarda düzeltilse bir nebze olsun kan ve vahşet azaltılabilse şu dünyada ama ne yazık ki.

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    Vw olayını yanlış anlamışsın hocam sen.. Olay emisyon muydu sence?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.