Şimdi Ara

Corsa 1.7 Dti Hard Yazılım Test Sürüşü / Dumanlı Alman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
17.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı motorun kullanıldığı farklı araçlar varmı ? Çok kötü kasası artık alınmaz nu araçlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih sultan Mehmet köprüsünden Kadıköy'e giderken Ataşehir sapağı bölgesinde yanımdan geçti 1 saat önce.bir vw aracıyla kapışıyordu ama dumandan ne olduğunu anlamadım.
    İlk defa gördüm şu yazılımlı corsayı ve direk trafikten men edilmesi lazım böyle araçların.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse 1 ay beklediğimize değecek bir video olmuş Aslında kendi arabanı teste alıp yanına Camaro ve Ds'li arkadaşı koysan fena olmaz
  • geçen gün sahilde kırmızı corsa vardı, aracın arka tamponu bildiğin simsiyah olmuştu isten.
  • şu aracın benim gözümde içinde lastik yakılmış teneke varilden hiçbir farkı yok yazık doğaya yazık havaya diyorum neymiş dumanlı alman mış almanda teneke opel in en uyduruk isuzu motorlu dizeli 2003 corsa bide marifet gibi video çekip goygoy yapmışlar hey güzel ALLAH ım
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Vw emisyon diye bağıranlar neredeler? Adam dünyanın a. koyuyor tek başına 200 arabanın pisliğini çıkartıyor. Dumanlı vs. deyip övünmekte çok acınası. Hepimizi kanser edinde kurtulalım şu ..... dünyasından. Bu işi yapan herkese bu sözlerim.

Buradayım. :)

vw iddia ettiği rakamın 40 katı pislik salıyor , "tamam sadece bu aracımızda hile yaptık" diyor. Sonrada " şaka lan şaka bunda da vardı aslında " diye devam ediyor.

Bizim lafımız sahtekarlık yaptığı için. Yoksa bu corsanın zaten niyeti belli. En azından şeffaf , görüldüğü gibi...

40 kati bile salsa bu Corsa kadar olamaz .

Adamlar egr , katalitik konvertor , SCR , DPF vs sokmus . Bu sistemler HC , CO , NOx u cok cok cok dusuruyor tabi yine tehlikeli cunku milyonlarca arac var.

Ancak bu corsa tek basina 2000-3000 araca denk

• bytradm B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)
  • bu ülke avrupanın en büyük kamyon - otobus parkına sahip ülkesi.
    kamyonda tüm avrupa bi türkiye etmiyor. çevreciler dikkatinize.

trafikte makas atılmadığı taktirde başkası rahatsız edilmediği takdirde
    problem yok bence. (bana kalsa dieseli küçük araçta yasaklar büyüktede sınırlardım)
    yada en kolayı benzini mazottan ucuz yapardım.
  • 40 yıllık kamyoncuyum böyle gara duman görmedim.
  • İnsignia turbosu + intercooler + Dp + wg iptal + egr iptal + 60mm Düz + emme polish + bronz + yazılım. Bu specler ile yolda gördüğünüz hemen hemen her araca şaka yapabilirsiniz. Vti geçersiniz, durursunuz tekrar geçersiniz. S2000 ile yürürsünüz. 160lık scirocco üzersiniz.(youtube'da örnekler mevcut) yukarıdaki işlemler 5bin tl bulur hemen hemen. Aracı şu piyasada 17-18bin tl ye kapatsanız. Toplam 23 bin tlye 2003 model alman marka bir canavarınız oluyor. Bir duman atmış çok mu. Şehir içi sakin kullanımda atmıyor gerçi. Yada yazılımı kısarsın soft yaparsın. Hadi sağlıcakla.
    Video için teşekkürler, emeğe saygı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 8 Ocak 2016; 15:58:05 >
  • Bu kasa Corsaların bu modellerini hiç sevmiyorum.Yolda çoğu kez görüyorum arkası duman ata ata is olmuş.Yıkasan zor çıkacak simsiyah olmuş arabanın arkası.Birde bunun gibi eski Fiestalar çok duman atıyor.
  • İyide mesela güzel düzgün bir arabanız var 1.9 jtd 159 buna yazılım attınız diyelim o damı böyle dumanlı gelir?
  • abd bunları temizlesin ilk önce
  • Arabanın ciğerine bak be maşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese cok teşekkürler Youtube de video bugun 4.5 k izlenmeye ulaştı :)
  • 20 k izlenmede part 2 si gelicek arkadaslad haberinize :)

• ExtremeZer0 E kullanıcısına yanıt
    2016 da yeni test zor cıkar o zmn:)

• chip işi mantıklı iş dumansız olduğu sürece
    gezici egzoz emisyon test cihazları var artık direk çevre bakanlığına bağlı
    adamlar yakalarsa aracı bağlıyor yanlış hatırlamıyorsam 2.000 tl gibide ceza kesiyorlar
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    18 bin izleme su an video

• GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Duman sana bağlı çok fazla güç istiyorsan duman da olacak ufak bi iyileştirme olsun dersen dumansız olur.

duman ata ata gidenler daha daha daha fazla isteyen sürücüler haklarını yemeyelim milletin 100 bin tlye aldıkları motor gücünü maksimum 15 bin tllik masrafla yapıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.