Şimdi Ara

CORSA ALICAM YORUMLARIZI BEKLİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bi kaç sefer kullanmıştım hatta 1,2 idi araba corsaydı Bu araba gitmez diyodum filan
    Araba hem hızlı devirleniyodu hem de estetiği ve herşeyi çok güzel
    corsa +1
  • xenon paketli Cosmo'lar çok şık duruyor.. ama fiyatı da uçuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: bah06

Ben bi kaç sefer kullanmıştım hatta 1,2 idi araba corsaydı Bu araba gitmez diyodum filan
    Araba hem hızlı devirleniyodu hem de estetiği ve herşeyi çok güzel
    corsa +1

ya 1.2 nasıl ya 180bin yakıomuş heralde, harbi ii gidiomu bana iyi bir tane düştü araç full+full herşey var, sahibi X5 alcak arkadaş alsammı dizel alacam da bu da uygun motor kurtarıyorsa bunu alayım
  • tabiki corsa 1.3 cdti hatta ama düz vites easytronic çok kötü vites geçişleri insanı verem edecek cinsten
  • bence 206 x-desing al...bi arkadaşta var aynı arabadan geçen sene 20 ye almıştı. arabada 4 kişi varken araba yokuş çıkamamış. arabadan inmişler araba öyle çıkabilmi şyokuşu. o paraya daha iyileri var...206 forever2 yada getz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 8 Temmuz 2005, 2:45:02 >
  • Corsyaı nasıl öneriyosunuz sorunlu oldugunu kullananlar burada söylüyo..
  • alma git daha iyi bişi bulursun o paraya
  • bence corsa cosmoya para verme git yeni polo comfort al keyifle bin
  • Parana yazık degilmi o paraya ne kral otomobıller var!!!!Golf al..Getz al...Biseyler al ama corsa alma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIRVE029

bence corsa cosmoya para verme git yeni polo comfort al keyifle bin

+1 bana sorarsanda polo al..
  • al al ama şunu diyim opel corsa toyota corona :)
  • 1.3 corsa cdti enjoy modeli var
    su an memnunum ozellikle yakıt taasarrufunda totalden alıyorum ve bir depo ile minimum 1100 km yi ahatlılla devirebiliyorsun.içi rahat arabanın arkada oturan adam sıkısmıyor.bu arada mp3 player olan model enjoy dur.essentia da mp3 player yoktur.enjoy da fark olarak denildiği gibi fazladan 2 hava yastıgı, mp3 player ve bir iki gereksiz sey var.bu arada ben essenita da abs var biliyorum.cunku ben essentia alacaaktım kalmamıstı enjoy aldım.
    bence dikkat edilmesi gereken konu vites corsalarda.ben ozellikle easytronic almadım. bizim ailenin arabaları opel oldugu için biraz opel servisleri ile aramız iyidir.onların bana siddetle tavsiye etmedikleri bu otomatik vites cok fazla arıza cıkarıyormus ve tamiri de oldukca masraflıymıs.bu yuzden ben normal vites aldım ama dedikleri gibi vites gecişlerinde ne problem yasadım ne de zorlandım.
    genelde arabayı kullanmayanlar sallamasını cok iyi bilirler o yuzden bir araba almadan once kullanlara danıs.
    bu arada bana kalırsa arabanın en onemli ozelligi motoru diger dizellere nazaran daha sessiz calısıyor ve içeriye ses az geliyor.bu yonden polo ile kıyas kabul edilemez.cunku polo da traktore bindiginizi hissedersiniz.
    sonuca gelirsek; corsa fiyat yonuyle ben aldıgımda 31.5 civarıydı(nisan 05).simdi ne oldu bilemiyorum ama sınıfında biraz yuksek bir rakam ancak guvenilirliği var.

• Pazarlıksız 28 milyara düştü kampanya var...
    Uğurel senin arıza vardı o ne oldu?
    Bir de kronik direksiyon kutusu arızası var mı araçta?
  • dostum ses kesildi anlamadım ben bu yuzden goturmedim arabayı opaza
    simdilik 3 haftadır ses yok o yuzden huzurum yerinde su an...
  • bu corsa nın arka camları neden otomatik değil... ben aracın sadece donanım olarak çok zayıf olduğunu düşünüyorum...
  • Bravo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Bravo

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.