Şimdi Ara

CORSA ALICAM YORUMLARIZI BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SIFIR CORSA 1.2 ESSENTİA TİPTRONİK VİTES ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM EŞİM KULLANACAK 23000 YTL FİYAT BULDUM NE DERSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YUSUFB -- 6 Temmuz 2005, 22:34:00 >

• o paraya daha iyileri var hocam yaaa ople fazla para istiyor bence gets ve ozellikle daıhatsu srion bak manyak araba cok ama cok az benzin tüketimi var

• DOSTUM SAKIN TIPTRONİK(EASYTRONİK) ALMA MACARİSTANDA OPEL FABRİKASINDAN BU BİLGİ GELDİ DAHA BAŞKA KULLANANLARA DA DANIŞTIM EASYTRONİKTEN UZAK DUR
  • Bende pek tavsiye edilmediğin duyuyorum easytroniclerin.Ayrıca o fiyata alacağın araç ABS siz,cd çalarsız,beyaz boyalı (yada başka bir opak renk) metalik değil,Yan hava yastıksız.Çıplak arabayı veriyorlar sonrada hepsine en az beşer yüz milyon olmak üzere fark istiyorlar.
  • ya başlık açmadan forumu bi tarayın be. bu araba yerden yere vuruldu diğer başlıklarda. hala yorum bekliyo adam..
  • Sınıfının en estetik aracı.
    essentia da abs havayastığı mp3 player standart
    Dizel niye bakmıyorsun hocam?
    2. elde uygun bulabilirsin
    Aldıktan sonra deneyimlerini paylaşırsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 7 Temmuz 2005, 11:43:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla getz daha ii olur
  • corsayla getz i bir tutmam hayatta nerde o corsadaki estetik sportiflik
  • quote:

Orjinalden alıntı: CNR_87

corsayla getz i bir tutmam hayatta nerde o corsadaki estetik sportiflik

kesinlikle

Bence Corsa ile Getz karşılaştırılamaz bile Getz çok kötü ya , Corsa nın yanına falan koyarsanız adaki farkı görürsünüz çok vasat bir tasarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

kesinlikle

Bence Corsa ile Getz karşılaştırılamaz bile Getz çok kötü ya , Corsa nın yanına falan koyarsanız adaki farkı görürsünüz çok vasat bir tasarım

hepiniz arabanın kaputunda gidiyosunuz herhalde.onun içinmi hep dış görünüşüne bakıyorsunuz.

birde hala anlamadığınız yada anlatamadığımız bir şey var ne zaman corsa getz ile aynı paraya satılır o zaman konuşun estetikti bilmem ne.bu paraya bundan iyisini bulazsınız.satış rakamlarıda ortada tutulmuyo diyenlerin gözüne sokabiliriz gerekirse

• quote:

Sınıfının en estetik aracı.

Malesef antiochos,essentia ve echo da abs yok,abs istediğin zaman enjoy a geçmek zorundasın.Essentia da +metalik=543 YTL,+CD çalar =522 YTL,+easytronic şanzıman =1700 YTL

http://fiyatlistesi.opel.com.tr/

• quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

quote:

kesinlikle

hepiniz arabanın kaputunda gidiyosunuz herhalde.onun içinmi hep dış görünüşüne bakıyorsunuz.

birde hala anlamadığınız yada anlatamadığımız bir şey var ne zaman corsa getz ile aynı paraya satılır o zaman konuşun estetikti bilmem ne.bu paraya bundan iyisini bulazsınız.satış rakamlarıda ortada tutulmuyo diyenlerin gözüne sokabiliriz gerekirse

onu bana değil Corsa ya karşı getzi öneren adama söyle hocam.
    Mercedes alacak adama Astra öeneremeyiz ucuz diye , ne kaa ekmek o kadar köfte hesabı, biri 24.5 biri 26.5 arada o kadar da fark yok aslında 0 alacak biri için.(dizelden bahsediyorum)

Bilmiyorum insandan insana değişir, tamamen kişisel birşey araç alırken tip ve çevremdekilerin beğenip beğenmemesi benim için önemli, zevkle biniyor insanlar aracına. BU şundan olsa gerek, ben arabamızı getir götür aracı, alt tarafı makine gözüyle bakmıyorum, arabama sevgiyle bağlıyım, benim için hayattaki en büyük tutku o nedenle estetiği çok önemli

• quote:

Orjinalden alıntı: civil

quote:

Sınıfının en estetik aracı.

Malesef antiochos,essentia ve echo da abs yok,abs istediğin zaman enjoy a geçmek zorundasın.Essentia da +metalik=543 YTL,+CD çalar =522 YTL,+easytronic şanzıman =1700 YTL

http://fiyatlistesi.opel.com.tr/

ben dizelden bahsediyorum Abs standart.
    Bak o fiyat orada yazıldığı gibi değil o arkadaşın 23 milyar dediğinde çoğu şey vardır,
    Bak biz sorduk 1.3CDTI essentia Airbag çift havayasığı, MP3 player direksiyondan kumanda metalik gri, 26.5 milyar dedi. Pazarlık yapmadık aracı da gösterdi ,birkaç ay önce arkadaşla gitmiştik .O fiyatlar tavsiye edilen fiyatlar

• quote:

Bak o fiyat orada yazıldığı gibi değil o arkadaşın 23 milyar dediğinde çoğu şey vardır,
    Bak biz sorduk 1.3CDTI essentia Airbag çift havayasığı, MP3 player direksiyondan kumanda metalik gri, 26.5 milyar dedi. Pazarlık yapmadık aracı da gösterdi ,birkaç ay önce arkadaşla gitmiştik .O fiyatlar tavsiye edilen fiyatlar

Ben bir hafta önce corsa alma eşiğinden döndüğüm için tüm fiyat ve opsiyonları onlarca bayiden duydum ve biliyorum.Çıplak essentia 21800 opak boya,ön hava yastıkları ve klima standart.Easytronik+cd çalar+ABS+metalik boya olsun dersen üstte yazdığım farkları ödemek zorundasınız.Tabi bu fiyatlar zaten kampanya fiyatı olduğu için çok çok 200-300 ytl gibi belki kırdırabilirsiniz oda bayisine denk gelirseniz.Yoksa kırmıyorlar kampanya olduğu için.

Ayrıca Getzide o kadar kötüleme be kardeş o kadarda fena değil tipi.Hatta güzel bile.(Getzim yok) Bizler biraz yeni dizaynlara alışamıyoruz ondan oluyor ama zaman geçince artık gayet normal geliyor göze.Corsa tabi görünüm olarak zarif ve daha fazla alışık olduğumuz klasik araba görünümünde o yüzden yadırganmıyor ama takdir edesinki artık her marka uçuk kaçık modeller üretmeye başladı ki buna corsa da dahil olur bi zaman sonra merak etme.

• hertürlü corsa derim

• quote:

Orjinalden alıntı: civil

quote:

Ben bir hafta önce corsa alma eşiğinden döndüğüm için tüm fiyat ve opsiyonları onlarca bayiden duydum ve biliyorum.Çıplak essentia 21800 opak boya,ön hava yastıkları ve klima standart.Easytronik+cd çalar+ABS+metalik boya olsun dersen üstte yazdığım farkları ödemek zorundasınız.Tabi bu fiyatlar zaten kampanya fiyatı olduğu için çok çok 200-300 ytl gibi belki kırdırabilirsiniz oda bayisine denk gelirseniz.Yoksa kırmıyorlar kampanya olduğu için.

Ayrıca Getzide o kadar kötüleme be kardeş o kadarda fena değil tipi.Hatta güzel bile.(Getzim yok) Bizler biraz yeni dizaynlara alışamıyoruz ondan oluyor ama zaman geçince artık gayet normal geliyor göze.Corsa tabi görünüm olarak zarif ve daha fazla alışık olduğumuz klasik araba görünümünde o yüzden yadırganmıyor ama takdir edesinki artık her marka uçuk kaçık modeller üretmeye başladı ki buna corsa da dahil olur bi zaman sonra merak etme.

İşte aynı şekilde bende dizelleri araştırdığım için dizelde daha fazla opsiyon var, işte deiğim araçtan 26.5 milyar istediler, ayrıca Corsa da çok uçarı tasarım be abi, öyle böyle değil arkası falan çok hoş , ben aşığım arabaya tek çekindiğim şu direksiyon kutusu bende de sorunlu çıkar mı? Çıkarsa servisten garantiden değiştirtirim, Fiestadsa var ama Corsa daha güzel olmazsa Punto Palio ikilisne bakacağım.Punto da çok hoş bir araç...

• Evet fiestada hoş ve iddiaya göre sınıfının en iyi yol tutan aracıymış,hoş artık neredeyse büyüye büyüye focusla karıştırılır oldu ya neyse.
  • arkadaşlar bende şirket arabası getz var zaten arabanın performansına ve donanımına fiyat katagorisinde kimse yaklaşamaz ama benzinli otomatiklerde getz çok yakıyor corsa en mantıklısı gibi görünüyor 23000 ytl tiptronik ve klima var bence yeterli
  • quote:

hertürlü corsa derim

guzel..hayırlı olsun sımdıden..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.