Şimdi Ara

'Corsa' Bakım ve servis (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
9
Favori
151.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reference

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

bugün aracıma 15000km ve 1. yıl bakımını yaptırdım.2012 cdti enjoy.yazılımda yükledik dediler ne işe yarıyorsa.
    fiyat=425TL
    yer=balkan oto

Merhaba,

2012 Corsa cdti sahibiyim bakım ile ilgili Erpaş'tan 490TL fiyat aldım, GM yağ kullandıklarından bahsettiler, yağ markası yada detay konusunda bilgi verirseniz,

yağ gm kullandılar.
    bakım 475 lira tuttu.indirim yapın dedim peşin para vericem dedim 425'e indiler.
  • quote:

quote:

quote:

bugün aracıma 15000km ve 1. yıl bakımını yaptırdım.2012 cdti enjoy.yazılımda yükledik dediler ne işe yarıyorsa.
    fiyat=425TL
    yer=balkan oto

Merhaba,

2012 Corsa cdti sahibiyim bakım ile ilgili Erpaş'tan 490TL fiyat aldım, GM yağ kullandıklarından bahsettiler, yağ markası yada detay konusunda bilgi verirseniz,

yağ gm kullandılar.
    bakım 475 lira tuttu.indirim yapın dedim peşin para vericem dedim 425'e indiler.

Espden vazöı geçtin abi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

quote:

quote:

fiyat=425TL
    yer=balkan oto

Merhaba,

yağ gm kullandılar.

Espden vazöı geçtin abi?

zamanım olmadı gidip almaya.
    bu arada araçlarınızda depoya katkı atan varmı.tavsiye edebileceğniz bir katkı varmı.
    ben bunu buldum tavsiye edermisiniz.
    tunap 983
    http://www.tunap.com.tr/urunlerpdf/PI%20MF%20983%20-%20TR.pdf
     'Corsa' Bakım ve servis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 8 Haziran 2013; 19:37:51 >

• arkadaşlar 2009 corsa 1.3 Dizel aracım için filtre + yağ bakımı geldi. 60 bin bakımı olacağından mazot filtresine kadar değiştirmem lazım. uygun ve orjinal olarak hangi siteden satın alıyorsunuz yardımcı olurmusunuz ?
  • Merhabalar bugun araç yıllık bakımdan çıktı kendim almadım faturada "ecm sistemi guncellendi" yaziyor. Nedir bu güncelleme bilen var mı?

Araç 2012 model Corsa D 1.4

• Arkadaşlar bir sorum olacak: Aracım 1.3 corsa. 5000 km yi geçtikten sonra, kontak anahtarını çevirince göstergede "arıza gösterge lambası" ve "en kısa sürede servise gidin" ikaz göstergesi yanıyor. Motoru çalıştırınca ise sönüyor. Sizce bi arıza mı var aracımda yoksa aracın rutin bakım zamanı geldiği için servise gitmemi ikaz etmeye çalışıyor olabilir mi?
  • Tüm araçlarda öyledir.Araç çalıştığında sönmüyor ise servis ile iletişime geçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: boorock666

Merhabalar bugun araç yıllık bakımdan çıktı kendim almadım faturada "ecm sistemi guncellendi" yaziyor. Nedir bu güncelleme bilen var mı?

Araç 2012 model Corsa D 1.4

Fikri olan yok mu?

• 2011 model Corsa'mın klima soğutmasını yetersiz buldum ve klima ustasına gittim. Kızılötesi termometre ile ölçüm yaptı 11 derece üflüyordu. Vakum ve gaz basma işlemi sonrası 0 derece üflemeye başladı ızgaralar. Usta Bafra/Samsun'dadır.
     'Corsa' Bakım ve servis 'Corsa' Bakım ve servis

• 0 derece üfleyemez ,bence o işte bir yanlış var.ev tipi klimalar bile 15-16 dereceye inebiliyor en fazla.
    Kaldı ki 0 derece sizin içinde sağlıksız olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

0 derece üfleyemez ,bence o işte bir yanlış var.ev tipi klimalar bile 15-16 dereceye inebiliyor en fazla.

araba klimalarının ideal üfleme sıcaklığuı 4 derece olması lazım soğutma modunda.
  • quote:

quote:

0 derece üfleyemez ,bence o işte bir yanlış var.ev tipi klimalar bile 15-16 dereceye inebiliyor en fazla.

araba klimalarının ideal üfleme sıcaklığuı 4 derece olması lazım soğutma modunda.

o zaman dijital klima dereceleri yalan mıdır?
  • quote:

quote:

quote:

o zaman dijital klima dereceleri yalan mıdır?

o tutmaya çalıştığı ısı. soğutmak ve ısıtmak için daha uçlarda hava vermeli. 22 derece üfleyerek arabanın için 3 saatte 22ye getirirsin güneş altında

• Tifosi ustam haklı. Otomatik klima için dış mekan sıcaklığı 30 derece olsun, siz içerisi 23 derece olsun şeklinde ayarlarsanız klima 15 derece üfler ve kabin 23 derece olur. 18'e ayarlarsanız 6-10 derece üfler ve kabin sıcaklığını 18'e düşürür.
  • Teşekkürler yanıtlar için o açıdan düşünmemiştim
  • İnternetteki bakım setlerinden alsak (nedense hepsi avrupa yakasında dükkan açmış), makul ücret karşılığında istanbul anadolu yakasında montajı yaptırabileceğimiz yer var mı bildiğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutluthegreat -- 11 Temmuz 2013; 11:52:53 >
  • Aracınız 5 yaş üstü ise yetkili serviste bakım kampanyası var 199 TL.
  • 1 yaşında 12bin kmde aracım, kış girmeden bir bakım yapılması gerekir mi? Bazı kişiler 2. yılın sonunda hafif bir bakımın yapılabileceğini söylüyor. Teşekkürler.
  • slm arkadaslar. corsa d var bende. ön konsolu söküp pianoblack folyo kapladım. güzelde oldu. fakat parcaları tekrar yerine taktığımda yolcu airbag kodu yanıyor göstergede. ve airbag tusuda yanıp sönüyor. arıza koduna baktım. kontağı acınca basıp 2 saniye bekleyin düzelir diyor ama olmadı. var mı daha önce böyle birsey basına gelen. yada sorunun çözümünü bilen ?
  • dostlar;
    corsamın 60.000 bakımını aydın'da has opel özel servisi'nde yaptırdım. zaten ustaları daha önce surtaşdan tanıyordum. gayet ilgili davrandılar. 60.000 bakımını 180 TL'ye hallettim. aydın çevresinde olup da benimkisi gibi garantisi bitmiş opellere önerilir.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.