Şimdi Ara

'Corsa' Bakım ve servis (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.655
Cevap
9
Favori
150.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@TiFoSi_BJK teşekkürler hocam, haklısınız. Servis yolları gözüktü yine...
  • İstanbul Avrupa yakasında güvenilir özel servis bilen var mıdır arkadaşlar?
    Yoksa mecbur Anadolu yakası da olur.
  • Merhaba arkadaşlar 2013 model Opel Corsa D aracımızı geçen gün 30.000 bakımına götürdük arka amörtisörlerin patlamış olduğunu fark ettiler bazı tanıdıklarım kolay kolay patlamayacağını söylediler nasıl patlar bu amörtisörler ? Ve bir süre bu şekilde kullanmak araca zarar verir mi ? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espheni

Merhaba arkadaşlar 2013 model Opel Corsa D aracımızı geçen gün 30.000 bakımına götürdük arka amörtisörlerin patlamış olduğunu fark ettiler bazı tanıdıklarım kolay kolay patlamayacağını söylediler nasıl patlar bu amörtisörler ? Ve bir süre bu şekilde kullanmak araca zarar verir mi ? Şimdiden teşekkürler

Arabayı kaldırıma mı park ediyorsunuz, işim gereği öyle yapardım corsa varken 15K gibi patlamış değiştirmiştim. Patlak amortisörün arabaya değil canınıza zararı olabilir yol tutuş dramatik şekilde düşecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Espheni

Merhaba arkadaşlar 2013 model Opel Corsa D aracımızı geçen gün 30.000 bakımına götürdük arka amörtisörlerin patlamış olduğunu fark ettiler bazı tanıdıklarım kolay kolay patlamayacağını söylediler nasıl patlar bu amörtisörler ? Ve bir süre bu şekilde kullanmak araca zarar verir mi ? Şimdiden teşekkürler

Arabayı kaldırıma mı park ediyorsunuz, işim gereği öyle yapardım corsa varken 15K gibi patlamış değiştirmiştim. Patlak amortisörün arabaya değil canınıza zararı olabilir yol tutuş dramatik şekilde düşecektir

Yok hocam kaldirima park etmiyorum. Bugunde birazcik uzun yol yapicam simdi bi tereddut ettim ama bugune kadar yol tutusta hic bi sorun olmadi tabi olmayacak anlaminada gelmez.

• TiFoSi_BJK kullanıcısına yanıt
    spoiler4all kullanıcısına yanıt
    Hocam bugun aracimi yetkili servise goturdum, ücretsiz check up icin. Kizdirma bujilerimin arizali oldugu icin o isigin yandigini soylediler ve dordunun değişimi icin iscilikle birlikte indirim ve iskonto dahil 385 TL fiyat cektiler.

Ben de yaptirmadim, biraz fazla geldi.

http://www.yedekparcagm.com/urun_2114_opelchevrolet-ve-tum-araclar-icin-universal-cift-flamentli--yeni-tip--13-araclar-icin-kullanilan-kizdirma-bujisi-a13dtc---export-knoeri---1826357-55564219-.html

Burada seti 45 lira olarak gorunuyor. Disarida iscilikle cok daha cuzi fiyata yaptiririm gibi geldi.

Ne dusunursunuz?

@TiFoSi_BJK
    @spoiler4all

• quote:

Orijinalden alıntı: saig10

Hocam bugun aracimi yetkili servise goturdum, ücretsiz check up icin. Kizdirma bujilerimin arizali oldugu icin o isigin yandigini soylediler ve dordunun değişimi icin iscilikle birlikte indirim ve iskonto dahil 385 TL fiyat cektiler.

Ben de yaptirmadim, biraz fazla geldi.

http://www.yedekparcagm.com/urun_2114_opelchevrolet-ve-tum-araclar-icin-universal-cift-flamentli--yeni-tip--13-araclar-icin-kullanilan-kizdirma-bujisi-a13dtc---export-knoeri---1826357-55564219-.html

Burada seti 45 lira olarak gorunuyor. Disarida iscilikle cok daha cuzi fiyata yaptiririm gibi geldi.

Ne dusunursunuz?

@TiFoSi_BJK
    @spoiler4all

tanesi 45 tl gibi anladım ben
    4ü birden bozulmaz, güvenilir bir özel servis bulursanız bozuk olanı bulup değiştirirler. ama güvenilir özel servis bulmanız zor orijinal diye ne olduğu belirsiz bir şey takacaklar, savunmasıda abi bunları aynı fabrika üretiyor olacak. sonra bu kızdırma bujilerinin bozulma sıklığı artacak çıldırıacaksınız.

• TiFoSi_BJK kullanıcısına yanıt
    Hocam icim rahat etsin diye 4 tane alir dordunu de ayni anda degistirtirim :)

• saig10 kullanıcısına yanıt
    Ben once ucuz olandan alip bir taneyi degistirttim. 1. Buji bozulmustu ve turboyu sokmeden degistirmek kolaydi. Gecen sefer 4. Buji bozuldu ve gungorendeki bosch servis bujilerin onunde turbo oldugu icin iscilikle beraber 500 demisti o ara ben de dediginiz fiyati almistim. Ben de 600 e odakta bujileri degistirttim dpf temizlettim ve klima ve motor temizligi yaptirmistim. Bana da aslinda toplamda pahali geldi ama en ezindan parca garantili . Bu isik da ikide bir yaniyormus... En azindan sorun olunca oraya giderim. Sanayide tanidik guvenecek ustam olmayinca en iyisi yetkili servis.

• spoiler4all kullanıcısına yanıt
    serviste mi yaptırayım dersin hocam yani? benim de öyle tanıdığım ustam yok ama aracı alırken ekspertize soktuğum bosch servisinde daha sonra bakım da yaptırttığım az buçuk bildiğim bir usta var.

arada kaldım çok.
  • Bu durum icin yetkili servis derin cunku belki parca garantisi filan var diye bozulursa bi daha gidip birseyler yapmalarini isteme hakkiniz olur . Bosch servis guven verdiyse ona da gidebilirsiniz. Ben samsundayken hep ayni bosch servise giderdim cunku yetkili servis gibi hizmet verirdi. ben genelde iyice arastirip sonunda yine mecburen yetkili servise gidiyorum. Ama yetkili serviste de hemen baska urunler paketler satmaya calisiyorlar ona dikkat edin bi de faturaniza dikkat edin.

• Arkadaşlar 2015 corsa E 1.2 corsa bakımı yaptıran fiyat alan oldumu istanbul avrupa yakası için, çetaş, erdemir, gürses bu firmaları yarın arıcagım fiyat için, odak 700 tl istedi bakım için

• spoiler4all kullanıcısına yanıt
    Hocam Opel yetkili servise gidecektim, benim ayağımın alışık olduğu Bosch servisini aradım, usta gel abi değiştirelim servise o kadar para vermene gerek yok dedi.

Gittim, dört bujiyi de çıkarıp test ettiler bir bir gözümün önünde, sonuncusu arızalı çıktı, fotosu ekte. Beru markaymış 2013 Corsa D'de bujiler.

Uzun lafın kısası 30 liraya değiştirdim aynı parçayla. Hiç bir sorun yok çok şükür.

Ah şu Opel yetkili servisleri...

'Corsa' Bakım ve servis

• quote:

Orijinalden alıntı: saig10

Hocam Opel yetkili servise gidecektim, benim ayağımın alışık olduğu Bosch servisini aradım, usta gel abi değiştirelim servise o kadar para vermene gerek yok dedi.

Gittim, dört bujiyi de çıkarıp test ettiler bir bir gözümün önünde, sonuncusu arızalı çıktı, fotosu ekte. Beru markaymış 2013 Corsa D'de bujiler.

Uzun lafın kısası 30 liraya değiştirdim aynı parçayla. Hiç bir sorun yok çok şükür.

Ah şu Opel yetkili servisleri...

'Corsa' Bakım ve servis

merhaba. ayni araca sahibim bende. bu ara surekli ariza isigi yakiyor kendiliginden sonuyor vs. nerde ucretsiz chek up yaptirdiniz acaba? birde bosch servise bende gidebilirmiyim bakarlarmi ?

• Hocam ben Gedizler de yaptirdim Cekmekoy de ama muhtemelen diger Opel servislerinde de vardir.

Android kullaniyorsan myopel adli bir uygulamasi var Opel'in, o uygulamaya girip arac bilgilerini giriyorsun, servis firsatlarini paylasiyor, hangi ariza lambasi ne ifade ediyor, bir takim ufak detaylar, yardimlar vs. faydali bir arac. Tavsiye ederim.

• Tesekkur ederim indirdim myopel service sanirim tam adi. Dogru mu? Birde bosch servisi nerde acaba ?

• Dogrudur hocam. Bosch servisler her yerde var.https://www.boschcarservice.com/tr/tr

Ben Bostanci Oto Sanayi'de Özmarmara Servis'e gittim.

@un momento

• Bugün opel yetkili servis ankara reis oto dan aradılar.

corsa bakım 299TL fiyat verdiler sanırım kampanya yapmışlar. Fiyatı duyunca Parçaları orjinal mi dedim Evet orjinal dediler. Bakım zamanım için erken aslında ekim kasım gibi yaptıracaktım yıllık bakımı ama fiyatta insanın aklını çelmiyor değil
  • arkadaslar corsa 2013 model var 2 gundur servıs arba uzerınde anahtar işiği var servis zamanı geldı ilçedeyım gidemeıyorum izinlerde iptal ondan mı yazıyor yoksa arıza mı var ilk defa opel aldım son bakımdan bu yana 15 bın gecti km si tesekkurler
  • irs69 kullanıcısına yanıt
    Araba üzerinde anahtar işareti bir arıza kaydı olduğunu gösterir. Servis zamanı km sayacında insp yazmasıyla belli olur

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.