Şimdi Ara

'Corsa' Buluşmalar, geziler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
20.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

Orijinalden alıntı: cougar34

quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

Orijinalden alıntı: cougar34

avrupa yakası toplanma noktası olarak nereyi öneriyorsunuz arkadaşlar?

kim nerede oturuyor?

ona göre bir buluşma noktası belirlemek daha doğru olur.

ben başakşehir deyim,yani heryere uzağım,o yüzden benim için farketmez gibi buluşma noktası

veysel şu şekilde yapabiliriz, game_360_TR bahcelievlerde oturuyormuş,bende bakırköydeki yeni adliye sarayına yakınım.

e-5 üzerinde vatan computer(Topkapı) otoparkında buluşabiliriz.oradanda hepberaber direk devam eder karşıya geçebiliriz

eğer sizlerede uyarsa tabi saat 10:30 da orada buluşsak yetişebiliriz sanırım

bence uygundureğer game_360_TR için de uygunsa akşam pm'leşellim

Siz kendi aranızda anlaştınız sanırım.
    Anadolu yakasında nereyi biliyorsunuz merkezi bir yer olarak?
    Söyleyin ordan aliyim sizi yarın.
    Misal saat 11:00'de kadoköy evlendirme dairesi?
    Başka yer gelmedi aklıma, başka bir yer söyleyin ordanda alırım fark etmez.

• arkadaşlar,vatan pc otopark uygun,10:30 orda toplanalım. bekapa nın öneriside iyi bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: game_360_TR

arkadaşlar,vatan pc otopark uygun,10:30 orda toplanalım. bekapa nın öneriside iyi bence..

Ben V.K. ya pm attım detayları onla görüşücez sizin grubun önderi o olur artık Anadolu yakasında kadar.
    V.K. belki forum uyarmaz burdan da söylemiş oldum pm olayını, bakarsın artık.
    mail adresim ve telefon bilgilerim var her türlü ulaşabilirsin sanırım
  • V.K bende pm'ledim seni tel numaram var..

yarın görüşmek üzere..
  • Evet arkadaşlar herkes için son bir defa yazıyorum herşeyi buraya.
    Buluşma yarın sabah 11:30'da Maltepe sahilde gerçekleşecek.
    Avrupadan gelenler Vatan Computer otoparkında 10:30'da buluşuyor ve 11:00'da Kadıköy evlendirme dairesine geliyorlar.
    Ben onları ordan alıcam ve beraber Maltepeye geçicez.

Münferit olarak gelen arkadaşlar zaten yeri biliyorlar sanırım.
    Bunun dışında her türlü sorunuz için pm atabilirsiniz.
    Kapımız herkese açık, Corsasıyla veya başka bir aracıyla yada iett yada halk otobüsüyle hepinizi bekliyorum

Geç kalanlar olursa Maltepe sahilde gideceğimiz yer şu an için belli değil heralde nerde oturacağımıza yarın sabah karar veririz.
    Bizi bulamazsanız benim arabanın başına gelip arabaya pis pis bakın sanki çizicekmiş gibi, ben 20 saniye içinde sizi etkisiz hale getirmek için hemen yanınıza gelirim

Önemli Not: Buluşmaya katılacak arkadaşlar katılım ücreti olarak yanlarında getirecekleri 5 litre mazotu ya elden organizatör Bekapa'ya verecekler yada çaktırmadan arabasının deposuna koyacaklardır unutulmasın

• bekapa bizim serdar başkan la kısa bir işimiz var. sizi buluruz merak etmeyin. hatta işler yolunda gitmezse sizden çok erken saatte orda oluruz:)
  • Ayrıntılar Bekapa kardeşimin anlattığı gibi,yarın görüşmek üzere arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

bekapa bizim serdar başkan la kısa bir işimiz var. sizi buluruz merak etmeyin. hatta işler yolunda gitmezse sizden çok erken saatte orda oluruz:)

Biliyorum biliyorum :)

İllaki "buluşma fotolarında benim makine bantlı bantlı çıkacak" diyorsun yani :)
    İnş halledersiniz işleride geç kalmazsınız.
  • ya bu iş yarın bitsin istiorum 15 gün kalıyor ondan sonra 1 günü daha arabaya harcamiim. hemde biraz daha fazla badi kitli gezsin:P
  • Ben geliyorum yarın evlendirme dairesinin orada olacağım ama neresinde onu çözemedim

'Corsa' Buluşmalar, geziler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirate_1905

Ben geliyorum yarın evlendirme dairesinin orada olacağım ama neresinde onu çözemedim

Ortalığı karıştırma hemen
    Arkadaşlar çevreyolunda geleceği için direk minibüs yoluna bağlandıkları noktada dururlar diye düşündüm o yüzden yer belirtmedim.
    Yani çevre yolundan gelip minibüs yoluna bağlanan sapaktan hemen 20-30 metre sonra ışıklar var onun orda durup beklicez birbirimizi.
    Evlendirme dairesinin ana kapısı karşısında gibi düşün.
    Anlatabildimmi bilmiyorum?

'Corsa' Buluşmalar, geziler

Daha açıklayıcı olur heralde...

• Aşağı yukarı anladım en iyisi ben otoyoldan çıkarım sonra sağıma baka baka gelirim eh sanırım o kadar corsayi gözden kaçırmam
  • abi coşmuşunuz google earth falan
  • quote:

Aşağı yukarı anladım en iyisi ben otoyoldan çıkarım sonra sağıma baka baka gelirim eh sanırım o kadar corsayi gözden kaçırmam

Nerde oturuyordun unuttum valla o yüzden oturduğun yere göre tarif edemedim.
    Bostancı-Kadıköy istikametinden minibüs yolundan geliyorsan altı yola doğru dönmeden önceki ışıkların orası diye söyliyim birde :)

Olmadı ararsın telden teknik destek sağlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekapa -- 26 Mart 2010; 22:47:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

quote:

Aşağı yukarı anladım en iyisi ben otoyoldan çıkarım sonra sağıma baka baka gelirim eh sanırım o kadar corsayi gözden kaçırmam

Nerde oturuyordun unuttum valla o yüzden oturduğun yere göre tarif edemedim.
    Bostancı-Kadıköy istikametinden minibüs yolundan geliyorsan altı yola doğru dönmeden önceki ışıkların orası diye söyliyim birde :)

Olmadı ararsın telden teknik destek sağlarım

Babama sordum anladım yolu. Otoyoldan uzak olacaktı. Kadıköy belediyesinin önünden ters gidicem ilerde benzinci varmış oradan u dönüşü yapcam sorun olursa ararım ztn

• Yarın buluşma var diye herkes erken yattı sanırım :)
    Bi ben kalmışım, geç kalmayız inş

Hadi cümleten iyi geceler forum ahalisi
  • başkanı evinden alıyorm. 2.durak fiberciler.
  • Bi dakka yaaa ben pazara nasıl yetişecem diye kasıyordum bu iş şimdi cumartesiyemi (bugüne) kaydı....

Aslında soruyu sormam garip olmuş iş bitmiş bile...

Size çok iyi eğlenceler....

Bi sonrakine görüşebilmek üzere diyeyim....
  • ben yola çıkıyorum birazdan Vatan computer e doğru..
    site içine girmeyeceğim kolay buluşabilmek için,yol kenarında beklerim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun
    Bi dakka yaaa ben pazara nasıl yetişecem diye kasıyordum bu iş şimdi cumartesiyemi (bugüne) kaydı....
    Aslında soruyu sormam garip olmuş iş bitmiş bile...
    Size çok iyi eğlenceler....
    Bi sonrakine görüşebilmek üzere diyeyim....

Abi umarım haber vermedik diye bize kırılmamışsındır.
    Tarih değişikliği forumda konuşuldu, o arada foruma girmeyenler de olabileceğini akıl edemedik, kusurumuza bakma n'olur.
    Senin bundan önceki son mesajına baktım, Perşembe sabahı yazmışsın.
    Aynı gün öğle saatlerinde ben Pazar yağmurlu olacak diye Cumartesi'ye alalım önerisini getirmiştim...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.