Şimdi Ara

'Corsa' Buluşmalar, geziler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
20.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ps. Bodykitin bandajı sökerken boya dökülmeye başladı bile:s
  • bugünkü güzel ortam için hepinize teşekkür ederim,hepinizle tanıştığıma memnun oldum.Tuğsan abi umarım kırılmadın bizlere,iletişim kopukluğu oldu.umarım birgün seninle de tanışırız

serdar abi ben fotoğraflar için psuya yatıyorum şimdiden,sevgilerle

not: abi fotoğrafları upload etmek interneti öldürüyor neredeyse,o yüzden maç izlerken ya da yemek yerken halletmen senin içinde iyi olur

• Herkese çok tşklr.Sizlerle tanıştığıma memnun oldum. Güzel bir gün geçirdik hep beraber, go kart ta çok eğlenceli idi gerçekten.
  • Evet arkadaşlar forumun 3.geleneksel buluşması rekor katılımla bugün gerçekleşti

Katılımcılar : pirate_1905, V.K., game_360_TR, cougar34, TiFoSi_BJK, Bekapa ve Serdar99.

Veysel arkadaşımızın da yazdığı gibi gayet güzel bir buluşma oldu, önce Maltepe sahilinde oturup çayımızı kahvemizi içip sohbet ettik.
    Ardından da Kartal'a karting pistine gidip kurtlarımızı döktük, güzel fotoğraflar çektik.
    Bilgisayar sistemi arızalı olduğu için yarış sonuçlarını belgeleyemedik, yarış hakkındaki yorumları arkadaşlara bırakıyorum

Hepinize teşekkürler, tanıştığımıza memnun oldum.
    Yeni buluşmalarda tekrar bir araya gelmek dileğiyle...

• Toplam 282 mb boyutundaki 73 adet fotoğraftan birkaçını hemen paylaşmak istiyorum.

Max 25 mb'lık paketler halinde hepsini Veysel'e yolluyorum.
    Seçme yapıp burada yayınlarız.
    Tamamını ise rapid falan gibi ortak bir yere koymak mümkünse öyle yapalım, linki de PM'den paylaşırız.

Katılımcılar (soldan sağa) cougar34, game_360_TR, pirate_1905, TiFoSi_BJK, Serdar99, Bekapa , V.K.,

'Corsa' Buluşmalar, geziler

• teşekkürler abi,indiriyorum hemen
  • Her şey çok güzeldi; o zaman haftaya aynı yerde, aynı saatte
  • ah ah orada sizlerle olmak vardı
  • istanbulda olmanın güzelliği işte.. süpersiniz walla bi daha Ankara'ya bekleriz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Amaç; içeriden alıp Serdar abiyi geçmek..
    Sonuç; mevlana gibi dönerek arkadaki Corsaları gözden geçirmek

Çok güzel kare

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim geldiğiniz ve böyle güzel bir gün geçmesini sağladığınız için

• Arkadaşlar dünün bana bilançosu....

Sağ kolumda ciddi derecede bir ağrı(önemi yok),tifosi ile çarpıştığımda kalçamın sağ tarafını koltuğa vurdum,sonuç şişlik ve morarma(bunun da önemi yok),

VE TRİPODUMU KARTİNG YAPTIĞIMIZ YERDE UNUTTUM,buna gerçekten çok üzüldüm.benim için önemi olan birşeydi,ayrıca yakın arkadaşlarımdan birinin doğumgünü hediyesiydi

artık ona dair pek umudum yok,şu an tek başıma çıkıp gitsem bulamam ben orayı,sizden ricam bilmiyorum yakınmısınız yolunuz düşermi oraya...sorabilir misiniz benim için.

off ya çok,gerçekten çok kzıgınım kendime şu anda

• Veysel, çok üzüldüm.
    Hemen netten Karma Karting'in telefonunu bulup aradım, durumu anlattım.
    Telefonu açan şahısın başı kalabalıktı sanırım, "ben baktırayım size yarın dönerim" gibilerinden çok da anlamlı olmayan bir cevap verdi.
    Ben durumun önemini vurgulayınca "akşama kadar sizi ararım" dedi, aslında yapacağı bir oradaki elemanlara sormak, bir de iki adım yürüyüp otoparka bakmak.

Sen dert etme, bir iki saat sonra evden çıkabilecek durumda olacağım, ben gider bakarım.
    İnşallah hâlâ orada duruyordur, ya da alıp bir kenara koymuşlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 28 Mart 2010; 13:04:29 >
  • quote:

Veysel, çok üzüldüm.
    Hemen netten Karma Karting'in telefonunu bulup aradım, durumu anlattım.
    Telefonu açan şahısın başı kalabalıktı sanırım, "ben baktırayım size yarın dönerim" gibilerinden çok da anlamlı olmayan bir cevap verdi.
    Ben durumun önemini vurgulayınca "akşama kadar sizi ararım" dedi, aslında yapacağı bir oradaki elemanlara sormak, bir de iki adım yürüyüp otoparka bakmak.

Sen dert etme, bir iki saat sonra evden çıkabilecek durumda olacağım, ben gider bakarım.
    İnşallah hâlâ orada duruyordur, ya da alıp bir kenara koymuşlardır.

Abi gerçekten çok teşekkür ederim.benim için "gerçekten" önemi olan birşeyi nasıl unutabildim,o yüzden kendime kızıyorum aslında...
    Umarım hala duruyordur.duruma göre iletişime geçeriz abicim,gerçekten çok sağol

• Super bi bulusma olmus gercekten, birgun bende katilmayi isterim

@V.K. umarim tripodu bulursun ve cok gecmis olsun..

Buarada ilk defa Bekapa'nin aracini bukadar temiz gordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pistachio
    Buarada ilk defa Bekapa'nin aracini bukadar temiz gordum

Biz onu pis sevdik, temiz hali birşeye benzemiyor di mi ?
  • @V.K. umarım bulunur hocam tripodun, fotoğrafla ilgilenen birisi olarak kaybının manevi değerini anlayabiliyorum.. Ama serdar abi konuya el attıysa o tripod sana döner bence
  • Karma Karting'e gittim, önce otopark ve civarına bir göz attım. Bulamayınca içeri girdim, daha önceki gidişlerimden patron olduğunu bildiğim kişi oradaydı, gitmeden önce de telefonda onunla konuşmuştum. "Yapacağınız tek şey otoparka bakmak ve elemanlarınıza sormak idi, ama siz yarın dediniz, akşam dediniz, ben de kalkıp ta Göztepe'den buraya geldim" diye epey sitem ettim, adam da mahçup oldu. Neyse, çalışanlar "görmedik, haberimiz yok" deyince yapacak birşey kalmadı ve çıktım. Fakat öylece gitmek içime sinmedi, otopark civarında epey dolandım, bakındım. Bizden sonra gelen birilerinin alıp gittiğini düşünmeye başlamıştım, o arada patron uzaktan hâlâ gitmediğimi görmüş olsa gerek ki yanıma geldi, "kusura bakmayın, ben de çok üzüldüm, şu andaki yoğunluk azalır azalmaz dün sizden sonra gelen gruplardaki kişileri tek tek arayıp soracağım, akşama kadar size dönmüş olurum" dedi. Sonra oradan ayrılıp Kalamış'da aile efradı ile buluştum, kafede otururken telefon çaldı, arayan Karma Karting'in patronu Ersan bey idi, "çok özür dilerim, buraya kadar geldiniz ama sizi eli boş döndürdük, tripodu bizim bekçi bulup depoya kaldırmış, şu an bizde, istediğiniz zaman gelip alabilirsiniz, geldiğiniz zaman da özür olarak size bir güzellik yapacağım" dedi.

Bu kadar uzun lafın kısası, Veysel, gözün aydın
    Ben hafta içi müsait bir zaman bulup uğrar alırım, benden ne zaman nasıl alacağını da sonra konuşuruz.

Gittiğimde de beleşe bir üç beş tur atarım muhtemelen

• Bu başlığa bir şey yazmayacağım dedim ama,

Senin şu son mesajını okuduktan ve sarf ettiğin çabayı gördükten sonra "valla bravo abi" sen başkan olmayacaksında kim olacak.

Demek ve taktirlerimi sunmak için yazdım. helal olsun hocam..... (türkçe hocamın şuanda bu noktalama işaretlerinden dolayı herhalde kemikleri sızlıyordur )

(bu arada bunca şey yaparken bana cumadan bi telefon etmek bu kadar zormuydu diye sitem ederek bursa buluşmasını garantiye almak gibi bir girişimdede bulunuyorum...)

• quote:

Karma Karting'e gittim, önce otopark ve civarına bir göz attım. Bulamayınca içeri girdim, daha önceki gidişlerimden patron olduğunu bildiğim kişi oradaydı, gitmeden önce de telefonda onunla konuşmuştum. "Yapacağınız tek şey otoparka bakmak ve elemanlarınıza sormak idi, ama siz yarın dediniz, akşam dediniz, ben de kalkıp ta Göztepe'den buraya geldim" diye epey sitem ettim, adam da mahçup oldu. Neyse, çalışanlar "görmedik, haberimiz yok" deyince yapacak birşey kalmadı ve çıktım. Fakat öylece gitmek içime sinmedi, otopark civarında epey dolandım, bakındım. Bizden sonra gelen birilerinin alıp gittiğini düşünmeye başlamıştım, o arada patron uzaktan hâlâ gitmediğimi görmüş olsa gerek ki yanıma geldi, "kusura bakmayın, ben de çok üzüldüm, şu andaki yoğunluk azalır azalmaz dün sizden sonra gelen gruplardaki kişileri tek tek arayıp soracağım, akşama kadar size dönmüş olurum" dedi. Sonra oradan ayrılıp Kalamış'da aile efradı ile buluştum, kafede otururken telefon çaldı, arayan Karma Karting'in patronu Ersan bey idi, "çok özür dilerim, buraya kadar geldiniz ama sizi eli boş döndürdük, tripodu bizim bekçi bulup depoya kaldırmış, şu an bizde, istediğiniz zaman gelip alabilirsiniz, geldiğiniz zaman da özür olarak size bir güzellik yapacağım" dedi.

Bu kadar uzun lafın kısası, Veysel, gözün aydın
    Ben hafta içi müsait bir zaman bulup uğrar alırım, benden ne zaman nasıl alacağını da sonra konuşuruz.

Gittiğimde de beleşe bir üç beş tur atarım muhtemelen

abi çok sağol ya,inanılmaz sevindirdin beni,gerçekten çok sağol,çok teşekkürler

abi dile benden ne dilersen ya

• quote:

Orijinalden alıntı: V.K.
    abi çok sağol ya,inanılmaz sevindirdin beni,gerçekten çok sağol,çok teşekkürler
    abi dile benden ne dilersen ya

Rica ederim, kaybolmadığına ben de çok sevindim.

Şu fotoğraf olayına bir el atsak diyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.