Şimdi Ara

'Corsa' Buluşmalar, geziler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
20.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serdar99

quote:

Orijinalden alıntı: V.K.
    abi çok sağol ya,inanılmaz sevindirdin beni,gerçekten çok sağol,çok teşekkürler
    abi dile benden ne dilersen ya

Rica ederim, kaybolmadığına ben de çok sevindim.

Şu fotoğraf olayına bir el atsak diyorum

Süper olur
  • quote:

quote:

abi çok sağol ya,inanılmaz sevindirdin beni,gerçekten çok sağol,çok teşekkürler
    abi dile benden ne dilersen ya

Rica ederim, kaybolmadığına ben de çok sevindim.

Şu fotoğraf olayına bir el atsak diyorum

abicim istediğin fotoğraflar olsun,şu an okuldayım,müsaitim hemen ilgileniyorum

• Fotoğraflara baktım. Araçların hepsi 34 plaka. Bu yüzden buluşmanın çok tek düze ve sıkıcı olduğunu düşünüyorum. Bu araçların arasında bir tane 16 plakalı, ya da ne bileyim, özellikle 09 plakalı bir araç olsaydı, çok daha farklı, çok daha eğlenceli bir buluşma olurdu diye düşünüyorum.

Katılmak nasip olmadı, bari çamur atayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

Fotoğraflara baktım. Araçların hepsi 34 plaka. Bu yüzden buluşmanın çok tek düze ve sıkıcı olduğunu düşünüyorum. Bu araçların arasında bir tane 16 plakalı, ya da ne bileyim, özellikle 09 plakalı bir araç olsaydı, çok daha farklı, çok daha eğlenceli bir buluşma olurdu diye düşünüyorum.

barış seninle de bir türlü tanışamadımnerdeyse tüm genel buluşmalarına gidiyorum,sadece 1 tanesine gitmedim,sen ona katıldıninşallah başka bir corsa buluşmasına

•  'Corsa' Buluşmalar, geziler

serdar abi ve orkun umarım hoşunuza giderşimdilik bir tane koyayım,hepsine el atmak biraz vakit alacaktır,hepsine olmasada kaydadeğer olanlara biraz özen gösteririmsanırım yarın sabaha oynanmış oynanmamış hepsi elinizde olur

not : bu arada ghent in resimleri kadar iyi değil farkındayım ama amatörlüğüme verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 29 Mart 2010; 0:39:37 >

• Gayet güzel, eline sağlık

Fakat bunlarla uğraşacam diye sabahlamaya kalkarsan, "resimlere bi el atalım" dediğim için vicdan azabı çekeceğim.
    O kadar da acelesi yoktu, müsait bi zamanında da bakabilirdin
  • quote:

Gayet güzel, eline sağlık

Fakat bunlarla uğraşacam diye sabahlamaya kalkarsan, "resimlere bi el atalım" dediğim için vicdan azabı çekeceğim.
    O kadar da acelesi yoktu, müsait bi zamanında da bakabilirdin

yok abi ya zaten 2den 3den önce yatmıyorum kolay kolay,sakin öyle düşünmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

Biri aramadınız diye sitem eder, biri olmamış diye çamur atar
    Ne zormuş başkan olmak be birader, istifa edecem şerefsizim
  • @V.K., hocam bir dahaki buluşmada umarım tanışırız O zamana kadar fotoğraf makinesini almış olursam az kopya çekerim senden hem

@Serdar abi, artık her türlü çirkefliği sana yapar olduk, bir yardımcı seç de yükün bir kısmını o arkadaş alsın
  • quote:

'Corsa' Buluşmalar, geziler

serdar abi ve orkun umarım hoşunuza giderşimdilik bir tane koyayım,hepsine el atmak biraz vakit alacaktır,hepsine olmasada kaydadeğer olanlara biraz özen gösteririmsanırım yarın sabaha oynanmış oynanmamış hepsi elinizde olur

not : bu arada ghent in resimleri kadar iyi değil farkındayım ama amatörlüğüme verin

Veyselcim eline sağlık çok güzel bir fotoğraf.
    Arka taraftaki yıkık dökük mekan çok güzel bir hava katmış, arkadaki diğer arabalarda olmasaymış gerçekten kusursuz bir kare olacakmış.

SErdar abi müsade edersen bu fotoğrafı facebook'a taşımak isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa
    Arka taraftaki yıkık dökük mekan çok güzel bir hava katmış...

Aynen katılıyorum

Müsaade edilmiştir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa
    Arka taraftaki yıkık dökük mekan çok güzel bir hava katmış...

Aynen katılıyorum

Müsaade edilmiştir

Hatta senide taglerim resimde (arabanın üstünde) istemezsen silersin artık :)
  • Güzel bir buluşma olmuş. Katılamadık kaçırdık, bol bol resim yükleyinde bizde bakalım.

Go Kart ta kim kaç saniye yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silivrilimehmet
    Go Kart ta kim kaç saniye yaptı.

quote:

Evet arkadaşlar forumun 3.geleneksel buluşması rekor katılımla bugün gerçekleşti
    Katılımcılar : pirate_1905, V.K., game_360_TR, cougar34, TiFoSi_BJK, Bekapa ve Serdar99.
    Veysel arkadaşımızın da yazdığı gibi gayet güzel bir buluşma oldu, önce Maltepe sahilinde oturup çayımızı kahvemizi içip sohbet ettik.
    Ardından da Kartal'a karting pistine gidip kurtlarımızı döktük, güzel fotoğraflar çektik.

Bilgisayar sistemi arızalı olduğu için yarış sonuçlarını belgeleyemedik, yarış hakkındaki yorumları arkadaşlara bırakıyorum

Hepinize teşekkürler, tanıştığımıza memnun oldum.
    Yeni buluşmalarda tekrar bir araya gelmek dileğiyle...

• Serdar Bey sizin arka tampon eki çok güzel duruyor. Şimdikiler öyle değil. Sanki orjinalmiş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silivrilimehmet
    Serdar Bey sizin arka tampon eki çok güzel duruyor. Şimdikiler öyle değil. Sanki orjinalmiş gibi.

Bazı arkadaşların araçlarında orta kısmında dikey çıkıntılar olan "kamalı" denen model var, benim görebildiğim fark o.
    Belki renkten dolayı gözünüze farklı görünüyor olabilir.
  • Buluşmadan görüntüler...

• quote:

Çok iyi foto V.K. tebrikler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmk

quote:

Çok iyi foto V.K. tebrikler..

fotoyu güzelleştiren araba arkada gizli kalmış serdar abinin arabasının üzerinden görünüyor =) birde şu body kiti tekrar boyattımmı tertemiz çektirirm fotolarını =)

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK
    fotoyu güzelleştiren araba arkada gizli kalmış serdar abinin arabasının üzerinden görünüyor =)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.