Şimdi Ara

corsa c kolçak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

forumda arama yaptım biraz ama tam olarak aradığım cevabı alamadım. Corsa C aracıma kolçak taktırmak istiyorum ama biraz kararsız kaldım. Öncelikle serviste orjinaline cok yüksek fiyat cektiklerini duydum o yüzden servise gidip sormadım bile :)

internetten biraz bakındım ama birkac tip kolcak var. Aslında öncelikle şunu merak ediyorum.. Ben bunu takarken illa ki bi yerleri oymak delmek gerekecek mi vidalarını fln takmak için yoksa orjinalini takmak için yerleri fln belli ya da geçmeli bir mekanizma var mı?

Böyle 30 tl ye fln modeller var:
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=251069&productid=otm301126

Bir de 150 TL ye boyle şeyler var. Orjinal kolcak da bunun gibi mi aslında bilmiyorum. Ama sanki arkadaki boşluga tam oturuyor bu gibi geldi bana (yine de vidalanıyor):
    http://www.ototarz.com/Armster-Opel-Corsa-C-01-06-Orjinal-Kol-Dayama-Kolcak-Siyah-10695_10695.html#0

taktıran ve kullananlar varsa yorum yapabilir mi?? Sizce nasıl birsey almak lazım? Mümkün oldugunca araca zarar vermeyecek sekilde yaptırmak istiyorum.. cok da aşırı fiyatı da olmasın (bu armster güzel duruyor ama fiyat biraz tuzlu daha ucuza var mıdır bi yerlerde mesela??)

• Bunun için yeni konu açmasanız iyi olurdu ama yardımcı olayım ;

Servis Armster takıyor,tabi ki daha fazla fiyata.Bana 200 demişlerdi.Gittigidiyorda aratın bulacaksınız;110 civarına bulunabiliyor.Orjinal kutusunda ve garantili olmasına dikkat edin.20-30 liralık modeller gerçekten ucuz duruyor.
    Armster montajı için 4 vida deliği gerekiyor ama göze çarpacak sıkıntı yaratacak yerde değil.Kendiniz bile montajını yapabilirsiniz alet edevat varsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.