Şimdi Ara

Vectra c

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 Vectra c kasa 1.6 elegance değişen boya yok 110.000 km de 42.000 TL nasıl sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakın alma o araba en fazla 35 eder Türkiye şartlarında ve elektirik arızası bol veren bir model

• O kmde bulmak zor elegance en dolusu ama rakam çok yüksek arkadasin dediği gibi araç baya dolu olduğu için elektronik arızaları oluyor kronik yag yakma sorunu da var ama kullanması keyifli manevrasi falan iyidir baya büyük olmasına rağmen yola yapışır elegancede espde vardır zaten yalniz motordan şehir içinde atak performans bekleme hantal kalır geç açılıyor vectra c kasalar 100den sonra güzel gidiyor oraya çıkana kadar hantal

• 2004 bora değişen boya yok 100.000 km de 41.750 TL nasıl sizce ?

• öncelikle vectra c konusunda hurafelere gerek yok, öyle elektronik olarak sıkıntılı bir araç değil, yaşıtı araçlarda özellikle de elegance paketi açık ara daha kaliteli, o araçta tek problem fiyatı, ayrıca kronik yağ yakma problemi de yok, araçta kullanılan motor tüm opel serisinde hatta chevrolet serisinde kullanılan motor

diğer yandan buna 42 nasıl deyip de boraya aynı fiyat nasıl sormak da saçma olmuş, bora nın opel de kıyası astradır ki vectra c boranın ciddi manada açık ara önünde bir araç, konfor yol tutuş vs istiyorsan vectra c bak ama uygun fiyatlı ve fazla oynanmamışına bak
  • Fiyat biraz fazla ama temizse pazarlıkla alınır.2004 Civic 40-45 Ediyor ise Vectra hayli,hayli eder.Tek dezavantajı Şehir içinde bir tık hantal olması.Temiz,az km Vectra'nın ben problem açacağını sanmıyorum.
  • Bu araca bile 41.000 lira fazlayken 1.6'ya o fiyat haram :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-vectra-gts-turbo-6-ileri-176-beygir-468166172/detay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL VECTRA C KASA HAKKINDA
    12 yıl önce açıldı
    Citroen c-elysee stepne
    9 yıl önce açıldı
    C kasa Opel vectra yağ Eksiltme
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biz 43 bn tl ye 67 bin km de 2006 model vectra aldık. Kazasız, temiz. Elegans kullanmadim bilmiyorum. Ondan almak istedik lakin cevremiz ileriki zamanlarda elektronik arza cikarabilcegi gerekcesiyle uyardı bizi vazgeçtik.. confort pakette tatmin eder bence seni hafizali koltuk park sensörü olmasada olur bence.. esp de var sanirim elegansta. İyi araştırırsan confort pakettede esp olanini bulabilirsin görmüştüm daha onceden ben. Ama zaten 1.5 ton D segmentinde bir araç yola yapisiyor. Tam bir Uzun yol arabasi... Ama sehir icinde biraz fazla yakabilir helede yazin klimalar acikken..11 -12 litre yakiyor bizimki sehir içinde ama trafik cok yani..

• 10 yaşından büyük bol donanımlı araç bol sorunlu araçtır
  • Aralık ayında 90.000 km de, 2004 comfort, oyester gri renk, hep kapalı garajda muhafaza ettiğim, içi dışı pırıl pırıl, 30.000 km de arkadaşımdan aldığım, hatasız, bütün bakımlarını yetkili serviste yaptırdığım, lastiklerini yeni aldığım, hatta alıcı kişi aracı computest'e baktırırken bakan ustanın ve galericilerin aaaa biz bu arabayı neden hiç görmedik? Bunu sandıktamı sakladın abi diyerek şaşırdığı, kısaca tertemiz, özenle kullandığım aracımı sıfır araç alacağım sevdasıyla 36.000 tl ye zor sattım.

Bir ara; arkadaş tertemiz araba ilanı verdik arayan yok deyip, tam ilanı kaldırırken satıldı.

Alan arkadaş birkaç zaman sonra iki kere arayıp dua etti telefonda.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alks -- 29 Ağustos 2017; 10:32:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alks

Aralık ayında 90.000 km de, 2004 comfort, oyester gri renk, hep kapalı garajda muhafaza ettiğim, içi dışı pırıl pırıl, 30.000 km de arkadaşımdan aldığım, hatasız, bütün bakımlarını yetkili serviste yaptırdığım, lastiklerini yeni aldığım, hatta alıcı kişi aracı computest'e baktırırken bakan ustanın ve galericilerin aaaa biz bu arabayı neden hiç görmedik? Bunu sandıktamı sakladın abi diyerek şaşırdığı, kısaca tertemiz, özenle kullandığım aracımı sıfır araç alacağım sevdasıyla 36.000 tl ye zor sattım.

Bir ara; arkadaş tertemiz araba ilanı verdik arayan yok deyip, tam ilanı kaldırırken satıldı.

hocam şimdiki arabanızı da satmaya karar verirseniz haber verin

• 2004 model araba 42 bin ha abi akıl mantık işi değil yazık günah ya max ederi 28 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

quote:

Orijinalden alıntı: alks

Aralık ayında 90.000 km de, 2004 comfort, oyester gri renk, hep kapalı garajda muhafaza ettiğim, içi dışı pırıl pırıl, 30.000 km de arkadaşımdan aldığım, hatasız, bütün bakımlarını yetkili serviste yaptırdığım, lastiklerini yeni aldığım, hatta alıcı kişi aracı computest'e baktırırken bakan ustanın ve galericilerin aaaa biz bu arabayı neden hiç görmedik? Bunu sandıktamı sakladın abi diyerek şaşırdığı, kısaca tertemiz, özenle kullandığım aracımı sıfır araç alacağım sevdasıyla 36.000 tl ye zor sattım.

hocam şimdiki arabanızı da satmaya karar verirseniz haber verin

Eksik olmayın. Teşekkürler.

Bu zamana kadar hep arkadaşlarım satın aldı aracımı. Hiç yabancıya araç satmamıştım, son iki aracıma kadar.

En temiz olan, hatta belki çok iddaalı olacak ama model yılına göre, bakımlı olarak kendi emsallerin de ilk 10 içerisine girebilecek aracım, en uzun süre satılık bekleyen aracım oldu.

Tam kızıp ilandan kaldırıyodum, bir kardeşimiz aldı gitti. Sonra iki kez arayıp dua etti. Hatta yaşadığı şehre davet etti, güzel bir alışveriş oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.