Şimdi Ara

Corsa C Kulubü (2001-2006) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.448
Cevap
46
Favori
288.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sencer33

quote:

Orijinalden alıntı: caytepeli

quote:

Orijinalden alıntı: sencer33

Aracın kitapçığında 10w40 yağ kullanılması tavsiye edilir. 0w40 kullanan arkadaşımız ilerleyen kilometrelerde yağ eksiltebilir motorunuz. Arada bir kontrol etmeyi ihmal etmeyin.

5 - 30 opet yağ sorun olur mu acaba. aracımda normalde eksiltme yok.

Kitapçığa baktım da 0w30, 0w40, 5w30, 5w40, 5w50, 10w30, 10w40, 10w50 yağlarının da kullanılabileceği yazıyor. Motorda yağ eksiltme problemi yoksa sıkıntı olmayabilir. Ama bizim araçlarımız 10'lu yaşlarda ve kmler de ona göre yüksek. 10w40'a göre daha fazla eksiltme yaşanacaktır. Eksilme tolere edilebilir seviyede oldukça problem olmaz. Yağ çubuğundan kontrol edin sık sık.

yağ eksiltme yok aracımda dediğiniz gibi kontrol ediyorum zaman zaman ve şimdilik bir sorun görünmüyor.

• ARKADAŞLAR dün kilometre sıfırlama tuşuna 20 saniye flan basılı tutunca (INSP DEĞİL) sayılar yazıyor sayı ise 16329 ne demek bilgisi olan varmı ?
  • Bende 2006 corsa 1.2 twinport silverline var bende bu söylediğiniz gizli menüye girdim. Dijital hız göstergesi. Depoda kalan yakıt miktarı...gibi konular buldum ama tam açıklayıcı bir menü dosyasına ulaşamadım
  • Arkadaşlar merhaba, Acaba bana Corsa C 1.7 DTİ ın sigorta şemasını atabilecek biri varmı acil ihtiyacım varda ? yada arka sis lambasının sigortasının kaç numarada olduğunu bilen arkadaşım cosmo tampon aldı tamponunu takıp sislerini bağlamak bana düştü lütfen yardım ?
  • sigorta şeması sigorta kapağının arkasında var diye biliyorum. eğer orda yoksa kullanma klavuzunda vardır sanırım.
  • Merhabalar arkadaşlar.
    Bu araba alınırm tavsiye edermisiniz?
    Kronik sorunu vs. varmıdır nerelerine bakmak lazım?
  • metintekin kullanıcısına yanıt
    eğer temizse alınır ama fiyat da iyi bir pazarlık yapmak gerek sanırım. Araç husisi geçiyor sanırım ve o yönden güzel.
  • quote:

eğer temizse alınır ama fiyat da iyi bir pazarlık yapmak gerek sanırım. Araç husisi geçiyor sanırım ve o yönden güzel.

Araca baktım çok diri ancak 14son dedi. Vergiden dolayı kararsızım. Ne dersiniz ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    3 kapılı piyasasını tam bilmiyorum ama ben corsa c 4 kapı çok temiz 2004 essantia yı 3 ay önce 15 e aldım. ailecek kullandığımız için bana 3 kapı yaramıyor. piyasasını iyi araştırmak lazım. bana fiyat 3 kapı için yüksek geldi biraz ama çok temizse alınabilir. dedim ya piyasalarını tam bilmiyorum ve sizi yanlış yönlendirmek istemem. sahibinden.com a baktığımda daha düşük fiyatlar var. ama arabanın artıları varsa ve çok temizse belki düşünülebilir.
  • quote:

3 kapılı piyasasını tam bilmiyorum ama ben corsa c 4 kapı çok temiz 2004 essantia yı 3 ay önce 15 e aldım. ailecek kullandığımız için bana 3 kapı yaramıyor. piyasasını iyi araştırmak lazım. bana fiyat 3 kapı için yüksek geldi biraz ama çok temizse alınabilir. dedim ya piyasalarını tam bilmiyorum ve sizi yanlış yönlendirmek istemem. sahibinden.com a baktığımda daha düşük fiyatlar var. ama arabanın artıları varsa ve çok temizse belki düşünülebilir.

15e dizelmi aldiniz hocam. Km kac bindeydi?

benzinli 118 binde km si ben oldukca memnunun şuan sadece yağını değiştirdim birde antifiriz koydurdum başka hiç masrafım olmadı çok şükür. şimdilik eksiği bir pasta cila, film kaldı. lastikleri yeni henüz, ilerki zamanda eskidiğinde güzel bir jant ve lastik almak da planlarım arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caytepeli -- 19 Aralık 2013; 14:57:27 >
  • hayırlı olsun hocam. darısı başımıza
    teşekkürler çok saolun...
  • Merhabalar gümbür gümbür yapılan ve hazırlanan bir Corsa C Sahibiyim 2003 model 1.7dti benide alın aranıza :)

bu hafta chip yapıldı ve bmc dia hava filtresi takıldı. her türlü polo 1.6 tdi jetta felan tokatlanır itinayla :)

dipnot : 0 ammaaaaa 0 Duman farkı ile :)
  • Merhabalar arkadaşlar. Ben de perşembe günü aldığım 2006 Corsa C ile aranıza katıldım. 99500 km.de 2000 TL.lik kaydı olan sağ çamurluk ve kaput boyalı bir araç. 19250 TL'ye aldım. 80 beygirlik araç 99000 km. sonrası performans testinde 77.8 beygir güç verdi. Sahibinden.com'da gördüğüm fiyatlara göre fiyat normal geldi. Performans testindeki usta motor yağ contasının kaçırdığını söylemişti. Alacağım gün sanayide servisinde parçanın 60-70 TL ye çıkacağını, değiştirmeye ise gerek olmadığını söylediler. O parçayı ucuza bulabilir miyim veya değiştirmek gerekir mi?
    bu arada model tam olarak 1.2 twinport essentia modeli. LPGsiz. Lastikler çok yeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outofnick -- 22 Aralık 2013; 2:13:37 >
  • Arkadaşlar bende 2006 yılından beri uzun süredir aranızda idim , yıllarımı verdim corsama , hiç bir şikayetim olmadı , taaa öğrencilik yıllarımdan bugune kadar tasıdı benı , ilk göz ağrımdı , dizel olması ve 1.3 olması nedeni ile her yere çok ucuza seyahat ettim . Borç dolayısı ile kimse Allah bugunleri göstermesin . Sizlerin kulubunden yakın bir zamanda aracım satılınca ayrılmak durumunda kalacağım .

İlgilenenler olursa sahibindencomda ilan numaram : 143677297

Herkese Mutlu günler , sürüş keyfi dilerim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekohuso33

Merhabalar gümbür gümbür yapılan ve hazırlanan bir Corsa C Sahibiyim 2003 model 1.7dti benide alın aranıza :)

bu hafta chip yapıldı ve bmc dia hava filtresi takıldı. her türlü polo 1.6 tdi jetta felan tokatlanır itinayla :)

Hayırlı olsun kardeş. Aynı araçtan bende de var. İnceden birşeyler düşünüyorum. Sorunlu olan tüm parçaları orjinalleri ile değiştirerek 7.500 TL TL masraf ettim mayıs ayından bu yana.
    Şimdi inceden dış görünümü güzelleştirme niyetindeyim. Chip falanda düşünüyorum. Tabi aynı araca sahip yaptıran arkadaşım maalesef yok. Nasıl oldu araç. Gözle görünür farkları nelerdir.
    Varsa resim paylaşabilirmisiniz. Son olarakta nerede hangi usta ile çalışıyorsunuz. Bu araçtan anlayan usta bulmak zorda...:)

• quote:

Orijinalden alıntı: eaispanyol

quote:

Orijinalden alıntı: sekohuso33

Merhabalar gümbür gümbür yapılan ve hazırlanan bir Corsa C Sahibiyim 2003 model 1.7dti benide alın aranıza :)

Hayırlı olsun kardeş. Aynı araçtan bende de var. İnceden birşeyler düşünüyorum. Sorunlu olan tüm parçaları orjinalleri ile değiştirerek 7.500 TL TL masraf ettim mayıs ayından bu yana.
    Şimdi inceden dış görünümü güzelleştirme niyetindeyim. Chip falanda düşünüyorum. Tabi aynı araca sahip yaptıran arkadaşım maalesef yok. Nasıl oldu araç. Gözle görünür farkları nelerdir.
    Varsa resim paylaşabilirmisiniz. Son olarakta nerede hangi usta ile çalışıyorsunuz. Bu araçtan anlayan usta bulmak zorda...:)

Tabiki ! :) buradan hersekilde yardimci olmaya calisirim :). Mersindeyiz biz burada mpower tuning murat abi ile calisiyoruz araclara hollandali bir dehanin yazilimlari atiliyor en guzel yani bir gram duman olmuyor arabalarda zaten profesyonellikte burada basliyor. Ama bu butun islerin arkasnda birde dr.sinan abimiz olunca hersey cok daha farkli oluyor :) benim motor ve chip olayi bitti zaten mersinin en iyi 1.7dti diyor motor ustam seyfi usta :) gecenlerde arabanin sol tarafini surttum lan dedim yaptirana kadar modifiye edeyim sunu onumuzdeki ay bu proje baslamis olacak modifiye olayinda paslasalim. Yazilim olarakta ben araci olabilirim senin icin. Performans olarak su son polonun 2011 ve sonrasi 1.6 tdi larina gelisine saplak atiyorum yolla. Hesabini sen yap. Daha 3.16 3.18 yakalayamadim yolda. 3.20 ye kadar yolu var. Ama sunu bilir sunu soylerim gecen bir jetta gurur yapti yol vermedi yoksa gececektik :D arabamin arkasina yazdiracagim

WW KİLLER !!!

• Buarada hanımlar beyler arabamın durumlarını sizinle paylaşıyorum.

Ses sistemi tamam.
    Jant lastik 10 numara Sıfır alındı takıldı tamam.
    Chip tuning Motor Yürüyen Spor hava filtresi en babasından + dumansız tamam.

Sıradaki işlemler.
    plakalıklar angel eyes body kit - hafif kaportaya girecek sol tarafını sürttüğüm için + plaka lambaları + katalizör iptali egr zaten iptal başka unutulan birşey varsa siz yazın arkadaşlar şimdilik aklıma gelmiyor :) haa birde m3 ayna düşünüyorum.

mersin adana çukurova parmakla gösterilmezse adam değilim.
  • sekohuso33 kullanıcısına yanıt
    aracınız annattığınıza göre çok güzel olmuş. Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın. resim de paylaşırsanız daha iyi olur sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.