araçlarımız düz asfalt yolda daha iyi tutunsun diye sert süspansiyon kullanılıyor. Bende lacetti vardı aynı sert ti. 2010 honda kullandım corsadan bile sert di o yüzden normal sanırım.
Selam arkadaşlar 1.3 Dizel corsam var tahminen Termostat bozuk yani açık kalmış. Parça olarakmı komplemi bilemedim. bu parçanın fiyatı sizce ne kadar.
Arkadaşlar bende aranıza 2003 corsa club ile katılalı 1 ay oldu. Aracı tanıma bakımından sürekli forumlarda geziyorum bundan önce toyotam vardı opel hakkında fazla bilgim yok. Gizli menü olayına takıldım aracımda orjinal philips kaset çalarlı teyp var bundan gizli menüye ulaşmak ve üçlü bilgi ekranından görüntü almak mümkünmü
google de bazı videolar ve açıklamalar var ama bende anlamış değilim tam ne işe yaradığını bu gizli menü olayının.
arkadaşlar bugün arabaya mobil1 new life 0-40 koydurdum. sanayide bir kaç kişi bu yağ bu arabaya çok ince yakar falan deseler de dinlemedim koydurdum. bir de borpower yağ katkısı koydum. araba 160 binde. bilmiyorum yanlış mı yaptım?
benim arabada 119 binde benimde yağını değiştirmem lazım acaba hangi yağı koysam diyordum. ben 05 -40 veya 10-40 düşünüyordum normalde. hangisi iyi acaba.
arkadaşlar meraba bende yeni bir corsa c aldım 2004 model ailenize katılmak istedim size bir kaç sorum olacak benim aracımda orjinalden çelik jant var ve direksiyondan kumandalı tape falan var yanlız ruhsatında sadece 1,2 yazıyor bu corsanın hangi modeli çözemedim artı aracta kaset calar var bunu aynı kasanın cd çalarlarıyla yada farklı bir opelin cd çalarıyla değiştirebilirmiyim bi uyumsuzluk olurmu ve bu ürünün nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
birde arkadaşlar bu sinyal kolu üzerinde bir tuş var o ne işe yarar ve bu kaset çalar radyor taraması nasıl yapar istediğimiz frekansları nasıl kaydederiz buna da bilgi verirseniz sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: erhanaltinsoy07
birde arkadaşlar bu sinyal kolu üzerinde bir tuş var o ne işe yarar ve bu kaset çalar radyor taraması nasıl yapar istediğimiz frekansları nasıl kaydederiz buna da bilgi verirseniz sevinirim
üstünde "R", "S" ve "I" yazan tuşlardan bahsediyorsanız o hız sabitleyicinin tuşları.
quote:
arkadaşlar meraba bende yeni bir corsa c aldım 2004 model ailenize katılmak istedim size bir kaç sorum olacak benim aracımda orjinalden çelik jant var ve direksiyondan kumandalı tape falan var yanlız ruhsatında sadece 1,2 yazıyor bu corsanın hangi modeli çözemedim artı aracta kaset calar var bunu aynı kasanın cd çalarlarıyla yada farklı bir opelin cd çalarıyla değiştirebilirmiyim bi uyumsuzluk olurmu ve bu ürünün nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin İnşallah. Tahminimce direksiyonda teyp kumandası varsa sizin aracınız 1.2 enjoy modelidir diye düşündüm ama enjoy modellerde genelde cd çalar var diye biliyorum. Onun için kararsızım ruhsatta yazıyor olabilir. Cd çalar olayına gelince bunların güvenlik kodları var yukarıdaki display ile teybin uyum sağlaması için yeni takıcağınız teybin güvenlik kodunu bilirseniz herhangi bir uyum sorunu yaşamazsınız. İnternette kısa bir araştırma ile güvenlik kodunun nasıl girileceğini bulabilirsiniz. İyi akşamlar.
quote:
Sinyal kolunun üzerindeki devir göstergelerinin ortasındaki ekrandaki bilgileri değiştirmeye yarıyor olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: caytepeli
benim arabada 119 binde benimde yağını değiştirmem lazım acaba hangi yağı koysam diyordum. ben 05 -40 veya 10-40 düşünüyordum normalde. hangisi iyi acaba.
hocam LPG liyse 10-40 tavsiye etti herkes. soğuk yerdeyseniz 5-40 daha iyi olur ama 0-40 beni de düşündürdü. şimdilik gayet güzel motor sesi değişti
mustafabay
kullanıcısına yanıt
araç benzinli en iyisi 5 -40 sanırım. birde aracım 13 jant kapaklı acaba ben 15 çelik jant taksam sürtme veya başka bir sıkıntı yaratır mı.
caytepeliC
kullanıcısına yanıt
enjoy modellerde 15" jant 55 yanak olduğu için sorun yaratmaz, lastik değişimi de yapmanız gerekecek.
bende bugün 1.2 twinport enjoy aldım. orjinal cd çalar var ama mp3 çalıyormu çözemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: cemsch
enjoy modellerde 15" jant 55 yanak olduğu için sorun yaratmaz, lastik değişimi de yapmanız gerekecek.
bende bugün 1.2 twinport enjoy aldım. orjinal cd çalar var ama mp3 çalıyormu çözemedim.
aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. benim teyip kasetli teyip adeptörü aldım telefona müzikleri yükledim hepsini çalıyor sorun yok sizinki mp3 çalıyor diye biliyorum ama genede kullanan birisi cevap verse daha iyi olur.
arkadaşlar bu corsa c nin kullanım klavuzunu bulamıyorum var mı elinde olan?
quote:
Orijinalden alıntı: legolas3560
bende var
quote:
Orijinalden alıntı: redstreak
quote:
bende var
hocam sana zahmet bana yollasan bi şekilde olmaz mı?
quote:
quote:
quote:
bende var
Benim arabanın kullanım kılavuzu eğer istanbuldaysanız fotokopiyle çoğaltabilirsiniz.
quote:
quote:
quote:
quote:
bende var
Benim arabanın kullanım kılavuzu eğer istanbuldaysanız fotokopiyle çoğaltabilirsiniz.
internet ortamında yok o zaman klavuz, anladım istanbulda değilim malesef teşekkür ederim yinede...