Şimdi Ara

Corsa C Kulubü (2001-2006) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.448
Cevap
46
Favori
288.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fethi4384

Merhaba arkadaslar bugun 2005 model essiente 1.3 dizel otomatik corsa aldim.157.000 km ilk elden tamamen servis bakimli ve kayitli. Sol arka kapi saci degisik 2 tane parca lokal boya var. Fiyati 22500. Sizce fiyati nasil?

Bana yuksek geldi fiyat hayirlisi olsun
  • Beyler bende 1.2 mi 1.4 mu alsam kararsizim yakit nasildir izmirde yasiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey84x

quote:

Merhaba arkadaslar bugun 2005 model essiente 1.3 dizel otomatik corsa aldim.157.000 km ilk elden tamamen servis bakimli ve kayitli. Sol arka kapi saci degisik 2 tane parca lokal boya var. Fiyati 22500. Sizce fiyati nasil?

Teşekkürler hocam. 4 beş aydır otomatik araç arıyorum. Kıyaslama yaptım araç kafama yattı aldık artık. 2. Araç olarak aldim. Piyasa uçmuş 94 corsa ya 14 istiyorlar 99-2000 clio ların fiyatı 16-18 civarı. Sonuçta 2005 model dizel otomatik araba.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam. 4 beş aydır otomatik araç arıyorum. Kıyaslama yaptım araç kafama yattı aldık artık. 2. Araç olarak aldim. Piyasa uçmuş 94 corsa ya 14 istiyorlar 99-2000 clio ların fiyatı 16-18 civarı. Sonuçta 2005 model dizel otomatik araba.

Bence çok iyi fiyata almışsınız. Eğer hasar kaydı falan yoksa çok iyi fiyat. Benim imzamdaki aracım hatasız ve servis kayıtlı. Diğer ekstra şeyleri yazmıyorum bile. Satsam 27.500 TL den aşağı babamın oğlu gelse vermem. Uzun süre binmeyi düşünüyorum nasip olursa.
    Siz aracınıza güle güle binin gerisini de boşverin. Hayırlı uğurlu olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanakt

quote:

quote:

quote:

Bence çok iyi fiyata almışsınız. Eğer hasar kaydı falan yoksa çok iyi fiyat. Benim imzamdaki aracım hatasız ve servis kayıtlı. Diğer ekstra şeyleri yazmıyorum bile. Satsam 27.500 TL den aşağı babamın oğlu gelse vermem. Uzun süre binmeyi düşünüyorum nasip olursa.

27500 mü 10 yaşındaki araba için biraz uçuk olmuş. zaten o paraları veren çıkması dünyaya göktaşı çarpması ile aynı. keyifle binin arabanıza.

aynı durumu bende yaşadım. corsama çok keyifle biniyordum. ama satarken o keyfin karşılığı kadar etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

quote:

quote:

quote:

27500 mü 10 yaşındaki araba için biraz uçuk olmuş. zaten o paraları veren çıkması dünyaya göktaşı çarpması ile aynı. keyifle binin arabanıza.

aynı durumu bende yaşadım. corsama çok keyifle biniyordum. ama satarken o keyfin karşılığı kadar etmiyor.

Siz yormayın kafanızı, bakın keyfinize üstadım...

• Beyler normal enjoy ile twinport enjoy arasinda ne fark var?
  • quote:

Beyler normal enjoy ile twinport enjoy arasinda ne fark var?
    Bu aracın sahibiyiz, istediğimiz rakam hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-89.000-km-de-2004-opel-corsa-169211916/detay/

89.000'de klimalı, kaporta değişensiz, parça boyalı (boyalı kısımlar aşağıda belirtildi).
    Aracın 2. sahibiyiz, 2006 yılından beri bizde. Biri ilk sahibinden olmak üzere 2 (iki) hasar kaydı var.
    1. Arka tampon (plastik) değişmiş, bagaj kapağı boyanmış,
    2. Ön sağ ve sol çamurluk boyandı, ön tampon (plastik) değişti. Ayrıca beşiğinde düzeltme var.
    Bunlar dışında;
    - Tavanda güneş yanığı var.
    - Sol ön çamurlukta ezik var (boyada hasar yok vakumla bile düzelebilir).
    - Bagaj kapağında ezik ve boyada hasar var.
    - Sol ön kapıda çizik var. Ezik,göçük, yok.
    - Sol ön kapı eşiğinde ezik var.
    - Sağ arkada çizik var (resimi ekledim.)
    - Kaputta taş eziği var.
    - Lastikler bitik sayılır.
    - Muayene 2015 OCAK' ta bitiyor. (Alan kişi bakımını yaptırmalı)
    - Araç dış sıcaklık göstergede hata var, yaz kış 35 - 40 derece gösteriyor. Ön tamponun iç kısmında sensörü varmış temizlenmesi yeterli olabilirmiş. Değişimi de işçilik dahil 50 den fazla değildir.

Corsa C Kulubü (2001-2006) Corsa C Kulubü (2001-2006)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 7 Aralık 2014; 20:26:40 >

• 1.0 2004 Corsami 2006 Grande Punto ile takasta verdim. 3 silindir oldugu icin araba bulmam zor oldu ama hallettik. Ilk arabam oldugu icin hic unutmayacagim... Kullanmasi cok kolay bir arabaydi, benimki temiz bakimli bi corsa olsaydi sanirim hic ayrilamazdim ama cok masrafi vardi bende verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

1.0 2004 Corsami 2006 Grande Punto ile takasta verdim. 3 silindir oldugu icin araba bulmam zor oldu ama hallettik. Ilk arabam oldugu icin hic unutmayacagim... Kullanmasi cok kolay bir arabaydi, benimki temiz bakimli bi corsa olsaydi sanirim hic ayrilamazdim ama cok masrafi vardi bende verdim.
    arkadaşlar bende 2001 model 1.4 3kapılı bir corsa almaya niyetlendim ama çevremdekiler pek önermediler hem araçta lpg yok masraf edersin hem de 3 kapılı tutulmaz satılmaz diye. ne dersiniz tüp olmadan binilmez mi? piyasası nasıldır 3 kapıların çok yorar mı satarken?

not: yaş 30 bütçe kısıtlı olduğu için üç kapıya yöneldim başka tavsiye olursa 15-16 civarına o araçlara da eğilebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.ozan

arkadaşlar bende 2001 model 1.4 3kapılı bir corsa almaya niyetlendim ama çevremdekiler pek önermediler hem araçta lpg yok masraf edersin hem de 3 kapılı tutulmaz satılmaz diye. ne dersiniz tüp olmadan binilmez mi? piyasası nasıldır 3 kapıların çok yorar mı satarken?

not: yaş 30 bütçe kısıtlı olduğu için üç kapıya yöneldim başka tavsiye olursa 15-16 civarına o araçlara da eğilebilirim.

O fiyata punto bulursun hocam. Yada 1.0 motor Corsa C. O kadar eski araca yonelmeyin derim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: c.ozan

O fiyata punto bulursun hocam. Yada 1.0 motor Corsa C. O kadar eski araca yonelmeyin derim.

Alıntıları Göster
    2005 model Corsa 1.4 Cosmo var. Satmayı düşüyorum. 2-3 parça çizik boyası var 102 binde. Ön takım lastik falan yeni çıt ses yok arabada. Atiker Lpgli araç. Fiyat olarak 23.750 istiyorum. Fiyat normalmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turklord_

2005 model Corsa 1.4 Cosmo var. Satmayı düşüyorum. 2-3 parça çizik boyası var 102 binde. Ön takım lastik falan yeni çıt ses yok arabada. Atiker Lpgli araç. Fiyat olarak 23.750 istiyorum. Fiyat normalmi.

Bence fiyat iyi. Hatta uygun bile yazmışsınız. Dikkat ederseniz araç cosmo. Çok iyi fiyat bence...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turklord_

Bence fiyat iyi. Hatta uygun bile yazmışsınız. Dikkat ederseniz araç cosmo. Çok iyi fiyat bence...

Alıntıları Göster
    Herkese kazasız ve mutlu günler dilerim arkadaşlar...

• Arkadaşlar acil bilgi lazım 2001 corsa c comfort almak üzereyim araç çok orjinal bunlarda abs standart değilmi bu arabada abs yok baktım iyice beyni yok ışık yanmıyor frene sert basıncada kayıp gidiyor standart sanıyodum ben araç tek kapı van değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahasss -- 13 Aralık 2014; 14:27:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahasss

Arkadaşlar acil bilgi lazım 2001 corsa c comfort almak üzereyim araç çok orjinal bunlarda abs standart değilmi bu arabada abs yok baktım iyice beyni yok ışık yanmıyor frene sert basıncada kayıp gidiyor standart sanıyodum ben araç tek kapı van değil

3 silindirlerin bazilari ucuz olsun diye abssiz üretilmis diye okudum. Kaputu acinca sag farin arkasindaymis ABS kontrol ünitesi, giren cikan hidrolik borular görüyorsan vardir calismiyordur, yoksa yoktur.
  • Friedrich Engels kullanıcısına yanıt
    Araç 1.4 16 v ama 3 silindir değilki bunlardada varmı böyle bişe abs yok baktk beynine filan
  • quote:

quote:

Arkadaşlar acil bilgi lazım 2001 corsa c comfort almak üzereyim araç çok orjinal bunlarda abs standart değilmi bu arabada abs yok baktım iyice beyni yok ışık yanmıyor frene sert basıncada kayıp gidiyor standart sanıyodum ben araç tek kapı van değil

3 silindirlerin bazilari ucuz olsun diye abssiz üretilmis diye okudum. Kaputu acinca sag farin arkasindaymis ABS kontrol ünitesi, giren cikan hidrolik borular görüyorsan vardir calismiyordur, yoksa yoktur.

Allah allah... Demekki ABS'siz uretilenlerde varmis. Bilmiyordum dogrusu

• Friedrich Engels kullanıcısına yanıt
    Valla bizde şaşırdık araba çok iyi abs olmaması kafamızı katıştırdı ama alıcaz yinede:) böyle enteresan şeyler bizi bulur zaten😄
  • quote:

Valla bizde şaşırdık araba çok iyi abs olmaması kafamızı katıştırdı ama alıcaz yinede:) böyle enteresan şeyler bizi bulur zaten😄

Haci bosver 2001´de B sinifi arabada otomatik cam olsa yetiyordu :D Bide babamin sevdigim bir lafi var: "Olmasa daha iyi ne kadar cok özellik o kadar cok sorun."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich Engels -- 14 Aralık 2014; 12:49:19 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.