Şimdi Ara

Corsa C Kulubü (2001-2006) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.448
Cevap
46
Favori
288.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

quote:

Orijinalden alıntı: bahasss

Valla bizde şaşırdık araba çok iyi abs olmaması kafamızı katıştırdı ama alıcaz yinede:) böyle enteresan şeyler bizi bulur zaten😄

Haci bosver 2001´de B sinifi arabada otomatik cam olsa yetiyordu :D Bide babamin sevdigim bir lafi var: "Olmasa daha iyi ne kadar cok özellik o kadar cok sorun."

Bu sözüne aynen katılıyorum.
    Benim daha önce sıfır aracımda her lastik değiştirmemde, lastik basınç sensörü uyarı veriyordu. Biraz düşük olsa bile uyarı yanıyordu. Bişey yok ama can sıkıcı oluyor.
    Daha başka problemler de olabiliyor tabii... Ne kadar az özellik o kadar az sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanakt

quote:

quote:

Valla bizde şaşırdık araba çok iyi abs olmaması kafamızı katıştırdı ama alıcaz yinede:) böyle enteresan şeyler bizi bulur zaten😄

Haci bosver 2001´de B sinifi arabada otomatik cam olsa yetiyordu :D Bide babamin sevdigim bir lafi var: "Olmasa daha iyi ne kadar cok özellik o kadar cok sorun."

Benim daha önce sıfır aracımda her lastik değiştirmemde, lastik basınç sensörü uyarı veriyordu. Biraz düşük olsa bile uyarı yanıyordu. Bişey yok ama can sıkıcı oluyor.
    Daha başka problemler de olabiliyor tabii... Ne kadar az özellik o kadar az sorun.

eyv ne kadar az özellik o kadar az problem de temel güvenlik ekipmanı abs den bahsediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

quote:

quote:

eyv ne kadar az özellik o kadar az problem de temel güvenlik ekipmanı abs den bahsediyoruz.

Farkındaysan ben ABS den bahsetmiyorum...

• arkadaşlar corsa 2006 essentia aracım var..
    araç çalışırken bazen zorlanıyor.. kontaktan değil ama sanki aküden bir sorun var gibi geliyor..
    gerçi 8 yıl oldu aracın aküsü değişmesi lazım..
    ama 2004 - 2002 kasa araçların halen kendi akülerini kullandıklarına şahit oldum..
    10-12 yıl gittiğini söyleyen var.. 10 yıllık bizzat şahidim :)

halen üzerinde kendi aküsü duruyor.. GM..
    ama su katıp şarj etsek sorun düzelirmi?

araç 2-3 gün çalışmadıktan sonra bu sorun sık olmaya başlıyor..
    hergün çalışırsa karşılaşmıyorum..

önümüzde kış biyerlerde araçla kalmak istemiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 15 Aralık 2014; 19:17:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turklord_

2005 model Corsa 1.4 Cosmo var. Satmayı düşüyorum. 2-3 parça çizik boyası var 102 binde. Ön takım lastik falan yeni çıt ses yok arabada. Atiker Lpgli araç. Fiyat olarak 23.750 istiyorum. Fiyat normalmi.

Bence fiyat iyi. Hatta uygun bile yazmışsınız. Dikkat ederseniz araç cosmo. Çok iyi fiyat bence...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-cok-temiz-2005-lpgli-twinport-cosmo-189278490/detay/

Fiyatı uygun tuttum ama 5664 yüzünden satılmıyor. bende millet uğraşmasın diye hasar kaydını kendim yazdım ilana.
    Ama araçta bukadar hasar yok karşıya verdiği hasarlar yazıyor zaten. Bence 5664 para tuzağı 2012 insignia aldım mesaj atıp bakmadım hasar kaydına. Aracı zaten gösteriyosun ustaya çıkıyo herşey.
    Yeni araç aldığım için satıyorum yoksa on numara araç . Belki bazıları buna gülebilir ama corsanın sürüş keyfi insigniadan daha iyi.

• quote:

quote:

quote:

2005 model Corsa 1.4 Cosmo var. Satmayı düşüyorum. 2-3 parça çizik boyası var 102 binde. Ön takım lastik falan yeni çıt ses yok arabada. Atiker Lpgli araç. Fiyat olarak 23.750 istiyorum. Fiyat normalmi.

Bence fiyat iyi. Hatta uygun bile yazmışsınız. Dikkat ederseniz araç cosmo. Çok iyi fiyat bence...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-cok-temiz-2005-lpgli-twinport-cosmo-189278490/detay/

Fiyatı uygun tuttum ama 5664 yüzünden satılmıyor. bende millet uğraşmasın diye hasar kaydını kendim yazdım ilana.
    Ama araçta bukadar hasar yok karşıya verdiği hasarlar yazıyor zaten. Bence 5664 para tuzağı 2012 insignia aldım mesaj atıp bakmadım hasar kaydına. Aracı zaten gösteriyosun ustaya çıkıyo herşey.
    Yeni araç aldığım için satıyorum yoksa on numara araç . Belki bazıları buna gülebilir ama corsanın sürüş keyfi insigniadan daha iyi.

Bende Corsa kullanmaktan çok zevk alıyorum. Çok farklı araçlarım oldu ama gerçekten Corsa farklı...

• Arkadaşlar merhaba forum'a devam etmek için Hızlı cevap bölümündenmi yazacağız acaba?
  • Arkadaşlar merhabalar, ben Antalya'da ikamet etmekteyim, ve 3 yıl evvel opel corsa 1.4 twinport 90 HP 16 V benzin+LPG 2006 sılverlıne araç sahibiyim, aracım şu an 85.000 km lerde, aracı aldığımda 55.000 Km de idi ben 2.sahibiyim, aldığımda, genel bir bakım yaptırdım, debriyaj baskı, ön farlar, ön fren diskleri, yağ,filtreler ön fren balatalar vs. değişmesi gerekenleri yaptırmıştım, şimdi yaklaşık 3 yıldır araca biniyorum ancak araçta yine sorunlar oluşmaya başladı, nedir bunlar sıraya koyarsak:
    -araç boş halde 1.viteste kalkış yaparken sarsıntılı kalkıyor (debriyaj baskıdan olabilir diye düşünüyorum, aklıma gelen bu)
    -aracın ön far ayarları bozuk fakat ayarlayamıyoruz, ayar düğmeleri iş yapmıyor.
    -ön takımlarda herhengi bir sorun olmadığı halde çok acayip şekilde tıkırtı şeklinde sesler çoğaldı (direksiyon kutusu burç arızası diye düşünmekteyim)
    -ön ve arka süspansiyonlar değiştirmiştim, ancak hem önden hemde arkalardan gacırtı şeklinde seler gelmekte (viraj demir lastiklerinden diye düşünüyorum)
    -aracı ön tamponunda çatlaklar var, bağlantı yerleri koptu, ön sisler orjinal değildi hiç hoş durmuyor, büyük ihtimalle değişeceğim.

aracımdan genel anlamda memnunum ancak aracımda yukarıda rahatsız edici durumlar var, bunları Antalya'da hangi özel servislerde yaptırmam gerekiyor, şimdi kalksak kendi opel servisine gitsek bunları yaptırmaya bi dünya para istenir diye düşünüyorum,
    birde aracımda en buyuk sorun şuki, çok cevaplar aramama rağmen henüz bulamadım, araç normal hızlarda seyrederken özellikle şehir içlerinde direksiyon çok yumuşak olması gerektiği gibi, ancak; bu durum şehirler arası yola çıktığımda ve sürat yapmaya başladığımda yine direksiyon çok yumuşak şekilde kalıyor, sanki oyuncak araba direksiyonu gibi, bu araçlarda hız arttıkça direksiyon neden sertleşmiyorki, acaba varda sadece benim araçtamı böyle bir sorun sözkonusu, bilgisi olan varsa yazabilirmi?

• kanky78 K kullanıcısına yanıt
    aracım budur.
     Corsa C Kulubü (2001-2006) Corsa C Kulubü (2001-2006)

• 1.4 comfort dizel 2005 nasıldır kaç km motor ister tahmini 3 silindirmi bu araçta fiyat olarak 18000 edermi hasar kayıtlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

1.4 comfort dizel 2005 nasıldır kaç km motor ister tahmini 3 silindirmi bu araçta fiyat olarak 18000 edermi hasar kayıtlı

Bence fiyat iyi gibi ama hasar kayıtlı arabaya yaklaşmayın derim. Hasarsız araca fazla verin ama hasar kayıtlı araç almayın bence.. sonra problem olur satması....
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    Bende aynı araçtan var. Büyük ihtimal sizin problem aküden. Birkaç ay önce aynı sorunu yaşadım. Araç kontağı çevirirken zorlanıyor, gösterge ışıklarının feri gidiyordu. En sonunda beni bir benzinlikte bıraktı :) Servisi akü ömrünü tamamlamış dedi ve yenisi takıldı. Tavsiyem bir an önce gösterin arabayı, yoksa kalabilirsiniz bir yerlerde.
  • kanky78 K kullanıcısına yanıt
    Takip anlamındaysa "Favorilerime ekle" ve "Gönder", devam eden (sıradaki) mesajı yazma anlamındaysa "Hızlı cevap".
  • Herkese merhabalar,

2004 model bir Corsa'm var. Aracımın fan ayarlama bölümünün lambası yanmıyor. ( Klima düğmesi, arka cam rezistans düğmesi yanıyor fakat fan ve havalandırma bölgesi kontrol düğmelerinin ki yanmıyor ) Yeni lamba takmak istiyorum fakat bunu kendim yapmak istiyorum. Burada kullanılan lamba modelini ve ya çeşidini bilen var mıdır acaba. Yardımlar için şimdiden teşekkürler..
  • Herkese merhabalar,

2004 model bir Corsa'm var. Aracımın fan ayarlama bölümünün lambası yanmıyor. ( Klima düğmesi, arka cam rezistans düğmesi yanıyor fakat fan ve havalandırma bölgesi kontrol düğmelerinin ki yanmıyor ) Yeni lamba takmak istiyorum fakat bunu kendim yapmak istiyorum. Burada kullanılan lamba modelini ve ya çeşidini bilen var mıdır acaba. Yardımlar için şimdiden teşekkürler..
  • Beyler, ön amortisör'de
    1-Sachs mı, Monroe mü,
    2-sadece "yağlı" mı, "+gazlı" mı tavsiye edersiniz?

İkisi de +gazlı. Sachs daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plumbium1 -- 22 Aralık 2014; 10:30:07 >
  • Herkese mutlu haftalar arkasdaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiowas

Herkese merhabalar,

o kısmı sökerek (alt ve üstten tırnaklı olması lazım ) ön paneli çıkardıktan sonra içerden 1-2 plastik aksam sökünce ledlere ulaşabiliyorsun. ben değiştirmiştim ama adını tam bilmiyorum dipsiz diye geçiyordu sanırım. ledi söküp herhangi bir elektrikçiden aynısından alabilirsin. plastik kısımları sökerken nasıl söktüğüne bak lego gibi basit zaten. aynen takarsın 5 dakikalık bir iş hepsi

• bahasss kullanıcısına yanıt
    hocam bende corsa c 1.4 almak üzereyim .. sen aldınmı görüşlerini öğrensek
  • Merhaba arkadaşlar

Opel Corsa C silverline paketi 2006 model aracım var aracımın jantları orjinal 15 inç fakat ben Ofset ve bilezik ölçülerini ( jant genişliğini ) bilmiyorum 4*100 bijon değerine sahip jantlarımı değiştirmek istiyorum da o Yüzden orjinaline uygun jant almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
    ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.