Şimdi Ara

Corsa C Kulubü (2001-2006) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.448
Cevap
46
Favori
288.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 Twinport 1.2 aracıma 14'' veya 15'' alaşım jant düşünüyorum. Görüş ve önerisi olan katılımcıların cevaplarını bekliyorum. Kazasız günler dilerim.
  • Merhaba arkadaşlar eşimle beraber kulanmak için otomatik tek kapıda olabilir corsa c almayi düşünüyorum fakat temiz bi corsa bulamadım aranızda aracını satmak isteyen varsa alabilirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

CORSA C 2005 1.3 cdtı enjoy(orjinal çelik jant) opelim var.Arabaya 4 adet yazlık lastik alacağım.orjinal lastik olçüleri 175/65 R14 olarak görünüyor.Yazdiğim model için güvenli ve yol tutuş açısından hangi lastik ölçüleri daha iyi olur sizce?

cevaplarınız için şimdiden tesekkurler
  • Arkadaslar iyi aksamlar. 2003 model corsa c aracim yolda kaldi. Ön çeki demirine ihtiyacim var. Yardim edebilecek olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuburr

Arkadaslar iyi aksamlar. 2003 model corsa c aracim yolda kaldi. Ön çeki demirine ihtiyacim var. Yardim edebilecek olan var mi?

Hocam detaylı bilgi verseydiniz keşke. Neredesiniz?
  • 2005 1,2 twinport ne kadar eder acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustisahin -- 14 Aralık 2015; 14:21:36 >
  • Arkadaslar corsamda lpgde iken daha belirgin olan benzinde minimuma inen rolanti dalgalanmasi ve gaza basarken yada daha ziyade cekince ortalama 3 4 sefer gerceklesen silkeleme var buda yine lpgde daha belirgin ama benzindede kendini hissttiriyor basina gelen varsa paylasim bekleriz

• merhaba arkadaşlar.aracım 2005 corsa dizel otomatik. Bazan arabanın vites geçişleri düzensizleşiyor 3000 3500 arası aniden vites yükseltip rölenti hemen düşüyor. stop edip tekrar çalıştırdığımda vites geçişleri düzeliyor. sebebi aniden gaza basmam olabilir mi? yoksa bi arıza mı var.
  • Selamlar, bende yarından itibaren 2004 model Enjoy 1.4 Twinport corsamla aranıza katılıyor olacağım. Araç 106bin km'de birkaç kazası olmuş geçtiğimiz senelerde 12 yaşında araç istanbulda kazasız bulmak imkansızdı zaten araç için gayet uygun bi fiyata el sıkıştık. aldıktan sonra malum sitede aynı statüdeki araçlara göz gezdirdim 5-6 bin tl ucuza almışım sanırım. istanbul kadıköy civarında tanıdığınız iyi bir özel servis var mıdır ? Birde aracın anahtarı kumandalı olan orijinal anahtarından değil ben orijinalinden almak istiyorum. fiyatları hakkında bilgi sahibi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi ? Teşekkürler
  • 140-150 gidiyor araç bana mısın demiyor.güzel. (1,2 ecotec 2006)
  • Arkadaşlar, 2001 model corsa 1,4 otm ( benzin+lpg) aracımın bakım zamanı geldi. Yağ olarak viskozite ve litre olarak almam gereken ürünü bildirirseniz sevinirim.

İlaveten aşağıda linkini verdiğim ürünler için bilgilerinizi rica ediyorum.
    urun.n11.com
    Oto Filtre Setleri Fiyatları & Markaları - n11.com
    http://urun.n11.com/filtre-setleri/opel-corsa-c-10-12-14-benzinli-3lu-filtre-set-P27930300

Yine ilaveten elimde hiç kullanılmamış BOSCH Platinium İridyum R6 ( 0,7 mm tuırnak aralığı ) olan 4 adet buji var. Bu bujiler uygun mudur?

Teşekkür ederim.

• Konu ölmüş sanırım herkes sattı Corsa C'sini
  • corsa c 1.3 CDTI enjoy a geçiş yaptım 1 ay kadar önce :) aile üyeleri sevmediği için satacak gibiyim ama bakalım şuan km de 17-18 kuruşla geziyorum :)
    4 yıl önce de essentia modeli vardı özlemişim corsa yı
    yalnız eski aracımda da olan ön ve arka takımlardan gelen sesleri unutmuşum şuanda biraz sinir bozucu ama olsun
    tüm corsa c severlere selam olsun :)
  • opel corsa C 1.3 dizel 2006 araç sahibiyim.. km 102.000 beyaz
    aracımın sağ ön çamurluğu benden önce boya görmüştü zaten..
    park yerinde dururken bi araç çarpıp kaçtı sağ ön çamurluk değişti serviste
    tamponda sadece bir tırnak kırığı olmasına rağmen değişmemesi için tüm ısrarlarıma rağmen değiştirdiler..
    tek kaydı budur.. sağ ön çamurluk ve tampon..

bunun dışında sağ ön kapıda etek altı boya var.. küçük 2 göçük vardı biraz vakum biraz boya değişen yok..
    göçük siharbazında 100 tl ye yapıldı.. araçta bunlar dışında değişen kaza boya yok..

bagaj kapağı camları vs. zaten hiç işlem görmemiş fabrika çıkışı GM marka orjinaldir..
    aküsü geçen yıl değişti.. eski aküsünü değiştirdik ama halen taş gibi şarj tuttu ve komşum teknesinde kullanıyor
    eski varta akülerin kalitesi bu olsa gerek yine varta akü takıldı garantisi devam ediyor..

yedek anahtarı özel opel çantası kitapçıkları duruyor araçla verilecektir.

üzerinde tamponda sis lambaları araçta xetec teyp (usb-sdcard) mp3 çalar mevcut
    orijinal kasetçalarınıda alıcısına vereceğim..

78.000 de aldım 102.000 km de şuan temiz kapalı garajda kullanıldı periyodik bakımları yapıldı..
    yakıt cimriliği konusunda zaten hepiniz biliyosunuz bişey yazmama gerek yok..

bu durumdaki opel corsa c bir aracın fiyatı ne olur sizce?

26.500 TL çok mu olur araç için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 17 Ocak 2016; 23:00:27 >

• Merhaba arkadaşlar ismim Oğuzhan Ankarada yaşıyorum yaklaşık 7 yıldır 2001 corsa c tek kapı 2001 1.4 16v comfort kullanıcısıyım manuel vites gümüş gri atiker lpg li 11 bin km de aldım şuan 388 bin km de motor şanzuman orjinal hiç sorun yaşamadım ufak tefek yaş arızaları dışında egr gibi(maşallah) aracıma bu kasalarda olan cd çalardan takmak istiyorum sizce uyarmı esas amacım cd çalarla birlikte teyp bilgi ekranı ve direksiyondaki kumandayı kullanmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum kazasız belasız günler...

• Merhaba arkadaşlar ismim Oğuzhan Ankarada yaşıyorum yaklaşık 7 yıldır 2001 corsa c tek kapı 2001 1.4 16v comfort kullanıcısıyım manuel vites gümüş gri atiker lpg li 11 bin km de aldım şuan 388 bin km de motor şanzuman orjinal hiç sorun yaşamadım ufak tefek yaş arızaları dışında egr gibi(maşallah) aracıma bu kasalarda olan cd çalardan takmak istiyorum sizce uyarmı esas amacım cd çalarla birlikte teyp bilgi ekranı ve direksiyondaki kumandayı kullanmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum kazasız belasız günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzhnadk

Merhaba arkadaşlar ismim Oğuzhan Ankarada yaşıyorum yaklaşık 7 yıldır 2001 corsa c tek kapı 2001 1.4 16v comfort kullanıcısıyım manuel vites gümüş gri atiker lpg li 11 bin km de aldım şuan 388 bin km de motor şanzuman orjinal hiç sorun yaşamadım ufak tefek yaş arızaları dışında egr gibi(maşallah) aracıma bu kasalarda olan cd çalardan takmak istiyorum sizce uyarmı esas amacım cd çalarla birlikte teyp bilgi ekranı ve direksiyondaki kumandayı kullanmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum kazasız belasız günler...

Aynı araçtan bende de var.Yalnız bendeki orjinal 84000 km de. Neyse bende cd çalar taktıracağım ama kaliteli Çin işi Android bir multi media düşünüyorum.Olmuşken artık ekranlı olup navigasyon vs diğer uygulamalarda çalışsın. Böyle bir sistemin maliyeti 700-1500 tl arası.

• Orjinal opel cd çalarlı teyplerini araştırdım 200 300 tl arası fiyatları var multümedya gibi bişey düşünmedim hiç dediğim gibi kumandaları ve ekranı kullanabilmek istiyorum oyüzden orjinal teypten takmak istiyorum bu uyum için tereddütteyim uymazsa multimedya düşünebilirim
    Corsa c candır 84 bin dediğin bu aracın elinin kiri 375 bin bakımını özel serviste yaptırdım motora kamera sokup incelediler motorunda hiç aşınma yok dediler sen bu şekilde kullan şüphesiz 1 milyon gider dediler bozulana kadar devam

• Arkadaşlar bende Opel Corsa c almak istiyorum, 1.4 benzinli, 170 bin km geçmemiş olmalı yaklaşık kaç paraya Almalıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2001 model corsa c otomatik aracımın orj teyp ve hoparlörleri ile vedalaşma vakti geldi. Elimde teyp kasasıda mevcut. Varsa 2.el veya önerilerinizi beklerim.

Yeni alacağım teyp mutlaka telefon bluetooth bağlantısına imkan veren türden olmalı.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.