Şimdi Ara

Corsa C Kulubü (2001-2006) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
46
Favori
288.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.7 DTI'ların motoru Isuzu motorudur ve eski teknolojiye sahip bir motordur. Fazla yorulmamış, normal kullanılmış bir araçsa hiç açılmadan 500.000km gider. Beyin arızası kroniktir. Yeni beyin ortalama 1000tl'ye hallolur. Eğer araçta orjinal GM beyni varsa her 15bin de bir yapılacak olan bakımla sorunsuz gider. Triger seti de eğer yan sanayiyse 15-20 bin km arası gider, eğer orjinalse 70-80 hatta 90 bin km gider.

Rampalarda vites küçültmeyi gerektirmez, 1.3ler gibi yığılmaz. :) Düz yolda ise 1.3lerden farkı yoktur. Düz motorin yakabilir. Yazılım, turbo büyültme gibi her türlü şeyle motoru oynayabilirsiniz, sıkıntı çıkarmaz. Oynanmaya el verişlidir.
  • Van dan çıkma araçların normallerden farkı nedir?Arka koltukların ve camın olduğunu biliyorum ama başka ne tarz farklılıklar uygulanıyor?
  • bildiğim kadarıyla hız sınırlarında otomobil değil kamyon limitlerine tabi her sene muaynesi var vede modele motora göre vergisi yüksek olabiliyor
  • arkadaşlar kolay gelsin bende pazartesiden itibaren c kasa corsacılardan olucam. sizce 2004 1.2 njoy için 18.000tl nasıl. araç 195000de?
  • Arkadaşlar merhaba, LPGli 2004 1.2 essentia ile ben de aranıza yeni katıldım. Sormak istediğim bir konu var.
    Bu modelin bakımları kaç bin km de bir yapılmalı?
    Hangi marka ne tarz bir yağ konulmalı (sentetik, yarı sentetik)?

arabanın kitapçığı yoktu internetten de sağlıklı bir bilgi bulamadım 7500 ile 15000 arasında bir sürü sonuç çıktı.
  • Arkadaşlar ismim fatih,

yaklaşık 8 ay önce bir corsa c aldım 2005 model 1.0.Aldığıma alacağıma 14.06.2015 kadar pişmandım.Aracı hanıma aldım süremedi satmak istedim ve bir türlüde istediğim fiyata satamadım.Aracım çok bakımlı değişmedik şasesi ile kaportası kaldı,mekanik tüm aksamları aldığım gün bakımdan geçirmiştim.Trigeri,debriyaj balatası enjektörleri falan sıfır.Gazipaşa/Antalyada satamayacağıma kanaat getirince arkadaşıma verip kayseriye gönderdim.Kayseridede satılmadı.Satılmama nedeni motorun küçük olması yoksa havada kapacaklar.Bende kızdım aracı geri getirmek için kayseriye gittim.Aynı zamanda 2,3 150 beygirlik performans şanzımanlı bir ford scorpiom var.Çok güçlü MAŞALLAH diyeyim nazar değmesin.Kayserinden geçen paraz yola çıktım saat 11:30 civarı seydi şehir yolundan akseki alanya derken gazipaşaya gelicem.Yav araç bir gidiyor bir gidiyor anlattığım kimse inanmadı bana(kafa bulduğumu düşündüler)Yaw arkadaş rampada bmw solladım mersedes solladım cruse megan ford mondeo saymıyorum onları,kimseye inandıramadım.Keşke kameraya çekse idim.Güçlü motara sahip bir aracım var zaten çokda agresif sürerim bana aynı duyguyu bu küçücük hatta miniminnacık opel corsa verdi yahuu,yalanım varsa ne derseniz o olayım.Araç rampa tırmanmada 10 numara ne bayılması alakası yok,düz yolda en fazla 160 yapabildim belki zamanla açılabilir ama 180 yapacağını sanmıyorum,gene şaşırtmassa.Eve geldim araçdan indim etrafında döndüm alıcı gözü ile baktım,ulan 7 saatlik yolu ben bunlamı geldim diyorum kendi kendime.O yolda bu performansı yapan araç bumuydu.Ama millete sorsan motoru küçük bayılır çekmez.Valla ben onu beşi bilmem yolculuğumun 4 saati virajlı yollarda geçti o yolları bilen vardır,beni sadece 1 adet bmw geçti sonra onu yakaladım rampada tekrar geçtim haricinde 1 araç bile beni geçemedi hatta 1 saatte erken geldim.Aracın huyunu suyunu bilsem virajlara daha farklı girerdim,dönüşlerini kestiremediğim için virajlara temkinli girdim.Ve ben bu aracı satmaktan vazgeçtim.Aracımın kronik sorunu yağ yakması ustam 10-60 yağ koyarsan çok aza iner dedi şuan içinde 10-40 yağ var.Sipariş ettim bu hafta 10-60 yağ koyacağım.Yukarda yazdıklarıma kimse inanmadı,kimseyede yalan borcum yok benim aracım bu.Aracı satmaktan vazgeçtikten sonra 4 adet yerli yapım çelik jant aldım,üzerindeki lastikler michael.Siyah kapı takozlarınıda söktüm,içini dışını kir sökücü ile güzelce silip akpak pırıl pırıl ettim.Aracı seviyorum artık.Benim motorla aynı yakıyor.

• Merhaba Corsa C sevenler,

2003 ve üzeri modelde, otomatik yada easytronic, maksimum 20,000 Tl civarı istanbulda Corsa arıyorum. Ama bazı şüpelerim var. eşim hamile ve onu doktora götürmek için almayı planlıyorum. tabi bebek olunca da devam edeceğim. sizce bu kriterlere uygun güzel, temiz bir Corsa bulabilir miyim istanbulda.

Şimdiden teşekkürler
  • guvenhatay G kullanıcısına yanıt
    Ağır bakım dedikleri motor kayışının filitrelerin balataların vs değişimidir bunun orjinal servis fiyatı 5000 tl gibi bir rakam fazlada olabilir normal servis te yarı yarıya fark eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kolu yukarı kaldırarak koltuğu ileri yada geri oturarak ittiğinizde hafiften yükselip alçalıyor çokta önemli bir fonksiyonu yok bence çok gereksiz yere koymuşlar zira çok azbir hareketi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı ramazanlar max 17,000-18,000 aralığında bi bütçem var bazı forumlardan C sınıfı bi Corsa tavsiye edildi bana bu aracın artıları yada eksileri belirtilebilir mi ilk aracım toyota corolla 1,6 idi iki kişilik bi aileyim işe gidip gelme ve hafta sonu gezintisi için hem yakıt hem rahatlık acısından düşünüyorum lütfen tavsiyede bulunun kafam çok karısık Mersin içi aracı olan satmayı düşünen olursa fiyat abartısı olmadan km ve kaportada 1 değişen önemli değil boya tek tük olabilir arabasına kefil olan ile görüşebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 33bugra33 -- 3 Temmuz 2015; 11:50:03 >
  • İyi akşamlar arkadaşlar. 2004 Opel corsa 1.0 cc aracımla beraber depomu fulledim ve Ordu dan yola çıktım hız olarak genelde 90 ile 100 km arasında seyir ettim. Yolculuk boyunca arada bazen 120 ile gittim ancak çok değil en fazla 150 km sini otobanda 120 ile gittim. İstanbula evin önüne geldiğimde 895 km gösteriyordu ve benzin lambası henuz yanmamıştı. Birkaç gün şehir içi kullandım ve aracım 945 km oldu bu arada ışık yandı tabiki. toplamda 43 lt benzin aldı. Bir sonraki uzun yolculuğumda Allah izin verirse daha sabırlı olup 90 km hızı hiç geçmeden bir depo benzin ile 1000 km yol yapmayı planlamaktayım. Benzinli bir araca göre yakıt verilerim gercekten çok iyi diye düşünüyorum. Mavellan arkadaşın dediği gibi perfonmansından da oldukca memnunum. Benimde beklediğimin çok üstünde perfonmans olarak.
  • Beyler Selamın Aleyküm
    Benim Size bi sorum olacak.2005 model Opel Corsa 1.4 Twinport sahibiyim.Bildiğim kadarıyla bu araçlar 90 Hp fakat benim ruhsatta 45 KW yazıyor. Bu da yaklaşık 60 Hp eder.bana biraz saçma geldi.Corsanın ara motor modeli falan olabilir mi acaba
  • Corsa C mi sattım.
    satarken teybi anlaşarak söktüm ve satıyorum

+

normalde verilemeyen kumanda

+

2004 Corsa c direksyon kumandası aktif etme aparatı

+

double din çevirici gri çerçeve ( siyahıda var hangisi istenirse )

275 TL elden satarım

cihaz ocakta hepsiburadadan alınma yorumlarda mesajım hala var.

• Merhaba, 2001 model orjinal 66000 km de 1,4 comfort otm modele sahibim. Araç gerek kasa gerekse motor orjinal durumunu korumakta. Sizden ricam aracın ses kalitesini biraz daha artırmak için ön ve arkalara kabin önermeniz. Ses mevcut orjinal radyosu üzerinden alınacak.

Teşekkür ediyorum.
  • 2001 1.4 3 kapılı aracımı satıyorum, sahibinden ilan no = 154125220
  • 2006 opel corsa 1,2 essentia alarak aranıza katıldım.

Syg.
  • 2003 1.4 114k km lpg gümüş renk corsa 24 bin diyor. kaza yok. ön arka çamurluklar çiziklerden dolayı boyalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

Merhaba, 2001 model orjinal 66000 km de 1,4 comfort otm modele sahibim. Araç gerek kasa gerekse motor orjinal durumunu korumakta. Sizden ricam aracın ses kalitesini biraz daha artırmak için ön ve arkalara kabin önermeniz. Ses mevcut orjinal radyosu üzerinden alınacak.

Teşekkür ediyorum.

Cevap gelmedi. Bizde gidip dandik bir şey satın aldık.
  • quote:

quote:

Merhaba, 2001 model orjinal 66000 km de 1,4 comfort otm modele sahibim. Araç gerek kasa gerekse motor orjinal durumunu korumakta. Sizden ricam aracın ses kalitesini biraz daha artırmak için ön ve arkalara kabin önermeniz. Ses mevcut orjinal radyosu üzerinden alınacak.

Teşekkür ediyorum.

Cevap gelmedi. Bizde gidip dandik bir şey satın aldık.

hocam bana bari cevap ver de kazıklanmayalım
    ilandaki aracı kaça alayım. niyetlendim buna.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-cok-temiz-opel-lpg-li-kullanin-hayran-olcaksiniz-224859888/detay/

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.