Şimdi Ara

Corsa C Kulubü (2001-2006) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.448
Cevap
46
Favori
288.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

quote:

Orijinalden alıntı: onat

quote:

Merhaba, 2001 model orjinal 66000 km de 1,4 comfort otm modele sahibim. Araç gerek kasa gerekse motor orjinal durumunu korumakta. Sizden ricam aracın ses kalitesini biraz daha artırmak için ön ve arkalara kabin önermeniz. Ses mevcut orjinal radyosu üzerinden alınacak.

Teşekkür ediyorum.

Cevap gelmedi. Bizde gidip dandik bir şey satın aldık.

hocam bana bari cevap ver de kazıklanmayalım
    ilandaki aracı kaça alayım. niyetlendim buna.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-cok-temiz-opel-lpg-li-kullanin-hayran-olcaksiniz-224859888/detay/

Hocam, Ben 2003 model bir araca 24,600 tl para vermem.Gider üzerine 48 ay vade ile 15000 tl kredi çeker bu arabayı "Yeni Ibiza 1.2 lt TSI 90 hp" satın alırım veya ikinci el yüksek modellere dönerim. Kendinize en az 5 sene sorun çıkarmayan,garantili bir araç peşine düşün Tabi şartlarınız uygunsa.

Saygılar,selamlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

quote:

quote:

Merhaba, 2001 model orjinal 66000 km de 1,4 comfort otm modele sahibim. Araç gerek kasa gerekse motor orjinal durumunu korumakta. Sizden ricam aracın ses kalitesini biraz daha artırmak için ön ve arkalara kabin önermeniz. Ses mevcut orjinal radyosu üzerinden alınacak.

Teşekkür ediyorum.

Cevap gelmedi. Bizde gidip dandik bir şey satın aldık.

hocam bana bari cevap ver de kazıklanmayalım
    ilandaki aracı kaça alayım. niyetlendim buna.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-cok-temiz-opel-lpg-li-kullanin-hayran-olcaksiniz-224859888/detay/

Hocam, Ben 2003 model bir araca 24,600 tl para vermem.Gider üzerine 48 ay vade ile 15000 tl kredi çeker bu arabayı "Yeni Ibiza 1.2 lt TSI 90 hp" satın alırım veya ikinci el yüksek modellere dönerim. Kendinize en az 5 sene sorun çıkarmayan,garantili bir araç peşine düşün Tabi şartlarınız uygunsa.

Saygılar,selamlar

hocam nakit param olsa zaten dediğiniz gibi yaparım da elde avuçta bir şey yok, yeni atandım öğretmenim. şuan için anca 20-25 binlik bir araba alabilirim kredi ile.
    adama 22 bin lira teklif ettim bakalım.

• Arkadaşlar merhaba, Nisan 2014 yılında 2004 model Corsa aracımı aldım. Almadan önce yaptırdığım tramer sorgusunda araca ait herhangi bir kaza bulunamamıştır mesajını aldıktan sonra aracı almıştım. Geçen gün muayene yaptırdım ve oradaki görevli aracın kilometresinin düşürülmüş olduğunu söyledi. O anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü çünkü arabayı almadan önce belirttiğim gibi yaptırdığım sorguda hasar ve kilometrede bir sorun gözükmüyordu. Muayeneden sonra şüphelenip tekrar sorgu yaptırdım ve ikinci bomba, araçta 1860 tl lik kaza mesajı geldi. Sevindirici tarafı kazanın önemli bir sorun teşkil etmeyen bir kaza oluşuydu. Tampon değişmiş ve 900 işçilik ve 900 küsür tl tampon ve tampon parçalarının masrafı tutmuş. Merak ettiğim aracı almadan yaptığım sorguda herhangi bir sorun yokken ( kilometre sorgusundan emin değilim fakat kilometresi düşülmüş araç satın almaktan sakındığım için mutlaka ona da dikkat ettiğimi hatırlıyorum) neden şimdiki sorguda bu sorunlar çıkıyor. Fikri olan varsa şimdiden teşekkür ederim.

• arkadaşlar merhaba corsa sına plazma kadran düşünen varsahttp://forum.donanimhaber.com/m_109658519/f_//tm.htm#109658519 konuya beklerim
  • Corsa C Direksiyon kutusu yerinden çıkıyor.(Kutu dediğim direksiyon ile kadran arasında koruyucu üst kapak.) Nereden temin edebilirim veya adı var mı o plastik şeyin.
  • Arkadaşlar bu zamana kadar ihtiyaç duymamıştım ama artık lazım olacak. 2006 corsa c aracım var. bu araçların arka koltukları yatar mı? evet ise nasıl? cevaplarsanız sevinirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Arkadaşlar bu zamana kadar ihtiyaç duymamıştım ama artık lazım olacak. 2006 corsa c aracım var. bu araçların arka koltukları yatar mı? evet ise nasıl? cevaplarsanız sevinirim?

hocam ilk önce oturulan kısmı ön taraftan yukarı kaldırıyorsunuz.yerinden çıkacak. daha sonra o tuttugunuz yeri aşağıya doğru katlıyorsunuz. şöyle tarif edeyim. koltuğun tuttuğunuz yeri yere gelecek. oturdugunuz yüzü öndeki koltuklara gelecek şekilde. daha sonra arka koltukları hafif yatırıp başlıkları söküyorsunuz. daha sonra tamamen yatırabilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba. size birşey sormak istiyordum. 2005 model 95000 km de bir corsa 1.2 twinport var. araçta hasar kaydı görünmüyor. ama sol tarafta kapılarda boya var sürtmedacen kaynaklıymış. fiyatta 22750 diyor. bu fiyat nasıl sizce.
  • ARKADAŞLAR ACİL CEVAP BEKLEDİĞİM İKİ SORUM VAR !!!!

1.Aracım ne oldu ise kontak açıldığında teybi açmıyor yeni oldu bu illa açma tuşuna basmam gerekiyor neden oldu ? Nasıl otomatik açılır hale getirebilirim ?

2.AracımI aldığımdan beri tüm kapıları açmak için 2 kere açma tuşuna basıyorum ilkinde sadece şoför kapısı açılıyor bunu nasıl ayarlıyoruz?Nasıl düzelticem.

LÜTFEN ACİL YARDIM EDİN ! aracım 2002 comfort 1.4

İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat10tr -- 9 Ekim 2015; 23:12:29 >
  • Herkese merhabalar. Nacizane kullanıcı yorumlarını aktardığımız Corsa C videomuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

OtoCheckyoutube
    2001 Opel Corsa C 1.4 Comfort İncelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=7rxu_R0hpXo

• ferhat10tr kullanıcısına yanıt
    Yeride olsam arabayı atamadığım sürece ugrasmazdim önemli sorun değil bence tabi bu benim fikrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben 2005, 2006 civarı dizel otomatik corsa almayı düşünüyorum 80000 km civarı.
    fiyatlar genelde 30000 civarı.
    ne dersiniz önerir misiniz? ilk aracım olacak.
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • ___Murat___ kullanıcısına yanıt
    2005 twinport 1.2 benzinli aracımın 2. vitese geçişte bazen zorlanma oluyor. Ayrıca gösterge paneli ışıkları 'gitti' farları açtığımda. Acaba sigorta mıdır? Sigorta ise hangi no'lu sigorta konusunda yardımcı olabilir misiniz? Saygılar.
  • tavria T kullanıcısına yanıt
    Gösterge panelini hallettim. :) 2.vites sorun/sorum halen geçerli? :)
  • corsa c uyumlu ucuz sis farı linki verebilecek var mı?
  • sincera35 S kullanıcısına yanıt
    O size belirtilen fiyatlar çok uçuk. İmkanınız varsa bu tür ağır işlemler için konyada yıldız opel var, orada ismail ustaya gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz.fiyatları standart ve piyasa geneline göre ne çok ucuz ne pahalı. İki sene evvel 2004 1.3 cdti easytronic corsa aracımın baskı balata bilye değişimini sanırım luk marka ürünlerle 300 tl den yaptılar. Hadi şimdi olsun 600-750 lira. Volan değişecek diye bir şart yok. Beyin tamiri yok. Duymadım hiç, güncelleme diyorsanız yıldız opel onu da yapıyor sanırım ücretsiz.1.7 dizellere sabit Volan olmuyor ama 1.3 lere oluyor diye biliyorum. Bu arada şuanki baskı balata bilye olayımda üstünden çıkan orijinal malzemelerden çok daha memnunum. Üstelik aracı günlük olarak eşim kullanıyor ben kendime 2001 manuel benzinli 1.4 polo aldım ve lpg taktırdım. Bazen turbo krizim gelince corsa ile kendime geliyorum haricen pek kullanmıyorum. Siz düşünürseniz mesaj atın ben fiyat öğrenebilirim. Başka işlemler varsa onları da sorabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• park sensörü aldım 40 liraya takmak için 100 lira istiyorlar
  • captain58 C kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkür ederim. ben baskı balata volant birkaç körük vs değiştirdim hepsini. izmirde özel bir serviste yaptırdım ve orjinal parçaları taktırdım. bakımları ile birlikte bana 1800 liraya mal oldu. sadece baskı balata volant (sabit olandan değil) parça fiyatı 1000 liranın üzerindeydi.

Arabayı aldıktan sonra biraz masraf etmiş oldum ama araba şimdi eksiksiz gayet iyi durumda. Aslında satmayı düşünüyodum ancak o kadar masraf edince bineyim dedim.
  • tavria T kullanıcısına yanıt
    Gösterge panelini nasıl hallettiniz acaba?
  • eroseleary kullanıcısına yanıt
    Hocam sol taraf far ayar (aşağı-yukarı) düğmesinin sağındaki ayar düğmesini yanlışlıkla kapatmışım. 'Acemilik'
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.