Şimdi Ara

Corsa C Kulubü (2001-2006) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.450
Cevap
45
Favori
291.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: velfecir

2001 Model 1.4 Benzinli bir comfort ta ben aldım bugün :))
    110.000 KM , 11.000 TL

Lakin orjinal teyp cd çalmıyor galiba.
    Direksiyondan kumanda etmek istediğim için orjinali kullanmak istiyorum.
    Ekranda da şarkı ismi vs.. gözüksün istiyorum.

Konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

hocam hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle...
    Acaba 5k mı? 3k mı?
  • selam arkadaşlar
    bugun başıma gelen olayı sizlerle paylaşmak istedim. 2004 model 1.3 essentia corsa c sahibiyim. internetten BLAUPUNKT cd 30 cd mp çalar aldım. fakat oto teypcisine gittiğimde gördüm ki benim aracımdan çıkan teybin soketi ile benim aldığım teybin soketi farklı yani giriş yerleri olmuyor. bu yüzden aldığım teybi geri gönderdim kendi teybim de bozuk. nasıl bir yol izlemeliyim sizce??? elektronik mağzalardan bir teyb aldığımda direksyonda kumanda yapılmıyormuş sanırım orjinalini de bulmak zor. böyle bir olay başına gelen ve çözüm bulan varsa yardımcı olsun lütfen. şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar malum direksiyon kutusu sorunu bendede mevcut revizyon için 200 250 arası fiyat veriyorlar piyasada GENERAL RİCAMBİ - DELPHİ - SİSMAK marka yan sanayi komple kutu 200 tl civarı sizlerin tavsiyeniz ne olur revizyon mu yoksa yan sanayi sıfır kutumu daha mantıklı olur.

son olarak hiç bir işlem yaptırmasak bi zararı olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: an_believab_il

quote:

110.000 KM , 11.000 TL

Acaba 5k mı? 3k mı?

çok sağol arkadaşım :)

araba 3K.

5K için bütçe yetmedi , biraz daha fazla onlar.

2. arabada artık kısmetse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shagg

arkadaşlar selamlar.
    bende babam için geçen hafta 2005 1.3 cdti enjoy+sp bir araç aldım. Araç daha 63000 km de bakımlı bir araç. aracı bir benzinlikten depoyu sadece pompa atana kadar doldurdum. ve 100 km şehir içi yol yapıp aynı işlemi tekrarladım. 6,5 lt tüketim oldu. Araç ankara soğuklarında kullanıldı ve bende otomotiv sektöründeyim ve aracıda hiç yormadım. deviri hiç yükseltmeden kullandım.(ort 2000-2500 dev/dk) . sonuçta km de 25 kuruş gibi bir değer. aslında tüketim bana çok geldi. çünkü müthiş sakin kullanım oldu. sadece aklımda olan hava filtresinin yan sanayi oluşu. onun haricinde bir fikrim yok. ayrıca arkadaşlarımın başka marka model dizel araçları havalar sıcakken 5-6 lt yakarken şu soğuk havalarda 8-9 lt yakııyor.
    lütfen tüketimim konusunda fikirlerinizi ve kendi tüketim örneklerinizle bana yardımcı olurmusunuz ???

saygılar....

arkadaşlar sanırım kimse yardım etmeyecek !!!

• quote:

quote:

arkadaşlar selamlar.
    bende babam için geçen hafta 2005 1.3 cdti enjoy+sp bir araç aldım. Araç daha 63000 km de bakımlı bir araç. aracı bir benzinlikten depoyu sadece pompa atana kadar doldurdum. ve 100 km şehir içi yol yapıp aynı işlemi tekrarladım. 6,5 lt tüketim oldu. Araç ankara soğuklarında kullanıldı ve bende otomotiv sektöründeyim ve aracıda hiç yormadım. deviri hiç yükseltmeden kullandım.(ort 2000-2500 dev/dk) . sonuçta km de 25 kuruş gibi bir değer. aslında tüketim bana çok geldi. çünkü müthiş sakin kullanım oldu. sadece aklımda olan hava filtresinin yan sanayi oluşu. onun haricinde bir fikrim yok. ayrıca arkadaşlarımın başka marka model dizel araçları havalar sıcakken 5-6 lt yakarken şu soğuk havalarda 8-9 lt yakııyor.
    lütfen tüketimim konusunda fikirlerinizi ve kendi tüketim örneklerinizle bana yardımcı olurmusunuz ???

saygılar....

arkadaşlar sanırım kimse yardım etmeyecek !!!

Havalar asırı soğuk ve sanırım sehirici ağırlıklı kullanmissiniz o yüzden tüketim normalden fazla olacaktır bir de bu denemeyi 100km de yapmak doğru değil pompalar tam dolup attıgında aralarında 1 ltden fazla fark olabiliyor o yüzden depoyu tam doldurup tam bosalinca hesaplamak en dogrusu olmuyorsa en az 500 kmde test etmek lazim

Ben 2 yıl kullandım en fazla 5.9 oldu ortalamam. Genel ortalama da 5 lt idi

Ayrıca aracınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Murat___ -- 13 Şubat 2012; 22:34:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mceke

arkadaşlar malum direksiyon kutusu sorunu bendede mevcut revizyon için 200 250 arası fiyat veriyorlar piyasada GENERAL RİCAMBİ - DELPHİ - SİSMAK marka yan sanayi komple kutu 200 tl civarı sizlerin tavsiyeniz ne olur revizyon mu yoksa yan sanayi sıfır kutumu daha mantıklı olur.

son olarak hiç bir işlem yaptırmasak bi zararı olurmu

Revizyonda yaptırsan yeni de alsan sonra yine ses yapıyor çoğunlukla o yüzden en iyisi öyle binmek. Herhangi bir zararı yok ses disinda
  • 2003 yılında aldığımız 2004 model Opel Corsa 1.3 CDTI araba var 3 tane. Şehirler arası 100 km de 5 litre mazottan fazla yakmıyor. 170.000 km ye gelen Corsa 1.3 CDTI var ön fren balatalarından başka bir şey değişmedi arabada. İnanmazsınız aküsü bile değişmedi. 10.000 km de bir yağı, yağ filtresi, mazot filtresi, motor hava filtresi değişiyor ve bunlar 100 TL yi geçmiyor. Tekrar yazıyorum arabada hiçbir parça değişmedi masraf çıkarmadı. Arabayı aldığımızda ilk 1 sene garantisi bitmesin diye iyi kazıklanmıştık yetkili Opel servisine. Bir corsa 1.3 cdti da radyatör suyuna yağ kaçırma sorunu vardı 110 TL ye yağ soğutma pompası değişmişti.

Sonuçta Opel Corsanın masrafsız olmasından çok memnunuz.

Arabanın fotoğrafınıda koyuyorum.

Soy ismin AYAZ yanında da doğum tarihim :)

Corsa C Kulubü (2001-2006)

• bende niyetlendim 2003 1.7 cdtı yarın görmeye gideceğim nelere dikkat etmem gerekiyor??
  • birde bu araç nasıl yakar sizce ekonomik olduğu düşüncesiyle tercih ediyorum
  • ARKADAŞLAR BU CORSALARIN 1.7 CDTI VARMI
    YOKSA DTI SATILIRKEN CDTI OLARAKMI YAZILIYOR ??
  • c kasada 1.7 cdti yok. d kasada var ancak onu da tr de bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beykozz

birde bu araç nasıl yakar sizce ekonomik olduğu düşüncesiyle tercih ediyorum

Vergisini de hesaplıyorsunuz di mi ekonomik derken. Yakıt 1.3 cdti ile benzer deniyor. Bir de eğer ticariyse ruhsatta her sene muayene olayı var.
  • quote:

quote:

quote:

110.000 KM , 11.000 TL

Acaba 5k mı? 3k mı?

araba 3K.

hocam hayırlı sürüşler... Yakıt bilgilerini buradan yada pmden benimle paylaşırsan oldukça sevinirim.., çünki bana biraz fazla yakıyor gibi geliyo...

• Ne kadar yakıyor yol yük durumu nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

110.000 KM , 11.000 TL

Acaba 5k mı? 3k mı?

araba 3K.

hocam hayırlı sürüşler... Yakıt bilgilerini buradan yada pmden benimle paylaşırsan oldukça sevinirim.., çünki bana biraz fazla yakıyor gibi geliyo...

tabi pm atarım..
    depoyu doldurdum geçen hafta test ediyorum şuan.
    km. ye göre hesaplıcam. :)
    yazarım sana

• Ben bir depo mazotla 860 km gittim ve o km de lamba yandı herhalde bir 50 daha giderdi ama ben
    mazot almayı tercih ettim.45 lt deposu olan bir araç için bence çok iyi bir tüketim değeri.bu arada benim
    arabada 2004 1.3 cdti enjoy,şu an 98000 de
  • 40 litre yav bizim depomuz. ayrıca 860 km çoğunlukla şehir dışı olmalı çünkü şehir içi yollarda ancak 650 km oluyor bir depo ile. gerçi ben izmir'deyim, belki daha küçük şehirlerde şehir içi 750 falan olur heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutksk

40 litre yav bizim depomuz. ayrıca 860 km çoğunlukla şehir dışı olmalı çünkü şehir içi yollarda ancak 650 km oluyor bir depo ile. gerçi ben izmir'deyim, belki daha küçük şehirlerde şehir içi 750 falan olur heralde.

tamerege ile aynı verileri ben de istanbul da elde ettim. şehir dışında rahat 1000 km yi geçer. (2006 1.3 cdti 65k km de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemir87 -- 17 Şubat 2012; 19:02:02 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

110.000 KM , 11.000 TL

Acaba 5k mı? 3k mı?

araba 3K.

tabi pm atarım..
    yazarım sana

Alıntıları Göster
    quote:

tabi pm atarım..
    yazarım sana

teşekkürler hocam... bilgilerini bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an_believab_il -- 17 Şubat 2012; 22:40:21 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.