Şimdi Ara

Corsa-Clio-207 bilenler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dizel ve düz vites hb alacağım..bu arabalar arasında kararsızım..aradığım konfor,iç hacim genişlik ve güvenlik..aslında forumda bu arabalar çok kıyaslanmış ama dizelleri pek kıyaslanmamış..adaylara yaklaşımım şöyle:

CORSA 1.3CDTİ :2007 model ve üstünün (yeni kasaların) piyasası 22.000 tl civarında..aslında benim en çok hoşuma giden araç bu ama düşük kilometreli olanların fiyatı daha da yükseliyor..bu biraz problem

CLİO 1.5DCİ :2006 model ve üstünün (yenikasaların cilo3) piyasası 20.000 tl civarında..bu araba hiç aklımda yoktu..klasik renault ya önyargıdan ötürü..ama 2007-2008 düşük km li olanlarının 19-20bin tl oldugunu görünce aklıma yattı..fakat bir clio3 kullanıcısından arabayı dinlemek lazım

PEUGEOT 207 1.4 HDİ :bu araba biraz geri planda..çünkü corsa ile fiyatları hemen hemen aynı..e öyle olunca ben daha çok corsaya yöneliyorum..fakat 207 yide aslında kullanandan dinlemek lazım..

Beyler bu araçları kullanan bilen arkadaşlarımızın tecrübelerini paylaşmasını bekliyorum..20bin civarında para var..bunu 1-2 artırma olabilir ama sıkıntılı olur...En son olarak aklımda bir araç daha var şöyle:

2004-2005-2006 eski (c) kasa Corsa 1.3cdti : bu araba fiyatı nedeniyle aklımda..17.000 tl civarında..az kmli temizi olursa olabilir aslında..fakat bu araba çok basık ufak geliyor o yüzden zaten bütçeyi artırarak diğer arabalara bakmaya başlamıştım...

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

• Grande Punto 1.3 90 HP Dynamic 6 Vites
  • bizde 2006 corsa c var 5 kişi rahat biniyor basıklığı için bir şey diyemem polo neyse bu da o bence o konuda
    ancak 17 bine ancak benzinli 50000 üzeri olanı alabilirsiniz kimse 19 dan aşağı 30-40 bindeki dizel aracını vermez diye düşünüyorum
  • 70-80bin km. civarında 2004-2005 1.3cdti corsaları 17.000 tl civarında bulmak mümkün..teşekkür ederim görüşleriniz için..

bu arada fiat düşünmüyorum..
  • bende aynı sizin durumunuzdayım,dizelin az km lisi ve fiyatı makul olanını bulmak zor corsa da
    bende benzinli,az km li yeni kasa corsa ile honda jazz arasında gidip geliyoorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatum -- 13 Haziran 2010; 12:42:34 >
  • 2008 model 1.2 düz vites corsa kullanma fırsatım oldu..çok güzel kullanımı var..jazz tecrübem olmadı hiç ama tutulan bi araba oldugunu biliyorum..
  • 100 bin ve üstü dizel araç alırken. bakımlarının muntazam yapılıp yapılmadığını iyice teyit edin. enjektör, turbo gibi arızaların yanı sıra en kötü ihtimal komple
    motor yaptırmak zorunda kalabilirsiniz. genellikle 100 bin üstü dizel araç sahipleri motorlara güvenmedikleri için ellerinden çıkararak riski yeni alıcıya devrederler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir onceki kasa corsa daha ferah,şimdiki güncel kasadan.darlık konusunda ise arkaya 3 kişi sığılabiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

bir onceki kasa corsa daha ferah,şimdiki güncel kasadan.darlık konusunda ise arkaya 3 kişi sığılabiliyor...

Corsa C'ler Corsa D'ler daha mı geniş ve ferah?Demekki ben yanlış arabalara binmişim sürekli

Diz ve baş mesafesinde Corsa D bir önceki corsa'dan bariz geniş.
  • Valla abi Corsa D iç hacim ve ferahlık konusunda golfe yaklaşıyor neredeyse...

Corsa C lerinde dışından göründüğünden daha ferah oldugu bir gerçek fakat yeni kasa corsalar kadar değil..
  • beyler yok mu hb clio3 dizel kullanan ??
  • valla arkadaşım ben olsam clioya pek bakmazdım..yakıtını fln bilmem ama çok boş be abi..2009 model arabada arka camlar manuel...tabi herkesin kendi seçimi ama ben o kadar para verip arka cam kapatmakla uğraşamam yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _tanten_

valla arkadaşım ben olsam clioya pek bakmazdım..yakıtını fln bilmem ama çok boş be abi..2009 model arabada arka camlar manuel...tabi herkesin kendi seçimi ama ben o kadar para verip arka cam kapatmakla uğraşamam yani...

Clio'nun hangi modelini aldığınıza bağlı arka camların manuel olma durumu.Biraz bilmeden konuşmuşsunuz sanki.

207'de sadece dynamic modelinde arka camlar elektrikli.Geri kalan donanımlarda manuel.

Corsa'da hiç bir donanımda arkada elektrikli cam yok.
  • Valla ben büyük oranda clio3 e döndüm...18-19 milyara dizel düşük kmlisini denk getirirsem alırım inşallah kısmetse...
  • corsa kullandım ve severek ayrıldık kendısıyle yakıtıyla performanszıyla ve sorunsuzluguyla benı tatmın ettı ne yalan soylıyım.
    fakat. benım kullandıgım kasa bı oncekı kasaydı kronık dıreksıyon kutu problemı vardı marş motoru sorunu vardı bunları saymazsak ve alacagın 2. elın temız olmasını dusunursen bence corsadır
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyky -- 28 Aralık 2012; 23:20:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.