Şimdi Ara

Corsa D aracıma ses sistemi görüşleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Corsa D 2007 aracıma uygun fiyat ta (1500 tl civarı ) ses sistemi ayarlamak istiyorum.Bu işe yeni girişeceğim için pek ayrıntılı bilgiye sahip değilim.Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler..
    Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluewall07 -- 28 Ocak 2010; 20:57:26 >

• Pioneer Deh-P5150UB ana ünite, 250 - 300 Tl arası.
    Ön kapılara Hertz ESK 165 ya da 130 mid takım, 180 - 200 Tl arası.
    Kabinli dual 2 ohm ya da single 4 ohm 250 - 300 watt RMS woofer, 150 - 200 Tl arası.
    Amfi olarak da Kicker ZX 650.4, 350 - 400 Tl arası.

Kabaca böyle olabilir.
  • Çok teşekkürler..

Ancak Corsa D nin ön cd çalar yerini gördüyseniz oranın sökülüp bu söylediğiniz Pioneer Deh-P5150UB nasıl takılacak ?? çünkü konsolun farklılığını görmüşsünüzdür muhakkak.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluewall07 -- 29 Ocak 2010; 17:06:15 >
  • bahsettiğiniz işlem için çerçevler mevcut montajcı veya ürün satan kişilerde mevcuttur her araca göre oluyor ellerinde fiyatları 15-35tl arası değişiyor... benim 1500tl için önerim ise;

pioneer DEH-7150 usb ana ünite (24bit delta sigma dönüştürücüsü nedeniyle özellikle tavsiye ederim) 350TL civarında
    komponent sistemi olarak Hertz HSK165 veya MB Quart DSH 216 (ses kalitelerini herkese sorabilirsiniz) 300TL civarında ikisi de
    kicker ZX550.3 amplifikatör (bas kontrolü ve D sınıfı olması avantajı) 500TL
    kicker L5 30cm subwoofer ve kabini 350TL

bu sistem ile işe yeni girmiş olmana rağmen orta seviyeden girmiş olursun gayet doyurucu bir ses alacağına emin olabilirsin montajcına listeyi gösterip detaylı bilgi alabilirsin kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.A.A.S

bahsettiğiniz işlem için çerçevler mevcut montajcı veya ürün satan kişilerde mevcuttur her araca göre oluyor ellerinde fiyatları 15-35tl arası değişiyor... benim 1500tl için önerim ise;

pioneer DEH-7150 usb ana ünite (24bit delta sigma dönüştürücüsü nedeniyle özellikle tavsiye ederim) 350TL civarında
    komponent sistemi olarak Hertz HSK165 veya MB Quart DSH 216 (ses kalitelerini herkese sorabilirsiniz) 300TL civarında ikisi de
    kicker ZX550.3 amplifikatör (bas kontrolü ve D sınıfı olması avantajı) 500TL
    kicker L5 30cm subwoofer ve kabini 350TL

bu sistem ile işe yeni girmiş olmana rağmen orta seviyeden girmiş olursun gayet doyurucu bir ses alacağına emin olabilirsin montajcına listeyi gösterip detaylı bilgi alabilirsin kolay gelsin...

@MustangGT39;
    @K.A.A.S;

Çok teşekkürler,özellikle bu çerçeve olayını yeni öğrenmiş bulunmaktayım... Değerli görüşlerinizi paylaştınız listem az çok belirlendi..
    Saygılar.

• Arabanız da güzelmiş, yeni kasa.
    Hayırlısı ile herşey hallolur.
    Dikkat ettiyseniz, ben biraz daha alt seviye ürünler yazdım, K.A.A.S. daha iyi ürünler yazmış.
    Marka-model çok olunca, tek iş paraya ve seçime kalıyor.
    Ben hem görsellik, hem işlev, hem de kalite ararım.
    Zaten arkadaşla benim önerilerim bu yönde olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 30 Ocak 2010; 2:03:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Arabanız da güzelmiş, yeni kasa.
    Hayırlısı ile herşey hallolur.
    Dikkat ettiyseniz, ben biraz daha alt seviye ürünler yazdım, K.A.A.S. daha iyi ürünler yazmış.
    Marka-model çok olunca, tek iş paraya ve seçime kalıyor.
    Ben hem görsellik, hem işlev, hem de kalite ararım.
    Zaten arkadaşla benim önerilerim bu yönde olmuş.

Teşekkürler araba iltifatı için.Bu ay taksiti biteceği için artık az çok ses ve görüntü olayına girmek istedim.
    Az çok bi birikim olunca bunu bu yönde değerlendirmek istedim.Ses görüntü olayının içinde olmadığım için bayadır araştırmalar yapıyorum ve son olarakta forumdaki benden kat kat bilgisi olan arkadaşların değerli fikirlerini almak istedim.Fikirleriniz gerçekten ilk aşamada bu ses olayına başlayan ben için çok önemliydi.Tekrardan teşekkürler.

Saygılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.