Şimdi Ara

corsa d kasa için kışlık lastik önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim 2011 model corsamın orjinal lastikleri michelin 195 55 r16 ebatlı 87H endeksli 4 mevsim türü lastikler.

malumunuz kış yaklaşıyor, km 79000 olmuş ve hala orjinal lastikleriyle aracı sürüyorum. lastikleri değiştirme vakti geldi. kartaldan gebzeye hergün işe git gel yapıyorum, kışın bir kaç kere uludağ-kartalkaya kayak merkezlerine çıkacağım, kışın en az bir kere de bulgaristandaki kayak merkezlerine uğrayacağım.

Kafamdaki lastik seçenekleri şöyle:

- petlas w651 modeli aynı ebat ve hız-yük endeskli 4 takım lastik yenisi 680 TL
    - sahibinden 2014 üretimi goodyear ultra grip 8, 1000 km yol yapmış çıkma 4 takım lastik 700 tl.

sahibinden ilanı veren kişiye ulaşmadım, ama arasam belki 50-100 tl indirim yapabilir. michelin ve goodyear sıfır lastikler çok pahalı 1250tl gibi bütçe istiyor.

siz olsanız hangi seçeneği değerlendirirsiniz? petlas mı, 2. el goodyear mı, 700 tl ikinci el lastiğie verilir mi?

teşekkürler

• airlach kullanıcısına yanıt
    Ben corsam varken michelin alpin almıştım
    Şimdi conti kullanıyorum iki lastikle de çıkmadığım dağ kalmadı

Petlas almazdım uluslararası test görmüş lastik alın, kar üstünde hepsi aynı işi yapar ama yağmur ve kuru hava şartları önemli

Edit: goodyear iyi lastiktir ama ülkenin mevcut şoför profili beni hep ikinci elden uzak tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 3 Ekim 2015; 22:41:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Continental ts 850 var bende 195 55 16 memnun kaldim kesinlikle oneririm.

• Ultragrip 9.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.