Başkalarınada fikir vermesi açısından ayrı konu açmayı doğru buldum. Uzun araştırmalarım sonucu Necvox 9906 aldım.Birinci etken tabiki diğer markalara göre ucuz olmasıydı.Forumlarda yaptığım araştırmalarda da şikayetçi olana pek rastlamadım.Genelde memnunlardı.Birde buna montaj yerindeki uyumluluğuda eklenince tamam dedim ve keşkelerim oluşmaya başladı :)
artıları +Necvox Corsa için multimedya aradığınızda en çok çıkan marka. +Fiyat olarak seleflerine göre uygun +Özellikleride sizi kendine çekiyor.
eksileri ; -CD30 'a göre ses gücü düşük kalıyor. -Ses gücü hem düşük kalıyor hemde mevcut hoparlörler CD30 daki gibi ses vermiyor.(Tam anlatamadım belki ama CD30 la dinlerken midleri daha belirgin duyuyordum. -Menü içeriklerinde dolaşım çokta hızlı değil.Bazen dokunmatik algılayamayabiliyor.(Büyük bir sorun değil bence) -Bluetooth ile telefon eşleşmesinde cihazdaki dahili mikrofondan konuşulduğunda karşı taraf sesinizi yankılı duyabiliyor. -Radyo kanallarını zayıf çekiyor.Çoğunda parazit yapıyor sesi biraz açınca.
Şimdilik bunlar yaşadıklarım.Sorunsuz bir teypten (CD30 MP3) ekranlı,navigasyonlu diye multimedyaya geçecekseniz biraz daha para ayırıp daha kaliteli bir ürün almanızı öneririm. Bu üründen kullanan varsa onlarında yaşadıklarını öğrenmek isterim.
Tr de yaptırabilirsen touch and Connect yoksa kalite olarak zenec 5011 d muhteşem naniz necvox navimaster hikaye zenec şahane parrot Bluetooth kit var üzerinde ayrıca navigasyon tmc yani trafik gösteren igo primo multimedia aparatı ise dehşet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
merhabalar,
ben de yeni aldığım corsa'ya Necvox 9906 modeli taktıracağım. önceki modeli Necvox 9806'da sistem ayda 3-4 defa kendini kilitliyormuş. çözümü ise akü kutup başlarını sökmekmiş. navigasyonu takacak arkadaş ile görüştüm, Necvox 9906 modelinde bu sorunu yazılım güncelleme ile çözdüklerini söyledi ve buna göre de Necvox 9906 taktırmaya karar verdim. siz böyle cihazın kendini kapatması gibi bir sorun yaşadınız mı? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Öncelikle alacağınız Necvox 1300 gibi bir rakamsa başka markaya bakmanızı bende öneriyorum.Sorunuza gelince herhangi bir kilitlenme yaşamadım şuana kadar.
Teşekkür ederim, cevaplar için.
Merhaba, Corsa D Necvox ürünlerini bayağı araştırdım, fakat kullanıcı yorumları beni tatmin etmedi. Servislerin anlaşması bulunmasına rağmen aklımda soru işaretleri kaldı. Malum T&C ülkemizde sınırlı sayıda insanda var ve getirilmesi, montajı ve fiyatı biraz sıkıntılı benim için. Şuan zenec 5011d de karar kıldım ve kısmet olursa pazartesi günü montajını opel aracıma yaptıracağım.
Necvoxu hala kullanan biri olarak doğru seçim yaptınız diyebilirim 5011d'yi youtube ortamında incelediğim kadarıyla.Hayırlısı olsun.
Son mesajımda Zenecin doğru tercih olduğunu belirtmeye çalıştım.Bir önceki mesajlarımın devamı niteliğindedir.
Dynavin önerildi. Ekran Sharp, radyo Philliphs, dvd sürücü Toshiba, 64 GB kartı destekliyor, Parrot bluetooth, dual zone, can-bus v.s. sistem iyi gibi geldi, sipariş üzerine getirtecekler. Alman malı. Fiyat 2.350 TL. geri görüş kamerası ve montaj dahil fiyatı. Üst düzey bir cihaz olduğunu söyledi. Bu dükkan sahibiyle önceden tanışıklığım var, bunu önerdi. Fiyat olarak biraz pahalı...
Görüşlerinizi iletirseniz sevinirim.
Bu arada sizlerin tavsiye ettiği Zenec'i de sordum. Arkadaş getirtmediğini, satış öncesi ve sonrası ilgili bir firma olmadığından bahsetti. Oluşan bazı sorunlarda dağıtıcı firmanın gerekli desteği vermediğini söyledi.
Dynavin biraz zeneci andırıyor gibi.Zenec kullanmadım ve dynavini hiç duymadım (aracıma multimedya ararken).Bence 2300 gibi rakamları gözden çıkardıysan biraz daha bütçeyi arttırıp touch&connect'i öneririm.Uyumsuzluk yaşamayacağın için.Bence şuan kalite olarak yan sanayiler içerisinde en makul olanı Zenec diye düşünüyorum.Bu arada bol şans.İnternet sayesinde fikir almak istediğin bir ürün iyice kafayı karıştırabiliyor.
quote:
Bu arada sizlerin tavsiye ettiği Zenec'i de sordum. Arkadaş getirtmediğini, satış öncesi ve sonrası ilgili bir firma olmadığından bahsetti. Oluşan bazı sorunlarda dağıtıcı firmanın gerekli desteği vermediğini söyledi.
merhaba, Amacım yanıltmak ve tartışma çıkarmak değil, Ürün savunuculuğunu da yapmak bana düşmez, hangisi iyidir hangisi kötüdür olayı biraz kişiselleştiriyor, Beğeni kişiden kişiye göre değişir. Ancak söylediğiniz üzere Dynavin daha iyi olabilir piyasadaki diğer ürünlerden. Karşılaştırmalar; ürün teknik özellikleri ve kullanıcı yorumları ile yapılabilir. Satıcının ne söylediğinden ziyade kişinin ürünün kullanımı ve yorumu konuya daha çok etki eder.
İyi çalışmalar
Necvox 9806 ve ilk arıza
-Direksiyon kumandası sabah çalışırken akşam üstü arızalandı. -Bunla birlikte tuşların aydınlatmasıda gitti.Sadece SRC tuşu yanıyor.
Necvox alırken çok çok iyi düşünün.
esirmaviE
kullanıcısına yanıt
Kesinlikle haklısınız. Dynavin daha pahalı. Ama bu demek değil ki diğer ucuz cihazlardan daha iyidir. Ben de ilk geçen hafta duydum adını. Satıcı montajını dikkatli yaparız -20 dk. sürüyor ama biz 1 saat uğraşırız falan filan dedi, bazen çok hafif bir kayıklık olabilir v.b. dedi- Ben de iğreti oldum. Vazgeçtim navigasyonu taktırmaktan. Arabanın orjinalliği bozulmasın istedim.
Ama yorum ve cevap yazan herkese teşekkürlerimi iletirim.
quote:
Orijinalden alıntı: esratilla
Necvox 9806 ve ilk arıza
-Direksiyon kumandası sabah çalışırken akşam üstü arızalandı. -Bunla birlikte tuşların aydınlatmasıda gitti.Sadece SRC tuşu yanıyor.
Necvox alırken çok çok iyi düşünün.
Çok geçmiş olsun. Yalnız sizinkinin modelini 9906 diye hatırlıyorum.
Sağolun üzerinde 9906 yazıyor yanlış yazmışım.Bu arada bu akşam CD 30 uma dönüş yapacam.Sıfır sıkıntı :) Şuan çok kararsızım açıkçası.Necvoxu söktürüp firmaya yollayacam gibi.Birde dün nette araştırma yaptım genelde canbus arızası yapıp aküyü bozmaya kadar gidebiliyormuş bu sorun.O yüzden bu akşam orjinaline dönüş yapıcam.Bakalım sıkıntısı neymiş necvoxun?
quote:
Orijinalden alıntı: esratilla
Sağolun üzerinde 9906 yazıyor yanlış yazmışım.Bu arada bu akşam CD 30 uma dönüş yapacam.Sıfır sıkıntı :) Şuan çok kararsızım açıkçası.Necvoxu söktürüp firmaya yollayacam gibi.Birde dün nette araştırma yaptım genelde canbus arızası yapıp aküyü bozmaya kadar gidebiliyormuş bu sorun.O yüzden bu akşam orjinaline dönüş yapıcam.Bakalım sıkıntısı neymiş necvoxun?
Son durum nedir bilgilendirir misiniz? Konu havada kalmış. Ben de Necvox 9906 HD almayı düşünüyorumda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme