Şimdi Ara

citroen c-elysee mi peugeot 301 1.2 vti motor ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşlar 30 bini fazla geçmeyecek araç bakıyoruz aile arabası olacak...Bizim için en önemlisi az yakması, sanayi yüzü bakımları dışında görmemesi vede modelli sedan olması....
    Bu kriterlere göre aslında aynı olan bu iki araç arasında kaldım...Sizce hangisini alayım?Yedek parça olarak hangisi daha uygundur sağlamlık dayanıklılık vs. vs.
    özellikle kullanıcılardan yorum bekliyorum teşekkürler...
    ayrıca bu araçların ağırlığı 980 kg civarı 1.2 motor kasayı ve yükü çekmekte sıkıntı yaşar mı acaba malum şimdiki 1.2 motorlar eskiye nazaran çok daha verimli oluyor.. birde hal böyle olunca yakıtında çoğalmasından korkuyorum...

• butce +35 bine cikarilabiliyorsa 1.6 dizeli bulunabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba 980kg 72hp motor hayli hayli çeker hocam.bizde 1200kg 70hp Skoda roomster var gayet iyi çekiyor valla.araba full dolu oldunmu 4 de vites atmak gerekiyor ama çekiyor mu çekiyor.zaten arada 200 kg var ciddi fark.Gerisini bilmem motor için geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

butce +35 bine cikarilabiliyorsa 1.6 dizeli bulunabilir.

hocam ah çıkartabilsem çok haklısın bende dizelini istiyorum o rakamlara da neredeyse sıfır gibi olanları mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terracide

Araba 980kg 72hp motor hayli hayli çeker hocam.bizde 1200kg 70hp Skoda roomster var gayet iyi çekiyor valla.araba full dolu oldunmu 4 de vites atmak gerekiyor ama çekiyor mu çekiyor.zaten arada 200 kg var ciddi fark.Gerisini bilmem motor için geldim

yakıtından da korkuyorum hocam bir yandan...malum küçük hacimli olup da çok yakan araçlarda mevcut gerçi fransız araçlarında pek rastlanmıyor bu olay ama pek bilemedim...
  • Ikisi nerdeyse aynı araç. Tip olarak Citroen daha iyi bence.
    Biz 1.2 C-Elysee aldık, A4'den inip buna binince attan eşeğe gibi oldu. Araç çok dandik geliyor. 120'nin üstü çok sakat, virajlarda güven vermiyor, tirlar savuruyor. Yani bunları bilerek al, ikisi de aynı. Bir de kesikle otomatigini alma bunların.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Ikisi nerdeyse aynı araç. Tip olarak Citroen daha iyi bence.
    Biz 1.2 C-Elysee aldık, A4'den inip buna binince attan eşeğe gibi oldu. Araç çok dandik geliyor. 120'nin üstü çok sakat, virajlarda güven vermiyor, tirlar savuruyor. Yani bunları bilerek al, ikisi de aynı. Bir de kesikle otomatigini alma bunların.

Yakiti nasil hocam acikcasi sehir ici kullanilacak benim icin 0-100 hizlanmasi onemli malum trafikte tikanip kalmasini istemem ...
    Ben de attan inip essege binme durumu olmayacak 2000 model clio muz vardi
    Manuel olacak zaten alacagimiz birde en onemlisi uzun yillar uzmemesi gerek
    Son olarak hocam bu fiyatlara araclar malum siZce bu araclar bu rakamlarai rakiplerine gore hak ediyor mu dersiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araç hafif olduğu için hızlanması fena değil, yine de 70bg araç çok şey beklememek lazım. Fakat araç dolu olduğunda çok nazlı gidiyor.

Şehir içi dur kalk 5litre yaktırdigimi da biliyorum 20-30 litreyi de Sakin sürüş ile 5küsur yaktırısınız.

Fiyatına göre bence iyi bir araç. Malzeme kalitesi kötü de olsa içi ve bagajı çok geniş.

• -shadow-- kullanıcısına yanıt
    Acil degilse eger kesinlikle bekleyin ve biraz daha koyup dizeli kapın yinede siz bilirsiniz

• -shadow-- kullanıcısına yanıt
    Bence 35 bin civarındaki rakamları zorlayabilirseniz Skoda rapid i kesinlikle tavsiye ederim, çok daha güvenli ve oturaklı bir araç almış olursunuz. Bu yorumu her iki aracı da kullanmış birisi olarak söylüyorum. Rapid kesinlikle daha üst sınıf ve daha sağlam hissettiriyor, her iki araç ta 3 silindirli olduğu için çekiş olarak birbirine benzer.
  • kasayı taşımakta zorlanmaz. 3000dd altında max torku veren bi motor.
    ancak avrupada satılan 1.2vti lere göre %10 civarı gücü kırpılmış.

dacia ve bu serilerde arkadan darbe faciayla sonuçlanabiliyor.
    encapte idare eder puan için önü idarelik arka facia.
    bagajına bibakın anlayacaksınız halıyı kaldırdığınzda saç elinize direk gelecek
    narinliği elle bile anlaşılabiliyor.
  • Hocam ya biraz daha bekle yada biraz daha borçlan ne yap et dizelini al. O farkı yakıttan bile kurtarırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikisinide almayin i 20 yada ibiza alin i 20 1200 kg 1.2

• quote:

Orijinalden alıntı: Durace

Bence 35 bin civarındaki rakamları zorlayabilirseniz Skoda rapid i kesinlikle tavsiye ederim, çok daha güvenli ve oturaklı bir araç almış olursunuz. Bu yorumu her iki aracı da kullanmış birisi olarak söylüyorum. Rapid kesinlikle daha üst sınıf ve daha sağlam hissettiriyor, her iki araç ta 3 silindirli olduğu için çekiş olarak birbirine benzer.

Hlcam rapid i bende cok istiyorum ama 40 bin liranin altinda yok dogru duzgun rapid bu fiyatlara olsa hic bakmam bile bunlara

• quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Araç hafif olduğu için hızlanması fena değil, yine de 70bg araç çok şey beklememek lazım. Fakat araç dolu olduğunda çok nazlı gidiyor.

Şehir içi dur kalk 5litre yaktırdigimi da biliyorum 20-30 litreyi de Sakin sürüş ile 5küsur yaktırısınız.

Fiyatına göre bence iyi bir araç. Malzeme kalitesi kötü de olsa içi ve bagajı çok geniş.

Ortalama ne yakiyor hocam genel itibariyle fabrika verilerini 3 assagi 5 yukari tutturuyor mu ?
    Yoksa hep 5 yukari mi tutturuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat_sm

Ikisinide almayin i 20 yada ibiza alin i 20 1200 kg 1.2

Ibizayi bencede daha iyi fakat aile oldugu icin hocam ibiza cok sorun cikarir bize ibizada arka diz mesafesi bile yok nerdeyse tam genc isi

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Hocam ya biraz daha bekle yada biraz daha borçlan ne yap et dizelini al. O farkı yakıttan bile kurtarırsın

Hocam ay sonuna eylul gibi ikisinden birini alacaz da dedigin gibi 34 bine filan aslinda temiz dizeller var ama 30 binj bile cok zorlaua zorlaya cikariyoruz bankalarin bi kapisini calmak lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: bytradm

kasayı taşımakta zorlanmaz. 3000dd altında max torku veren bi motor.
    ancak avrupada satılan 1.2vti lere göre %10 civarı gücü kırpılmış.

dacia ve bu serilerde arkadan darbe faciayla sonuçlanabiliyor.
    encapte idare eder puan için önü idarelik arka facia.
    bagajına bibakın anlayacaksınız halıyı kaldırdığınzda saç elinize direk gelecek
    narinliği elle bile anlaşılabiliyor.

Incelemelerine cok baktim hocam o konuda dediginiz gibi itirazim yok ona hatta adamlar bagaj kapagina acilinca kapanmasin diye yay bile koymamislar
    Ama bu fiyatlara baska arac yok malesef
    Babam 2000 model passat alalim diye israr ediyor e arasinda 12 yas var ki passata kac kisinin bindigi bile belli degil en azindan bu rakama nereyse sifir gibi ikinci eller oldugu icin acikcasi buna daha fazla yoneliyorum zorunlu olarak

• bence 1.2 motor kesinlikle alma,en az 1.4 hatta 1.6 olsun birde lpgli olsun,benzinli araba kullanılmaz bu ülkede,1.2 nin hiçbiravantajı yok vergi dışında nazı çekilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

bence 1.2 motor kesinlikle alma,en az 1.4 hatta 1.6 olsun birde lpgli olsun,benzinli araba kullanılmaz bu ülkede,1.2 nin hiçbiravantajı yok vergi dışında nazı çekilmiyor.

hocam bende pek alma taraftarı değilim ama bütçe ona yetiyor maalesef
    yoksa gönlümdeki 1.6 dizel olanını almak dediğiniz gibi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.