Şimdi Ara

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.295
Cevap
5
Favori
109.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben esp offu heralde dynoda denerim ilk.
    yarın dağa tırmanırken paleti takınca esp hala iş görüyor arabanın arkasını toparlamak için kapatıp riske girmem
  • Zaten ben de otoparktan çıkana kadar kapalı tuttum, ESP'nin karda buzda olası bir kayma durumunda benden daha iyi tepki vereceği kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK
    yağmur sensörü ve far sensörünü gerekli bulmuyorum.

Valla gereklilik bağlamında bakacak olursak yaptıklarımızın hiç biri olmazsa olmaz ihtiyaçlar değildi.
    4 senedir onlar olmadan da gayet keyifli kullanıyorduk düldülleri
  • valla koltuk ısıtma baya rahat bişi =)
  • Rahatlık ayrı, ben o kadar Hill Holder düşmanlığı yaptıktan sonra hiç utanmadan "bu Hill Holder da süper birşeymiş yahu" dedim
    Ama yokken de eksikliğini hissedip keşke olsaydı demiyorduk
  • Bu teknoloji çok garip bir durum arabalar konusunda.
    Şöförlüğüm belli bir noktaya geldikten sonra kullandığım en eski araba 98 model 106 gti, en yeni ve en donanımlısıda heralde 2009 model C220 yada 2010 model bir 320d idi. (f430 ve 911 turbo yu saymıyorum onlar araba değil)

Ben kendimi 106 kullanırken daha rahat hissetmiştim, arabaya tamamen benim hakim olduğumu hissediyorum.
    Diğerlerinde sürekli bir şeyler işime karışıyor gibi geliyor, belki alışmadık diye bilmiyorum.
    Triptronik moda almama rağmen kendi kendine vites değişiyor, farlar yanıyor, silecekler çalışıyor.
    Bomboş yolda kalkışta kıç atsın araba dönüşte biraz yanlayalım falan diyorum, gazı köklüyorum araba gaz yemiyor.
    Park ederken ciyak ciyak bağırıyor falan...

Kısacası bana hitap etmiyor yani sürüşüme karışan teknoloji.
    Ama bir otomatik klima, cc, navigasyon, hafızalı-ısıtmalı koltuk falan olmasın demem

• Modifiyeye ara veriyim diyorum ama adamın ağzını sulanrıyorsunuz Koltuk ısıtma sırf o tuşları doldurmak için bile yapılır. Emir bu arada kaça mal oldu koltuk ısıtma olayın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandybuck

Modifiyeye ara veriyim diyorum ama adamın ağzını sulanrıyorsunuz Koltuk ısıtma sırf o tuşları doldurmak için bile yapılır. Emir bu arada kaça mal oldu koltuk ısıtma olayın?

1000 tlyi buldu hatta biraz üzerinde sanırsam
  • Bemim 6 düğmenin 3 tanesi boş , onlarıda koltuk ısıtma ve orjinal park sensörü ile doldursam super olur.
  • quote:

Bemim 6 düğmenin 3 tanesi boş , onlarıda koltuk ısıtma ve orjinal park sensörü ile doldursam super olur.

sanırsam senin alabilceğin düğmelerde sadece koltuk ısıtmalı yok. eco olup da koltuk ısıtmalı olan yoktur. belki direksiyon ısıtmayla beraber olabilir. onu da yaparsan tarh yazarsın zaten.
  • Emir koltuk ısıtmada pedler sadece alt taraftamı yoksa sırt dayanan yerde de var mı?
  • Parça siparişini daha bir iki saat önce geçmiş kıskanç bir insan olarak ben cevap vereyim

Var
  • Düğme kombinasyonlarına nereden bakabilirm ya
  • Şimdiden güle güle kullan diyeyim Serdar abi

Çok ayrı kulvarlardayız modifiye konusunda ama yinede çok geride kaldım.
    Acilen bir şeyler yapmam lazım gibi hissediyorum
  • quote:

Düğme kombinasyonlarına nereden bakabilirm ya

İndirip kurarsan EPC'den bakarsın, ama hepsinin tek tek resmi yok, sadece temsili çizimler var.
    Bazı parçalar ile ilgili net bir bilgi edinebilmek için uygulamaya ve terimlere biraz aşina olmak gerekiyor.

İstersen ben akşam evden bakıp bilgi verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 17 Ocak 2012; 17:44:12 >
  • EPC 'yi nasıl indirebilirm abi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

Şimdiden güle güle kullan diyeyim Serdar abi

Çok ayrı kulvarlardayız modifiye konusunda ama yinede çok geride kaldım.
    Acilen bir şeyler yapmam lazım gibi hissediyorum

Sağolasın Orkun

Jantlarını yenileyerek başlayabilirsin.
    Aslında değiştirmek yerine senin jantları şöyle güzel parlak bir gümüş rengine boyatmaya ne dersin ?

"O.Z. orijinalitesine hakaret olur" ya da "Cinayet ile eşdeğer bir suç olur" mu dersin yoksa ?

• quote:

EPC 'yi nasıl indirebilirm abi?

Valla rapid torrent falan oralarda arayacaksın biraz.
    Torrent Scan mi ne öyle bir site üzerinden bulmuştum yanlış hatırlamıyorsam.
    Hiç böyle download olaylarıyla filan alâkam yokken sırf bunu indirmek için BitTorrent programını kurdum
  • Ok abi buldum Opel EPC 12 2010 diye bir dosya 5gb 'lık
  • Ben 06/11 tarihli bulmuştum.
    Dosya iso formatında idi, önce mount edip kurmayı denedim.
    Kurulum programı uyanık çıktı, "mount edilmiş sürücüden kuramazsın, orijinal dvd'yi koy" dedi.
    iso'yu dvd'ye yazdırayım dedim, haliyle 4.7 gb'lik standart dvd'ye sığmadı.
    piyasada deli gibi double-layer 8gb dvd aradım ama hiç bir yerde bulamadım.
    Sonra kurulum programını kullanmadan, mount edilmiş iso'dan tek tek program parçalarını manuel kurarak hallettim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.